πρωτη ερωτηση sos
Μήνυμα #54250 από CherryKiss στις 08 Σεπτεμβρίου 2009, 2:56μμ
μέλος από: 8/9/2009 μηνύματα: 6 0 |
γεια σας ειμαι καινουργεια στο φορυμ και εχω μια συμαντικη για μενα ερωτηση! ειμαι 17 και εχω ολοκληρωση αλλα δεν εχω ερθει ποτε σε οργασμο οσες φορες και αν το εχω κανει και δεν ξερω γιατι??? Εχω προβλημα? οποιος γνωριζει ας με βοηθισει. ευχαριστω |
προφίλάλλα... |
7
Μήνυμα #54251 από Doctoras στις 08 Σεπτεμβρίου 2009, 3:51μμ
μέλος από: 31/8/2009 μηνύματα: 1978 0 |
Αποδεκτή απάντησηΔεν νομιζω να εχεις κανα προβλημα.Ισως φτεει τα εξης !*Ποση ωρα εκανε να τελιωσει ο φιλος η οι φιλοι σου αναλογα με ποσους εχεις παει? Μια γυναικα κανει να τελειωσει 19-20 λεπτα ενω ενας αντρας 5-7 μπορει και παραπανω αναλογα σε ποιον θα πεσεις.Εσυ πιστεβεις πως φιλο σου περασε αθτο το χρονικο διαστημα? Η ολλα εγιναν πολυ γρηγορα.Σε περιπτωση που φτεει αυτο πες να σου κανει τα πρωκατακτικα μην μπει κατευθειαν στο ψητο. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54253 από nathalie στις 08 Σεπτεμβρίου 2009, 5:10μμ
μέλος από: 5/11/2008 μηνύματα: 106 0 |
Γεια σου... λοιπον δεν ειναι και μεγαλο προβλημα μιας και εισαι μικρη σε ηλικια.Απ'οσο ξερω ο οργασμος σου δεν εξαρταται μονο απο το αν εγινε βιαστικα,εξαρταται απο την ποιοτητα του σεξ, απο το εαν ησουν αρκετα χαλαρη(αν ησουν τσιτωμενη δε βοηθησε και πολυ)αν ενιωθες ανετα με το αγορι σου και γενικα αν η ατμοσφαιρα δεν ηταν παραξενη.Επισης αν δεν το εχεις ξανακανει ή αν ηταν απο τις πρωτες σου φορες, ε μην περιμενεις και πολλα.Καθε φορα και καλυτερη ετσι παει,στην αρχη τουλαχιστον.Μην απογοητευεσαι,ο οργασμος θα ερθει οταν θα σε εμπνεει αρκετα η κατασταση.Αν στο μελλον συνεχιζεις να μην φτανεις στην κορυφωση,ε τοτε καλυτερα να το κοιταξεις. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #54268 από CherryKiss στις 09 Σεπτεμβρίου 2009, 4:16μμ
μέλος από: 8/9/2009 μηνύματα: 6 0 |
πιστευω πως ολα γιναν πολη γρηγορα γι'αυτο μαλλον και ειμουν λιγο ανχομενη!!! |
προφίλάλλα... |