Μήνυμα στις 9/5/2009 στις 20:06 @Sex
mji62 συμφωνώ απολύτως.. αλλά διαφωνώ λίγο με τον Ορφέα.. κατά τη γνώμη μου τώρα να σε βλέπει η τάδε με ξυρισμένη γάμπα και μασχαλίτσα ε είναι λίγο γκεουλίστικο.. κατά τη γνώμη μου πάντα ε.. δηλαδή να καταλάβετε μια φορά σαν τιμωρία στη μπουκάλα, έβαλαν ένα κορίτσι να μου ξυρίσει τα πόδια και μετά κυκλοφορούσα στην παραλία και ντρεπόμουν.. :P
Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία
Μήνυμα στις 9/5/2009 στις 18:52 @Sex
πωπω τι απαντησάρα ήταν αυτή.. σε παραδέχομαι ειλικρινά :P όσο για το υπόλοιπο σώμα ποια σημεία εννοείς δηλαδή; Διότι είμαι και ολίγον τι πρωτάρης σε ξυρίσματα και τέτοια. Δώσε/στε μου τα φώτα σου/σας (δε μου φτάνει ο φακός..) Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία
Μήνυμα στις 9/5/2009 στις 14:24 @Sex
παιδιά σας ευχαριστώ πάρα πολύ με βοηθήσατε πάρα πολύ! mji62 όταν λες κίνδυνο για το ξύρισμα τι εννοείς; δεν έχω προσέξει να έχει γίνει κάτι μέχρι στιγμής... Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία
Μήνυμα στις 9/5/2009 στις 00:27 @Sex
λοιπόν μου έδωσες ιδέα.. αυτή έχει τρομερό κόλλημα με την καθαριότητα και υγιεινή και όλα τα συναφή τέλος πάντων, οπότε θα της πω ότι μπορεί να κολλήσω καμιά αρρώστια οπότε πρέπει να κάνω αυτή την επέμβαση που δεν ξέρω και πως λέγεται για να είμαι ασφαλής.. thank you ;-) Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία
Μήνυμα στις 8/5/2009 στις 22:31 @Sex
Να είδες Ορφέα, μέσω εμού αποκτάς και φανς δες κάτω από το post σου :P Ορφέα thankyou πάρα πολύ.. και εγώ το είχα σκεφτεί αυτό να το συζητήσω με κάποιον απλά δεν πιστεύω οι γονείς μου και ιδιαιτέρως ο πατέρας μου να είναι το άτομο στο οποίο θα έχω το θάρρος να μιλήσω, πίστεψέ με είμαι μια ξεχωριστή περίπτωση (αν με πεις μαμάκια θα κλείσω το στόμα μου μέχρι να σκάσω να μάθεις! :-[) και είμαι πολύ πιο κοντά συναισθηματικά κλπ με τη μητέρα μου παρά με τον πατέρα μου καθώς έλειπε για πολύ καιρό και όπως καταλαβαίνεις... Παρεπιπτόντως θυμήθηκα και την 4η μου ερώτηση που ήταν με το ότι γέρνει λιγάκι προς τα δεξιά σε στύση πάντα..τι θα κάνω τώρα; (έχω και τον σάκη στη μόσχα να μη με αφήνει να κλείνω μάτι.. πωπω) Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία
Μήνυμα στις 8/5/2009 στις 17:52 @Sex
Παιδιά καλησπέρα σε όλους ξέρω ότι αυτό το θέμα έχει χιλιοειπωθεί εδώ ειδικά αλλά θα σκάσω αν δεν μάθω και κάποια άλλα πράγματα, so όσα posts είδα και έχω ερωτήσεις που αυτοί που έκαναν τα posts δεν έχουν θα τις κάνω εδώ μαζεμένες και όποιος ξέρει ας απαντήσει: 1) Σχετικά με το πετσάκι, ακούστε τι μου συμβαίνει καταρχίν είμαι 14ων και τον έχω περίπου 14 να ταιριάζει με την ηλικία (:P), αυνανίζομαι ουκ ολίγες φορές αλλά το γαμ..(@(!@#&!@νο πετσάκι όταν μου είναι σε στύση δεν κατεβαίνει. Ωστόσο όταν δεν έχω στύση το πετσάκι μπορώ και το κατεβάζω και φαίνεται η βάλανος (λαϊκιστή πεοκέφαλος) αλλά το πρόβλημά μου είναι ότι κάτω ακριβώς από τη βάλανο είναι σα να μαζεύεται το υπόλοιπο εφόσον δεν έχω στύση και να με πονάει και λιγάκι. Nevertheless, για ερωτική επαφή κατά την ταπεινή μου άποψη είναι λίγο (μαλακίες, ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ) νωρίς (πείτε με παλιομοδίτη, η απάντησή μου είναι εδώ: http://www.youtube.it/watch?v=fTqyXBIZAtA). Επιπρόσθετα* διάβασα σε μερικά posts ότι με τον συνεχή αυνανισμό θα μπορέσει να γίνει κάτι αλλά δυστυχώς τίποτα, το κακό είναι ότι εντάξει πως να το κάνουμε ντρέπομαι λίγο να συζητήσω κάτι τέτοιο με τους γονείς μου και πολύ περισσότερο με τους φίλους μου, αλλά και να πάω μόνος μου σε ουρολόγο/γιατρό τέλος πάντων δεν είναι και ό,τι πιο εφικτό. 2) Τρίχες. Θα ήθελα επίσης να αναφέρω ότι ξυρίζομαι (στην αρχή με ψαλίδι γιατί είχαν καταντήσει σα τις πλεξούδες του Οβελίξ, μόνο σε άλλο χρώμα, αλλά μετά με ξυραφάκι) εβδομαδιαία μάλιστα αλλά τρομοκρατήθηκα όταν διάβασα ένα post εδώ για την "σκλήρυνση" των τριχών γιατί δεν το είχα προσέξει ποτέ μου. Και ιδού η απορία: είναι αλήθεια ότι όσο πιο πολύ ξυρίζεσαι τόσο πιο σκληρές βγαίνουν οι τρίχες; Ξέρω ότι δε θεωρείται και η καταστροφή της Σμύρνης απλά αν είναι να έχω σεξουαλική επαφή (λέμε ρε παιδί μου τώρα) μην την κάνω να αναρωτιέται τι την τρώει στην βουβωνική χώρα, διότι ως γνωστών ήμανε και τζέντλεμεν. 3) Μέγεθος. Επίσης μια πονεμένη ιστορία. Εγώ την έχω 14 cm όπως προανέφερα (τώρα παίρνω το ύφος του τρελά-αγχωμένου) θα μου μεγαλώσει κι άλλο; αν ναι, μέχρι ποια ηλικία συνήθως μεγαλώνει; έχει να κάνει με γονίδια; αν παίξει καμιά φάση με καμία θα την ευχαριστήσω; θα νικήσει ο σάκης στην γιουροβίζιον; αυτά προς το παρόν (είχα και κάποιες άλλες απορίες αλλά δυστυχώς τις ξέχασα..αν τις θυμηθώ θα τις γράψω μετά) ΠΛΙΖ όποιος ξέρει ας μου πει και θέλω μερικές συμβουλές για το πρώτο θέμα κυρίως! Ευχαριστώ procatabolically ¦-) Πήγαινε στο θέμα: Πετσάκι...μια πονεμένη ιστορία |