Μήνυμα στις 29/9/2009 στις 15:13 @Διάφορα
Η μόρα δεν είναι τίποτα άλλο από εγκεφαλική δυσλειτουργία που συμβαίνει συνήθως όταν ξυπνάμε απότομα! Ο εγκέφαλος δεν στέλνει τα σωστά 'μηνύματα' και νομίζουμε ότι δεν μπορούμε να μιλήσουμε ή να κουνηθούμε. Δεν είναι τυχαίο ότι η μόρα 'εμφανίζεται' συνήθως στα χωριά!!!!! Δηλαδή εκεί που το τόσο το κάνουν τόσο !!!! Έχουν αναφερθεί και περιπτώσεις μόρας κατά την οποία εμφανίστηκε κάποιο ζώο ή κάποια κοπέλα!!! Όπως και να έχει η μόρα είναι άλλος ένας μύθος!!!!
Πήγαινε στο θέμα: *Ηταν ~!Aστρικη προβολη!~ ???*
Μήνυμα στις 21/9/2009 στις 17:43 @Θ. Κλημεντίνη
Συγνωμη που το εγραψα σε λαθος section..συγνωμη και παλι!
Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 21/9/2009 στις 17:27 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδια...θελω να σας πω το προβλημα μου... Ενω κανω αρκετες φασεις με κοπελες εδω και 3.5 χρονια ειμαι ερωτευμενος με ενα αλλο κοριτσι...βασικα τοσο καιρο πιστευω οτι την αγαπαω κ ας μην την εχω..τεσπα μια μερα πριν 2 χρονια της ειχα ζητηση σχεση και με εφτυσε..παρολα αυτα εγω παραμενω και ειμαι ΚΟΛΗΜΕΝΟς μαζυ τις..Ειναι πολυ εμφανισημη...κ εγω ειμαι αρκετα εμφανισημος,αλλα δν μπορω να καταλαβω γιατι δν μπορει να δει οτι την εχω πατησει γερα μαζυ της..ξερει κανεις τι μπορω να κανω?ty anyway. Πήγαινε στο θέμα: Προβλημα
Μήνυμα στις 21/9/2009 στις 17:22 @Sex
οχι,ισα ισα εμενα μου αρεσει...θα σου κανουνε κατι γλυφο....θα γουσταρεις τρελα!
Πήγαινε στο θέμα: μεγαλη κλειτοριδα
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 08:35 @Sex
Οντος..ακου τον δοκτορακο γιατι εχει παντα δικιο..
Πήγαινε στο θέμα: Δεν πρεπει, αλλα γινεται!!!
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 08:34 @Sex
Εγω θα σου ελεγα να απευθηνθεις σε ενα γιατρο..αλλα θα ζησεις δεν ειναι τιποτα..
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα??? δεν ξερω...
Μήνυμα στις 19/9/2009 στις 08:31 @Sex
φιλε τι να σου πω εγώ όταν χύνο μιλάμε τα κάνω όλα λίμπα
Πήγαινε στο θέμα: Ποση ειναι συνηθως η ποσοτητα???
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 16:56 @Sex
φιλε στήθος,"ρογιτσες",κλειτορίδα είναι ένα από τα πιο "ΚΑΟΥΛΟΤΙΚΑ" σημεία πάνω σε μια γυναικα..άμα την γλείφεις εκεί πέρα,να είσαι σίγουρος πως θα σε ευχαρίστηση το ίδιο...
Πήγαινε στο θέμα: Σημεία ’’διέγερσης’’
Μήνυμα στις 18/9/2009 στις 15:05 @Διάφορα
Sonny ericson κ εισαι κ το πρωτο κοπελι..προσωπικη γνωμη..για σαρπ φιλε δν θα σ συνιστουσα γιατι ειναι λιγο σπαστικα κινιτα...κ πολλες φορες ακριβοτερα απο τα αλλα...τωρα με ενα SE πιστευω θα εισαι καλυμενος.
Πήγαινε στο θέμα: κινητό τηλέφωνο |