Σέξ ή αγάπη...???
Μήνυμα #35719 από ivandragon στις 04 Αυγούστου 2006, 1:20μμ
μέλος από: 4/8/2006 μηνύματα: 15 0 |
το θέμα που θέλω να θέσω είναι το εξής : ποιο είναι το ποιο σημαντικο στοιχείο για μια πετυχημένη μακροχρόνια σχέση, το καλό σέξ ή αγάπη. Και για να διευκρηνήσω΄λίγο τι θέλω να πω, ενοοώ πως αν ε΄νας σύντροφος κα΄νει καταπληκτικό σέξ κάιτ που δεν έχεις ξανανιώσει έτσι αλλά δεν τον αγαπάς ή τουλάχιστον δεν έχεις αυτην την τράλλα του έρωτα θα καθόυσουν μαζί οτυ ή μαζί της μόνο κια μόνο για το καλό σεξ που κάνει....????
|
προφίλάλλα... |
4
Μήνυμα #35720 από kUrt CoBaIn στις 04 Αυγούστου 2006, 2:02μμ
μέλος από: 21/7/2006 μηνύματα: 38 0 |
Αποδεκτή απάντησηΠιστεύω πως το πιο σημαντικό για μια μακροχρόνια σχέση είναι η αγάπη, η κατανόηση και ο σεβασμός προς τον άλλο...μετά απ'αυτά θα έρθει και το καλό σεξ...Τώρα για αυτό που ρωτάς, κοίτα δεν πιστεύω πως πρέπει να κάτσεις με κάποιον μόνο και μόνο λόγω του καλού σεξ(αν θες μια καλή και σοβαρή σχέση) , τώρα αν τον θες ΜΟΝΟ για σεξ και ΤΙΠΟΤΑ παραπάνω( σχέσεις, δεσμεύσεις κτλ) χειρήσου το ανάλογα και ξεκαθάρισε την κατάσταση απ'την αρχή αλλά απ'τη στιγμή που το κάνεις αυτό μην περιμένεις τίποτα παραπάνω απ'τον άλλο( σχέση πχ)...Είναι πλέον δικιά σου η επιλογή για τι τον/την θες... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35721 από ivandragon στις 04 Αυγούστου 2006, 2:12μμ
είχα μια σχέση 2 χρόνια με μια πολυ όμπρφη κοπέλα, που πίστευα πως πήγαινε για σοβαρά, και μετά από τα δύο χρόνια με παράτησε λέγοντας μου πως δεν με αγοαπούσε πραγματικά αλλά καθόταν μαζί μου γιατί ήμουν ο καλύτερος εραστής που είχε στο κρεββάτι και πως είχε ήρθε η στιγμή να παντρευτεί και πρέπει να βρει έναν άντρα κατάλληλο για γάμο. Για αυτό η ερώτηση μου δεν μπορώ να καταλάβω πως καθόταν μαζί μου, μονό και μόνο για το σεξ??? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35722 από kUrt CoBaIn στις 04 Αυγούστου 2006, 2:16μμ
μέλος από: 21/7/2006 μηνύματα: 38 0 |
Όχι απλά έτσι στα είπε..αν σε ήθελε μόνο για σεξ ΣΙΓΟΥΡΑ θα είχε φύγει νωρίτερα..σιγά μην καθόταν 2 χρόνια γιατί ήδη θα την είχε κουράσει αυτή η κατάσταση απ'την αρχή... δεν σου διευκρίνησε τίποτα άλλο? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35793 από deathsinger... στις 07 Αυγούστου 2006, 1:21μμ
μέλος από: 5/7/2006 μηνύματα: 432 0 |
Σεξ και αγάπη. Αγάπη και σεξ. Πραγματική αγάπη και μέτριο σεξ. Καλό σεξ και μέτρια αγάπη...αυτοί είναι οι συνδιασμοί μιας καλής και μακροχρόνιας σχέσης.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35794 από ivandragon στις 07 Αυγούστου 2006, 1:25μμ
Πολύ καλό σέξ και υποφερτή αγάπη? |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35803 από deathsinger... στις 07 Αυγούστου 2006, 2:53μμ
Ναι ρε σύντροφοι....δεν υπάρχει συνταγή μακροχρόνιας σχέσης....ο κάθε άνθρωπος θέλει άλλα έτσι και η κάθε σχέση...αυτά τα πράγματα δεν γράφονται σε κάποιο βιβλιό συνταγών της Βέφας.... |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35818 από ivandragon στις 08 Αυγούστου 2006, 9:51πμ
Έγω έχω μια δική θεωρία, με την οποία μπορεί να μην συμφωνήσουν πολλοί αλλά γι'αυτό έχει αξία η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων. Πιστεύω πωσ οι περισσότερες γυναίκες δεν ερωτέυονται αλλά βολέυονται και θα εξηγήσω γιατί. Βλέπουμε καθημερινά γύρω μας νεαρές κοπέλες να έχουν σχέσεις και να παντρέυονται πολυ μεγαλυτέρους ανδρες σε ηλικία. π.χ. μια κοπέλα 25 έτων είναι δυνατόν να παντρεύεται έναν 50 χρονών. Είναι προφανές πώς εδώ δεν υπάρχει η αγάπη αλλά η εξασφάλιση γιατί συ΄νήθως ο 50άρης είναι πολύ πλούσιως η γενικά "παράγοντας" που μπορεί να βοηθήσει την νεαρά να εξελιχθεί πολύ ευκολά. Έπίσης δεν είναι απαραίτητο στοιχείο η μεγάλυ ηλικία αλλά γενικά το χρήμα,οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να βρουν το φραγκάτο άνδρα για να βολευτούν και να εξασφαλισθούν.Ξέρω το πήγα αλλόυ το θέμα αλλά έχω αυτην την θεωρία και πολύ ευχαρίστως να ακουσώ τις απόψεις των γυναικών. |
προφίλάλλα... |
Μήνυμα #35830 από deathsinger... στις 09 Αυγούστου 2006, 12:30πμ
Η θεωρία σου δεν είναι ακριβώς θεωρία...είναι πράξη...αρκετές το κάνουν αυτό...και ξέρω αρκετές τέτοιες που "μεγαλοβλέπουν"....βρίσκουν δλδ τύπους με λεφτά (συνήθως 50άριδες) μόνο και μόνο για να ικανοποιηούν την υπεραφθονία τους...παράλληλα βέβαια έχουν και κανένα παλικαράκι που το παιδεύουνε...αααααχχχ..... |
προφίλάλλα... |