Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
"Αν δεν ξέρεις για ποιο λόγο χρειάζεσαι τα Windows, τότε δεν τα χρειάζεσαι". Bill Gates
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Τριχες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #56854 από Dimitri$ στις 22 Δεκεμβρίου 2009, 9:21μμ

Dimitri$

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/12/2009
Ρε παιδια συγνομη κιολλας διοτι το θεμα εχει υποθει αρκετες φορες αλλα σας αρεσουν οι τριιχες??
δηλαδη στισ γυναικες σας αρεσει να εχει το αγορι σας τριχεσ (στηθος κοιλια χερια ποδια πλατη κτλ) ??? και στους αντρες αντιστοιχα σας αρεσει να εχετε τριχες η' σας κανει να αισ8αναισθε αβολα???
Ρωτας για σε πολλα topic που εχω διαβασει σχετικα με το θεμα αυτο εχω δει διαφορετικες γνομες ακομα κι απο τα ιδια ατομα(για παδειγμα τη μια φορα ελεγε οτι δεν του αρεσουν ενω το ιδιο ατομο αλλου ελεγε οτι του αρεσει)....λοιπον ακουω γνωμες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #56862 από antreas_14 στις 22 Δεκεμβρίου 2009, 11:58μμ

antreas_14

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 8/8/2009
Εμενα δεν μου αρεσουν...Ειναι λιγο παραξενα τα γουστα μου!!(λιγο με προδιαγραφες μοντελλου)!! Μου αρεσει επανω μου και επανω στους αλλους να εχω/εχουν τριχες στο στηθος, κοιλια, ποδια(να εχω, αλλα απο τις τριχες που εχω προτιμω να μην εχω καθολου) και στις μασχαλες οποσδηποτε οχι, 1ον για καθαριοτητα, και 2ον για ομορφιά. Στο πεος πιστευω πως πρεπει οποσδηποτε να εχει ο καθε αντρας, αν δεν εχει απλα δεν τον θεωρω αντρα..

Αυτααααααα!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login