Λιγη βοηθεια..
Μήνυμα #54373 από Epalioths στις 18 Σεπτεμβρίου 2009, 12:25πμ
Να σας πω μαγκες θελει μια απο το σχολειο μ να μ παρει π!π@ μεσα στις τουαλετες κ εγω τις ειπα να περιμενει λιγακι...θελω να σας ρωτησω ρε παιδια αμα βαλω καμοια καποτα κ αρχιζει να ρουφαει θα καταλαβω εγω τιποτα στο καυβL! μ η @@??γιατι δν ξερω τι μπορει να εχει κ δν το διακινδινευω κ ολας..παντος ειναι τοπ γκομενα ρε παιδες...αμα σας αφορα κ η ηλικια μ ειμαι 2α λυκειου στο ΕΠΑΛ [για αυτο ολα πουτανακια εκει ειναι :)]ευχαριστω ανυγουεη | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
7
Μήνυμα #54374 από Doctoras στις 18 Σεπτεμβρίου 2009, 12:58μμ
Αποδεκτή απάντησηΡε φιλε αμα ειναι τοπ οπως λες προετοιμασου και δεξου την προταση της!Με καποα εμενα προσωπικα δεν μου εχουν παρι π#$@α αλλα καλο θα ηταν αμα δεν ισε σιγουρος το τι εχει να φορας!Παντος μην της λες σε λιγο και σε λιγο γιατι θα χασεις μια γαμω τις ευκεριες και προσωχη μην σε καταλαβουν!Με αλλα λογια ναι καντε κατι αλλα με καποτα! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #54377 από Epalioths στις 18 Σεπτεμβρίου 2009, 3:01μμ
ελα μαν ευχαριστω που απαντησες,εχω δει κ αλλες απαντησεις σ στο φορουμ κ εισαι τοπ...κιπ γκόινγ.. Σημερα με ξανα ειπε το πρωι κ τις ειπα οχι στις τουαλετες κ πηγαμε σπιτι μ κ φ!κ! φ!κ! κ π!π@ κ κ0λο κ ολα γαμισετα η πουτ Αννα down slowly..τελικα μια χαρα νιωθεις κ με καποτα στιν πιπα..μν φανταστειτε οπως κανονικα αλλα ειναι κ αυτο μια ευχαριστηση.. | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |