αποριες για το σεξ
Μήνυμα #41263 από fred στις 27 Ιουλίου 2007, 1:33μμ
μέλος από: 14/5/2007 μηνύματα: 5 0 |
εχω μερικες(πολλες)αποριες σχετικα με το σεξ........... ας μου απαντησουν μονο οι ειδικοι στα θεματα για σεξ........ 1)μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος μονο εαν ο αντρας χισει μεσα στο μουνι της.......? 2)εαν ενας αντρας χισει μεσα στον κωλο της γυναικας υπαρχει περιπτωση να μηνει εγκυος η γυναικα........? 3)εαν ενας αντρας χισει μεσα στον στομα της γυναικας και η γυναικα καταπιει τα χισια υπαρχει περιπτωση η γυναικα να μηνει εγκυος.........? 4)γενικα υπαρχουν γυναικες που τους αρεσει να καταπινουν τα χισια.........? 5)κανει καλο στην υγεια της γυναικας να πινει χισια.......? 6)οι αντρες προτιμουν να τελειωνουν πανω στην γυναικα ή μεσα της.........? 7)οι γυναικες προτιμουν ο αντρας να χινει πανω τους ή μεσα τους..........? 8)ειχα ακουσει 1 φορα οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο καταθληπτικες οταν οταν ο αντρας χινει μεσα τους.......αυτο ειναι αληθεια.......?μηπως γνωριζει κανεις να μου πει........? 9)εχω ακουσει οτι οταν ενας αντρας χινει πανω σε μια γυναικα τοτε η γυναικαι νιωθει κατι το ξεχωριστο.............αυτο ειναι αληθεια..........?δηλαδη σαν τι νιωθει........? 10)ποιο ειναι κατα την γνωμη σας το the best σημειο για να να χισει ενας αντρας πανω στην γυναικα........?εγω πιστευω στο πρωσοπο............εσεις.......? 11)εχω ακουσει οτι υπαρχουν καποιες ουσιες που κανουν τον αντρα να αργει να χισει.......που μπορω να βρω αυτες τις ουσιες......?μπορει να βλαψουν την υγεια μου ή δεν κυνδινευω..........? 12)ειναι αληθεια οτι το γαλα κανει τον αντρα να χινει περισσοτερο........?ξερετε εαν αυτο ειναι αληθεια.......?υπαρχουν ουσιες ή τροφιμα ή ποτα που κανουν τον αντρα να χινει περισσοτερο.......? 13)εχω ακουσει οτι υπαρχουν διαφορες αλοιφες που βοηθανε στο πρωκτικο σεξ.........ειναι αληθεια........?που μπορω να τις βρω.......?μπορει να σου προκαλεσουν τιποτα κακο στην υγεια........? 14)μου εχουν πει οτι υπαρχουν ουσιες που σε ερεθιζουν σεξουαλικα παρα πολυ.........ειναι αληθεια.....?τι ουσιες ειναι αυτες........?χαπια.......?που τα βρισκεις......?ειναι ασφαλες........? 15)μερικες γυναικες παιρνουν αντισηλιπτικα χαπια...........ειναι ασφαλες.........?η συχνη χρηση τους μπορει να προκαλεσουν προβληματα στην γυναικα........? 16)εαν εχω καποιο ΣΜΝ μπορει να κωλησω μια κοπελα μονο εαν την πηδηξω απο το μουνι.....? 17)εαν εχω καποιο ΣΜΝ και κανω πρωκτικο με μια κοπελα χωρις προφυλακτικο τοτε μπορει να την κωλησω ........? 18)εαν εχω ΣΜΝ και μια κοπελα και μου παρει πιπα τοτε μπορει να την κωλησω .........? 19)εαν μια κοπελα εχει ΣΜΝ και της παρω μουνογλυφι τοτε μπορει να κωλησω..........? 20)εαν εχω καποιο ΣΜΝ και χισω μεσα στον στομα μιας κοπελας και αυτη τα καταπιει τοτε μπορει να την κωλησω..........? 21)εχω ακουσει οτι το 10 της 100 των γυναικων χινει...........ειναι αληθεια........?τι ακριβως χινει.........? αυτες ειναι οι αποριες μου.......το ξερω οτι εχω υπερβολικα πολλες αποριες αλλα οσοι ξερετε παρακαλω απαντηστε μου.........οι αποριες ειναι αριθμημενες.........οσες γνωριζετε απαντηστε μου.............ευχαριστω......... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #41264 από Antre στις 27 Ιουλίου 2007, 2:21μμ
μέλος από: 28/4/2007 μηνύματα: 566 0 |
Θα σου απαντήσω μόνο στα απαραίτητα Έγκυος μένει μόνο από το αιδοίο της. Δεν χρειάζεται να χύσεις , μπορεί να μείνει και από τα προσπερματικα (μικρή ποσότητα υγρών με λίγο σπέρμα μέσα που δεν ελέγχετε ούτε καταλαβαίνεις το πότε βγαίνουν). Να κολλήσεις ή να κολλήσει κάποιο νόσημα μπορείς και από το πρωκτικό, μην σου πω ότι από το πρωκτό είναι πιο πιθανό. Οπότε πάντα με προφυλακτικό... ακόμα και αν πιστεύει ότι είναι υγιείς και δεν λέει ψέμματα μπορεί να είναι φορέας κάποιου αφροδίσιου και να μην το ξέρει. Αν μάλιστα κάνεις πρωκτικό το λιπαντικό είναι απαραίτητο ... όχι λαδάκια και βαζελίνες γιατί αυτά μπορούν να κάνουν το προφυλακτικό να σπάσει (το διαλύουνε) Όλα τα άλλα βρες τα μόνος σου σιγά σιγά... δεν είναι στρατός... sex είναι |
προφίλάλλα... |