Ubuntu Linux - Εξάπτει τις γκόμενες
Μην πτύετε καταγής
Δρυός πεσούσης, πέφτει κι ο δρυοκολάπτης.
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #52620 από StayCooL στις 08 Μαΐου 2009, 5:52μμ

StayCooL

Εικονίδιο
μέλος από: 8/5/2009
Παιδιά καλησπέρα σε όλους ξέρω ότι αυτό το θέμα έχει χιλιοειπωθεί εδώ ειδικά αλλά θα σκάσω αν δεν μάθω και κάποια άλλα πράγματα, so όσα posts είδα και έχω ερωτήσεις που αυτοί που έκαναν τα posts δεν έχουν θα τις κάνω εδώ μαζεμένες και όποιος ξέρει ας απαντήσει:

1) Σχετικά με το πετσάκι, ακούστε τι μου συμβαίνει καταρχίν είμαι 14ων και τον έχω περίπου 14 να ταιριάζει με την ηλικία (:P), αυνανίζομαι ουκ ολίγες φορές αλλά το γαμ..(@&#(!@#&!@νο πετσάκι όταν μου είναι σε στύση δεν κατεβαίνει. Ωστόσο όταν δεν έχω στύση το πετσάκι μπορώ και το κατεβάζω και φαίνεται η βάλανος (λαϊκιστή πεοκέφαλος) αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι κάτω ακριβώς από τη βάλανο είναι σα να μαζεύεται το υπόλοιπο εφόσον δεν έχω στύση και να με πονάει και λιγάκι. Nevertheless, για ερωτική επαφή κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λίγο (μαλακίες, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) νωρίς (πείτε με παλιομοδίτη, η απάντησή μου είναι εδώ: http://www.youtube.it/watch?v=fTqyXBIZAtA). Επιπρόσθετα* διάβασα σε μερικά posts ότι με τον συνεχή αυνανισμό θα μπορέσει να γίνει κάτι αλλά δυστυχώς τίποτα, το κακό είναι ότι εντάξει πως να το κάνουμε ντρέπομαι λίγο να συζητήσω κάτι τέτοιο με τους γονείς μου και πολύ περισσότερο με τους φίλους μου, αλλά και να πάω μόνος μου σε ουρολόγο/γιατρό τέλος πάντων δεν είναι και ό,τι πιο εφικτό.

2) Τρίχες. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι ξυρίζομαι (στην αρχή με ψαλίδι γιατί είχαν καταντήσει σα τις πλεξούδες του Οβελίξ, μόνο σε άλλο χρώμα, αλλά μετά με ξυραφάκι) εβδομαδιαία μάλιστα αλλά τρομοκρατήθηκα όταν διάβασα ένα post εδώ για την "σκλήρυνση" των τριχών γιατί δεν το είχα προσέξει ποτέ μου. Και ιδού η απορία: είναι αλήθεια ότι όσο πιο πολύ ξυρίζεσαι τόσο πιο σκληρές βγαίνουν οι τρίχες; Ξέρω ότι δε θεωρείται και η καταστροφή της Σμύρνης απλά αν είναι να έχω σεξουαλική επαφή (λέμε ρε παιδί μου τώρα) μην την κάνω να αναρωτιέται τι την τρώει στην βουβωνική χώρα, διότι ως γνωστών ήμανε και τζέντλεμεν.

3) Μέγεθος. Επίσης μια πονεμένη ιστορία. Εγώ την έχω 14 cm όπως προανέφερα (τώρα παίρνω το ύφος του τρελά-αγχωμένου) θα μου μεγαλώσει κι άλλο; αν ναι, μέχρι ποια ηλικία συνήθως μεγαλώνει; έχει να κάνει με γονίδια; αν παίξει καμιά φάση με καμία θα την ευχαριστήσω; θα νικήσει ο σάκης στην γιουροβίζιον;

αυτά προς το παρόν (είχα και κάποιες άλλες απορίες αλλά δυστυχώς τις ξέχασα..αν τις θυμηθώ θα τις γράψω μετά)

ΠΛΙΖ όποιος ξέρει ας μου πει και θέλω μερικές συμβουλές για το πρώτο θέμα κυρίως! Ευχαριστώ procatabolically ¦-)
προφίλάλλα...
6
Μήνυμα #52622 από Ορφεας στις 08 Μαΐου 2009, 9:00μμ

Ορφεας

μέλος από: 30/4/2009

Αποδεκτή απάντηση

ελα φιλαράκι μου..εισαι 14?φαινεσαι να εισαι πολυ μεγαλυτερος..η σκεψη σου ειναι ωριμη..
λοιπον..
για το 1ο που ειναι και το σημαντικοτερο.αν δεις και αλλα ποστς στο φορουμ το θεμα αυτο απασχολει αρκετους..το πιθανοτερο ειναι (οπως κι εγω καποτε..) οτι εχεις μετριου επιπεδου φιμωση.Φιμωση ειναι το προβλημα που περιγραφεις δλδ οτι κατα την στυση του πεους το πετσακι καλυπτει το κεφαλακι του πεους για να στο πω απλα.Πιθανως να χρειαστει να κανεις μια επεμβαση,10 λεπτων χωρις κανεναν πονο για να εισαι οκ.Πρωτα απ'ολα να μιλησεις στους γονεις σου,στον πατερα σου καλυτερα που θα εισαι και πιο ανετα και να του εξηγησεις το προβλημα σου.Θα επισκεφθεις τον γιατρο και λογικα θα σου επιβεβαιωσει αυτο που σου λεω.Καλο θα ειναι να μην εχεις σεξουαλικες επαφες μεχρι να κανεις την επεμβαση.
Ενα 40% περιπου των αντρων εχουν προβλημα φιμωσης..γι αυτο να μην ανησυχεις.
το ειχα κι εγω καποτε,εκανα την επεμβαση,και τωρα ειμαι μια χαρα.

Για το 2ο τις τριχες να τις κοβεις με το ψαλιδι,αλλα οχι μεχρι τερμα ετσι?και ποτε ξυραφακι!

Για το 3ο,το πεος μεγαλωνει μεχρι τα 19 να ξερεις.οποτε μπορει να παρεις κανα δυο ποντους μεχρι τοτε.παρ'ολα αυτα καλυτερα να πας στο λυκειο και μετα να αρχισεις να σκεφτεσαι να "ολοκληρωσεις" τις σχεσεις σου..εισαι αρκετα μικρος ακομα.

ελπιζω να σε καλυψα..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52624 από Flop στις 08 Μαΐου 2009, 10:23μμ

Flop

μέλος από: 21/4/2009
μονο ενα εχω να πω...
Μ'αρεσειιιιις.... (ο τροπος εκφρασης σου)!!!!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52625 από StayCooL στις 08 Μαΐου 2009, 10:31μμ

StayCooL

Εικονίδιο
Να είδες Ορφέα, μέσω εμού αποκτάς και φανς δες κάτω από το post σου :P
Ορφέα thankyou πάρα πολύ.. και εγώ το είχα σκεφτεί αυτό να το συζητήσω με κάποιον απλά δεν πιστεύω οι γονείς μου και ιδιαιτέρως ο πατέρας μου να είναι το άτομο στο οποίο θα έχω το θάρρος να μιλήσω, πίστεψέ με είμαι μια ξεχωριστή περίπτωση (αν με πεις μαμάκια θα κλείσω το στόμα μου μέχρι να σκάσω να μάθεις! :-[) και είμαι πολύ πιο κοντά συναισθηματικά κλπ με τη μητέρα μου παρά με τον πατέρα μου καθώς έλειπε για πολύ καιρό και όπως καταλαβαίνεις...

Παρεπιπτόντως θυμήθηκα και την 4η μου ερώτηση που ήταν με το ότι γέρνει λιγάκι προς τα δεξιά σε στύση πάντα..τι θα κάνω τώρα;

(έχω και τον σάκη στη μόσχα να μη με αφήνει να κλείνω μάτι.. πωπω)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52627 από Ορφεας στις 08 Μαΐου 2009, 11:40μμ

Ορφεας

Thanks flop!
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52628 από Ορφεας στις 08 Μαΐου 2009, 11:45μμ

Ορφεας

ε τοτε να μιλησεις με την μανα σου!η απλα μην της δωσεις λεπτομερειες..πες της..νομιζω οτι εχω ενα προβλημα με το τετοιο μου,θελω να παμε στον παθολογο π.χ. να μαθω...απλα ρε..μην ντρεπεσαι..
προτιμας να χεις προβληματα με τη σεξουαλικη σου ζωη?οχι..

για την 4η σου ερωτηση...εδω δεν υπαρχει κανενα προβλημα.ολοι σχεδον οι αντρες εχουν μια κλιση..προς τα καπου..αυτο συζητατο και με τους φιλους σου ρε..σιγα..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52630 από StayCooL στις 09 Μαΐου 2009, 12:27πμ

StayCooL

Εικονίδιο
λοιπόν μου έδωσες ιδέα.. αυτή έχει τρομερό κόλλημα με την καθαριότητα και υγιεινή και όλα τα συναφή τέλος πάντων, οπότε θα της πω ότι μπορεί να κολλήσω καμιά αρρώστια οπότε πρέπει να κάνω αυτή την επέμβαση που δεν ξέρω και πως λέγεται για να είμαι ασφαλής..
thank you ;-)
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52631 από Ορφεας στις 09 Μαΐου 2009, 12:18μμ

Ορφεας

περιτομη λεγεται φιλε μου..
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52633 από mij62 στις 09 Μαΐου 2009, 12:36μμ

mij62

Εικονίδιο
μέλος από: 12/1/2009
ξεκινω με το δευτερο και το τριτο ερωτημα που δεν ειναι σημαντικα.πρωτον,δεν υπαρχει λογος να ξυριζεσαι μεχρι τερμα,βαζεις σε κινδυνο χωρις λογο τον εαυτο σου,δευτερον το ανδρικο οργανο εχει την μεγαλη αναπτυξη του μεχρι τα 14-15.απο εκει και περα ισως να παρει 1-1,5 εκατοστο.το μεγεθος σου ειναι στα απολυτως φυσιολογικα πλαισια τα οποια ειναι 12-15 εκατοστα.
παμε στο πρωτο τωρα,ειχα κι εγω αυτο το προβλημα,και κατα συνεπεια μιλησα με ουρολογο.το θεμα μου ηταν οτι δεν κατεβαινε το δερμα,αλλα οταν το κατεβαζα δεν ειχα πονο.το να μην κατεβαινει μεχρι κατω ειναι κατι απολυτως φυσιολογικο για καποιον που δεν εχει προχωρησει σε πολλες σεξουαλικες επαφες.πραγματικο προβλημα υπαρχει αν πονας.αν πονας,τοτε οντως θες επεμβαση.αν δεν πονας τοτε περιμενε τις πρωτες σεξουαλικες επαφες σου και αν δεν σ'ενοχλει δεν υπαρχει λογος επεμβασης.
προφίλάλλα...
Μήνυμα #52635 από StayCooL στις 09 Μαΐου 2009, 2:24μμ

StayCooL

Εικονίδιο
παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ με βοηθήσατε πάρα πολύ!
mji62 όταν λες κίνδυνο για το ξύρισμα τι εννοείς; δεν έχω προσέξει να έχει γίνει κάτι μέχρι στιγμής...
προφίλάλλα...
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login