Μήνυμα στις 27/7/2007 στις 13:33 @Sex
εχω μερικες(πολλες)αποριες σχετικα με το σεξ........... ας μου απαντησουν μονο οι ειδικοι στα θεματα για σεξ........ 1)μια γυναικα μπορει να μεινει εγκυος μονο εαν ο αντρας χισει μεσα στο μουνι της.......? 2)εαν ενας αντρας χισει μεσα στον κωλο της γυναικας υπαρχει περιπτωση να μηνει εγκυος η γυναικα........? 3)εαν ενας αντρας χισει μεσα στον στομα της γυναικας και η γυναικα καταπιει τα χισια υπαρχει περιπτωση η γυναικα να μηνει εγκυος.........? 4)γενικα υπαρχουν γυναικες που τους αρεσει να καταπινουν τα χισια.........? 5)κανει καλο στην υγεια της γυναικας να πινει χισια.......? 6)οι αντρες προτιμουν να τελειωνουν πανω στην γυναικα ή μεσα της.........? 7)οι γυναικες προτιμουν ο αντρας να χινει πανω τους ή μεσα τους..........? 8)ειχα ακουσει 1 φορα οτι οι γυναικες ειναι λιγοτερο καταθληπτικες οταν οταν ο αντρας χινει μεσα τους.......αυτο ειναι αληθεια.......?μηπως γνωριζει κανεις να μου πει........? 9)εχω ακουσει οτι οταν ενας αντρας χινει πανω σε μια γυναικα τοτε η γυναικαι νιωθει κατι το ξεχωριστο.............αυτο ειναι αληθεια..........?δηλαδη σαν τι νιωθει........? 10)ποιο ειναι κατα την γνωμη σας το the best σημειο για να να χισει ενας αντρας πανω στην γυναικα........?εγω πιστευω στο πρωσοπο............εσεις.......? 11)εχω ακουσει οτι υπαρχουν καποιες ουσιες που κανουν τον αντρα να αργει να χισει.......που μπορω να βρω αυτες τις ουσιες......?μπορει να βλαψουν την υγεια μου ή δεν κυνδινευω..........? 12)ειναι αληθεια οτι το γαλα κανει τον αντρα να χινει περισσοτερο........?ξερετε εαν αυτο ειναι αληθεια.......?υπαρχουν ουσιες ή τροφιμα ή ποτα που κανουν τον αντρα να χινει περισσοτερο.......? 13)εχω ακουσει οτι υπαρχουν διαφορες αλοιφες που βοηθανε στο πρωκτικο σεξ.........ειναι αληθεια........?που μπορω να τις βρω.......?μπορει να σου προκαλεσουν τιποτα κακο στην υγεια........? 14)μου εχουν πει οτι υπαρχουν ουσιες που σε ερεθιζουν σεξουαλικα παρα πολυ.........ειναι αληθεια.....?τι ουσιες ειναι αυτες........?χαπια.......?που τα βρισκεις......?ειναι ασφαλες........? 15)μερικες γυναικες παιρνουν αντισηλιπτικα χαπια...........ειναι ασφαλες.........?η συχνη χρηση τους μπορει να προκαλεσουν προβληματα στην γυναικα........? 16)εαν εχω καποιο ΣΜΝ μπορει να κωλησω μια κοπελα μονο εαν την πηδηξω απο το μουνι.....? 17)εαν εχω καποιο ΣΜΝ και κανω πρωκτικο με μια κοπελα χωρις προφυλακτικο τοτε μπορει να την κωλησω ........? 18)εαν εχω ΣΜΝ και μια κοπελα και μου παρει πιπα τοτε μπορει να την κωλησω .........? 19)εαν μια κοπελα εχει ΣΜΝ και της παρω μουνογλυφι τοτε μπορει να κωλησω..........? 20)εαν εχω καποιο ΣΜΝ και χισω μεσα στον στομα μιας κοπελας και αυτη τα καταπιει τοτε μπορει να την κωλησω..........? 21)εχω ακουσει οτι το 10 της 100 των γυναικων χινει...........ειναι αληθεια........?τι ακριβως χινει.........? αυτες ειναι οι αποριες μου.......το ξερω οτι εχω υπερβολικα πολλες αποριες αλλα οσοι ξερετε παρακαλω απαντηστε μου.........οι αποριες ειναι αριθμημενες.........οσες γνωριζετε απαντηστε μου.............ευχαριστω......... Πήγαινε στο θέμα: αποριες για το σεξ
Μήνυμα στις 27/7/2007 στις 12:14 @Sex
ειμαι 17 και οσο και σας φανει τρελο την εχο 26 cm
Πήγαινε στο θέμα: Κανονικό μέγεθος
Μήνυμα στις 23/5/2007 στις 12:49 @Θ. Κλημεντίνη
!me! θελω να σε ρωτησω κατι..... γιατι ειπες οτι δεν παιζει να χυσω πανω της??????????? το ξερω οτι θα επιβιωσω....δεν ειμαι και ερωτευμενος μαζι της....δεν ειναι ερωτας...ειναι παθος-σεξ........ καλα εαν μου κατσει,μετα δεν ξερω μπορει και να την ερωτευτω κιολας και να μην ξεκολαω απο πανω της...δεν ξερω.......... βασικα θελω να τα φτιαξω μαζι της για να χισω πανω της... δεν ξερω πως μου κολησε αυτο το πραγμα....τι αν πω......δεν ξερω τι να κανω...... Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω μια καθηγήτριά μου
Μήνυμα στις 23/5/2007 στις 12:24 @Θ. Κλημεντίνη
καταρχην γεια σε ολους! τι κανετε ρε μαγκες? εχω ενα προβλημα η μαλλον κατι που μου εχει κολησει στο μυαλο...γουσταρω τρελα μια καθηγητρια μου! αυτη η καθηγητρια φετος ηρθε στο σχολειο μας... στην αρχη δεν την γουσταρα αλλα τους τελευταιους 2 μηνες μου εχει παρει το μυαλο... δεν ειναι καμια μουναρα καθηγητρια αλλα δεν ξερω τι εχω παθει μαζι της!!!!!!μου αρεσει παρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!! θελω παρα πολυ να χισω πανω της......δεν φανταζεσται...... ειχα δει και ενα ονειρο μια νυχτα οπου εχισα πανω της.... αλλα πως να τα φτιαξω μαζι της?αυτη ειναι καθηγητρια και εγω μαθητης...εγω ειαμι 17 και αυτη ειναι 25 με 26...παντως σε καμια περιπτωση δεν ειναι πανω απο 27...πως να της την πεσω?????????δεν κολωνω να την πεφτω σε κοπελες και ας ειναι μεγαλυτερες...ειμαι 17 και την εχω πεσει και σε κοπελες μεχρι 24 με 25 χρονων.αλλα στην καθηγητρια μου κολωνω,ειδικα μεσα στο σχολειο...........καταλαβενεται νομιζω.......καμια ιδεα?βοηθεια? Πήγαινε στο θέμα: Γουστάρω μια καθηγήτριά μου
Μήνυμα στις 14/5/2007 στις 10:59 @Sex
γεια σε ολους!!!!!!!! ειμαι καινουργιος στην παρεα εχω μια απορια ρε παιδια αρεσει στις γυναικες να χινει πανω τους ο αντρας? στον αντρα αρεσει να χινει πανω στην γυναικα?σε ποια σημεια του σωματος χινει ο αντρας πανω στην γυναικα?χινει περισσοτερο πανω της ή μεσα της??? την γυναικα την ενδιαφερει ποσο πολυ θα χισει πανω της ο αντρας? σας παρακαλω απαντηστε μου στις ερωτησεις μου... Πήγαινε στο θέμα: αρεσει στην woman ο man να χινει πανωτης? |