Ανυσιχίες....
Σελ. 1
Μήνυμα #45872 από Metalman667 στις 10 Ιανουαρίου 2008, 12:26πμ
μέλος από: 9/1/2008 μηνύματα: 9 0 |
Λοιπόν.. Χαιρετίζω τους απανταχού ftouoides! Έχει αρκετό καιρό που που παρακολουθώ το forum αλλά τώρα βρήκα το θάρρος να κάνω και εγώ post. Λοιπόν, είμαι και εγώ ένας έφηβος(16.5) με τις δικές μου απορίες και αμφιβολίες για το Sex και τον έρωτα. Επειδή είναι πολλές οι απορίες και ανησυχίες μου νομίζω ότι δεν θα χωρέσουν σε μόνο ένα topic. Γι αυτό το λόγο συγχωρέστε με που θα κάνω και αλλά topics παρόμοια. Λοιπόν για να μην τα πολυλογώ οι ανησυχίες που έχω είναι σχετικά με το sex και πιο συγκεκριμένα με την δική μου εμφάνιση. Είμαι αρκετά ευπαρουσίαστος μου το έχουν πει πολλές φορές αλλά πάει να μου δημιουργηθεί ένα πολύ άσχημο complex. Ενώ πολλές συνομήλικες μου με βρίσκουν πολύ ελκυστικό εξωτερικά εγώ νιώθω ότι είμαι πολύ σκατά! Για παράδειγμα έχω αρκετές τρίχες σε όλο μου το σώμα. Αν και δεν με ρίχνει κάτω ιδιαίτερα εμένα αυτό πιστεύω ότι οι κοπέλες ξενερώνουν αφάνταστα με αυτή τη κατάσταση. Ειδικά τώρα τελευταία που τους θέλουνε τους άντρες από την κορυφή μέχρι τα νύχια ξυρισμένους. Μου έχει γίνει complex σε σημείο που βρίσκω ηλίθιες δικαιολογίες για να μην πηγαίνω στη θάλασσα η στην πισίνα με τους φίλους και φίλες μου φοβόμενος την αντίδρασή τους. Ούτε καν κοντά παντελονάκια δεν φοράω. Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι αρχίζει τώρα ο καιρός που οι σχέσεις μου προχωρούν σε άλλο στάδιο(ερωτικά παιχνίδια, sex) δεν θέλω καν να σκέφτομαι την αντίδραση της φίλης μου όταν με δει γυμνό! Για να είμαι ειλικρινής δεν θέλω καν να βλέπω τον εαυτό μου στον καθρεύτη! Έχω αρκετές τρίχες στην περιοχή των γεννητικών οργάνων αλλά ακόμη χειρότερα στον πισινό. Το θεωρώ μεγάλο ξενέρωμα αυτό και θέλω επειγόντως να βρω μια λύση γιατί καήκαμε.... Μου ρίχνει την αυτοπεποίθηση στον πάτο. Τι μπορώ να κάνω για να τις ξεφορτωθώ για τα καλά και επιτέλους να προχωρήσω? Ευχαριστώ, |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45876 από th3o στις 10 Ιανουαρίου 2008, 2:29πμ
μέλος από: 3/1/2008 μηνύματα: 39 0 |
hi metalman ! Σαν άνδρας θα σε συμβούλευα 1ον να μην ξυριστείς.. Δεν είναι κακό να έχεις τρίχες ..Ίσα ίσα που είναι δείγμα ανδρισμού , τετοστερόνης. Οι γυναίκες το γνωρίζουν αυτό .. Έχω ένα φίλο που έχει ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ πολλές ΤΡΙΧΕΣ κ όμως δεν πτοείται.. Σου έχει πει κανένας ότι είναι τόσοοοο αντιαισθητικό ή μόνος σου βγάζεις τα συμπεράσματα? Είπες ότι είσαι ελκυστικός στο αντίθετο φύλλο.. Αν ωστόσω νιώθεις πάρα πολύ άσχημα με τον εαυτό σου, δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις την αποτρίχωση.. Όχι κατευθείαν με λέιζερ (να δεις αν σου αρέσει πρώτα το αποτέλεσμα).. Υπάρχουν πολλές αποτριχωτικές κρέμες σε καταστήματα αισθητικής κ σουπερ μαρκετ.. Δεν έχεις παρά να δοκιμάσεις.. Φιλικά.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45892 από s.b.i.i.l στις 10 Ιανουαρίου 2008, 4:42μμ
μέλος από: 10/1/2008 μηνύματα: 104 0 |
sugnwmi file alla kaneis la8os...8a sou pw......to na exeis trixes einai apolitws fusiologiko giati eisai agori k malista efibos....oloi oi antres exoun..an esy exeis omws polles..e...auto den einai problima....allwste gia na ftasei se shmeio mia kopela na kanei erwta mazi sou simainei oti tis areseis gia auto pou eisai...den 8a pa8ei tpt ama dei auto pou les...hremise...k min xuristeis....eisai autos pou eisai.. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45895 από Metalman667 στις 10 Ιανουαρίου 2008, 4:51μμ
Μου το έχουν πει. Βέβαια όχι κατάματα αλλά έμμεσα. Σε όλες μου τις φίλες αρέσουν οι τελείως ξυρισμένοι άντρες και θεωρούν αυτούς με τρίχες "πιθήκους". Ο λόγος που δεν δοκιμάζω την αποτρίχωση είναι γιατί ντρέπομαι ΑΦΑΝΤΑΣΤΑ! Ούτε καν θέλω να το σκέφτομαι να πηγαίνω σε αισθητικό η σε φαρμακείο για αυτό το λόγο..... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45896 από s.b.i.i.l στις 10 Ιανουαρίου 2008, 5:02μμ
μέλος από: 10/1/2008 μηνύματα: 104 0 |
min pas...den einai kalo pisteuw....alla ama telika den mporeis me auto...tote pigaine na pareis.exei k sta souper market nomizw(den pairnw k orko). |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45897 από Metalman667 στις 10 Ιανουαρίου 2008, 5:09μμ
Να σημειώσω ότι ελάχιστα με ενοχλεί αυτό στην περιοχή των γεννητικών οργάνων. Το μεγάλο πρόβλημα είναι από πίσω.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45900 από ksanthoulla στις 10 Ιανουαρίου 2008, 5:30μμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
Αγαπητε μου τωρα θα μαθεις τις κυπριες και γενικα τις γυναικες?? λοιπον,εγω σαν κυπρια δεν με ενοχλα.. αλλα...αν οντως σου εχει γινει κοπλεξ κανε λειζερ εκει που νιωθεις οτι σε ενοχλει περισσοτερο και μηνενοχλησεις τα σημεια που δεν σε ενδιαφερει και τοσο.. Παντως επρεπε να αγαπας τον εαυτο σου οπως εισαι και να μην σε ενοχλουν τα σχολια των αλλων.. αν σου πω και εγω ποσο κοπλεξ ειχα..Αλλα εμαθα να αγαπω τονεαυτο μου,οπως ειμαι... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45907 από Metalman667 στις 10 Ιανουαρίου 2008, 7:13μμ
Το πρόβλημα με τα λέιζερ και αυτά είναι ότι ντρέπομαι να τα χρησιμοποιήσω. Για το παρόν στάδιο το λέιζερ είναι πολύ απομακρυσμένη λύση. Τώρα για τις κρέμες κτλ κάτι με προβληματίζει. Αν το κάνω μια φορά μετά από πόσο καιρό θα χρειαστεί να το ξανακάνω? Δεν θα βγαίνουν περισσότερες κάθε φορά που το κάνω? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45914 από e_lena στις 10 Ιανουαρίου 2008, 8:26μμ
μέλος από: 7/1/2008 μηνύματα: 66 0 |
K vevea 8 vgenoun perisoteres agapite sibatrioti!Sxedon kathe 3 vdomades.Den xriazete omws toso taktika n ts kanis afou ise agori.E3alou exartatre apo tn organismo k tn trixa s! Egw prosopika se simvoulevo n mn kanis apotrixosi k n se dektis opos ise. Mn lamvanis ipopsi ts gnomes tn ginekwn k t mikrosxolia k akomi an se agapoun pragmatika dn 8a pi kamia tpt k tha se dektoun opos ise... Ske4outo poli gia tn apotrixosi.E3alou apoti mas les afou i files sse vriskoun toso elkistiko dn nmzw n ts piraksi k toso poli merikes trixoules.E3alou agori ise dn ise kopela gia n to kanoun olokliro koutsobolio! Me poli agapi! |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #45915 από ksanthoulla στις 10 Ιανουαρίου 2008, 8:31μμ
μέλος από: 12/8/2007 μηνύματα: 748 0 |
ΧαΧαΧΑ...πλακωσαν οι κυπριοι..!!Βασικα οι κρεμες δεν εχουν το επιθυμιτο αποτελεσμα.. κοιτα συμφωνω με την συμπατριωτησα αρκετα...ειδικαστο σημειο που λεει οτι θα σε δεχτουν οπως εισαι.. Αλλα επδ ξερω οτι το κοπλεξ θα μεγαλωνει με τον καιρο,καλυτερα δοκιμασε λειζερ και ας ειναι να το ξερεις μονο εσυ.. |
προφίλάλλα... |