Μήνυμα στις 14/8/2006 στις 09:12 @Sex
Τώρα που ξαναδιαβάζω αυτά που έγραψα οφείλω μα ομολογήσω πως ήμουν αρκετά υπερβολικός και άδικος και νιώθω την επιτακτική ανάγκη να ζητήσω μια συγνώμη από τους παραυρισκομένους στο foroum του συγκεκριμένου θέματος. Ο κάθε άνθρωπος έχει μια μοναδική προσωπικότητα που την έχει καλλίεργήσει και με αυτήν πορέυεται στο χρόνο. Δεν είμαι έγω άξιος για να κρίνω το πως φέρεται και το πωσ σκεφτεται ο κεθένας ή καθεμία από εμας. Αλλά πολλές φορές μπαίνουμε στην διαδικασία να θέλουμε να πείσουμε τους άλλους για το πιστέυω μας γιατί νιώθουμε πως είναι απόλυτα σωστά. Στην Ζωή δεν υπάρχει σωστό και λάθος υπάρχει αυτό που θέλουμε να κάνουμε και αυτό που δεν θέλουμε να κάνουμε, και έτσι ο καθένας είναι υπέυθηνος των πράξεων του.
Πήγαινε στο θέμα: παρτούζα, και μετα?
Μήνυμα στις 11/8/2006 στις 12:11 @Sex
Γιατί δεν λες τίποτα..................................??? Πήγαινε στο θέμα: παρτούζα, και μετα?
Μήνυμα στις 11/8/2006 στις 11:21 @Sex
Είναι ύψιστη μ . . . . . α να συγκρίνεις μια μαύρη σελίδα της ιστορίας του κόσμου μας με κάτι πολύ απλό και ανούσιο. Μια φορά αν τον φας δεν σε κάνεί ομοφυλόφυλο άλλωστε υπάρχουν και οι αμφί, αυτοί που πάνε και με τα δύο φύλλα. Επίσης αν δεν θέλεις να το δοκιμάσεις με άνδρα βάλε την φίλη σου με να στο κάνει με έναν δονητή για να δεις πως είναι. Αλλά ξέρεις γιατί δεν θα το κάνεις γιατί είσαι έλληνας αναθρεμένος με την λογική της ελληνικής κοινωνίας που επιτάσουν τον άνδρα που γ . . . . ι αβέρτα και σε όλη την υπόλοιπη ζωή του φέρεται πούστικα κοιτώντας μονο την πάρτη του και δεν βαριέσαι αδερφέ...!!! Που ψάχνει απεγνωσμένα να γίνει η μπάτρσος ή καραβανάς η μια θέση στο δημόσιο γιατί ετσι τον μάθανε ότι πρέπει να κάθιεται και να πληρώνεται. Και μετά αφο'υ πάει με πολλές γυναίκεσ και αποκτήσει εμπειρίες να βρει μια παρθένα για να παντρευτεί. Ο άνδρας δεν φαίνεται από τις γκόμενες που έχει αλλά από την ειλικρίνεια του και την ευθήτητα του. Αλλά δεν φταίς εσύ σε τέτοια κοινωνία μεγάλωσες και έτσι θα σκέφτεσαι, ακόμα και όταν φτάσεις σατ 60 και πάς σε ουρολόγο γιατί υποφέρεις απο προστάτη, ακόμα και τότε άν σε βάλει δάχτυλό στο πισινό θα φοβόσαι μήπωσ γίνεις ομοφυλλόφυλος. Εντάξει έχεις δίκιο τη δικία σου κοπέλα μην την μοιράζεσαι.
Μήνυμα στις 10/8/2006 στις 10:27 @Sex
Εδω είναι το μεγάλο λάθος των σχέσεων, κατά την δική μου άποψη. Δεν μπορεί δηλάδη είσαι με έναν ανθρωπό σοβάρα και να μην ξέρει πραγματικά τι σκέφτεσαι. Αυτό είναι ιποκρισία, δηλαδή οι γυναίκες θέλουν κάποιοα πράγματα από την σχέση, ή οι άντρες αντίστοιχα και δεν τα λένε γιάτι φοβούνται ότι θα τις/τους παραξηγήσουν. Δηλαδή καλύτερα θα είναι η γκομενά μου να φαντασιώνεται παρτούζες και να πάει να τις κάνει χωρίς εγώ να το ξέρώ; Κολιτα το θέμα είναι πολύ σοβαρό, το πρωταρχικό συστατικό είναι η εμπιστοσύνη. Αν δηλαδή η γκομένα σου βγαίνει με τον πρώη της επειδή έμειναν φίλοι, εσύ τι θα έλεεγες, φυσικά θα αντιδρούσες. Αν την πήδαγε κιόλας κρυφά, θα τον σκότωνες. Αρά που καταλήγουμε, τι σε ενοχλέι στνν παρτούζα που θα πηδήξει κάποιος την κοπέλα σου ή που μετά θα την την χαρακτηρίσει "ελευθέρων ηθών". Μία γυναίκα έχει σχέση μααζί σου επείδη γουστάρει να είναι μόνο μαζί σου, όχι επειδή την παραφυλάς μην την πηδήξει κανένας άλλος, και αυτό το λένε εμπιστοσύνη και σεβασμό που αμφιβάλω αν έχουν ακουστά συτές τις λέξεις πολλά ζευγάρια στην εποχή μας. Επίσης αν είναι να χάσεις την γκόμενα σου επειδή κάνατε μια παρτούζα τότε την έχεισ χάσει από καιρό αλλά αυτή έψαχνέ έναν ανόδυνο τρόπο να μάθει αν ο φίλος σου (υποθετικά μιλώντας) κάνει καλό κρεββάτι.
Μήνυμα στις 10/8/2006 στις 07:58 @Sex
Αγαπήτε dianno όποιος θέλει να ζήσει μια διαφορετική εμπειρία στην ερωτική του ζωή δεν είναι απαραίτητα "ανώμαλος", γιατί ουτέ εσύ, ούτε εγώ, ούτε κανείς δεν μπορεί να μας πει τι είναι ομαλό και τι ανώμαλο. Η "προσθήκη" ενός άλλου ερωτικού συντρόφου δεν σημαίνει απαραίτητα την ελευθέρωση των ηθών της σχέσεις. Να σε ρωτήσω κάτι αν η δικία σου κοπέλα σου έλεγε να φέρει μια φίλη της για να κάνετε τρίο, εκεί δεν αλλάζει η κατάσταση; Σίγουρα αλλάζει. Δεν θα κρίνω εγώ το πως θέλει να σκέφτεται ο καθένας την σχέση του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να μπαίνουν ταμπέλες "ανώμαλος", "ανήθικη" , "ελευθέρων ηθών" σε ανθρώπους που θέλουν να εξερευνήσουν το ερωτικό τους κόσμο. Και κάτι τελευταίο, αν σε ρωτου΄σαν "σου αρέσει να πηγαίνεις με άνδρες;" εσύ φυσικά θα απάντουσες κατηγορηματικά όχι κια ίσως θα νευρίαζες, εγω όμως έχω να σου πω αυτό : " Αν δεν την φάς, πωσ ξέριες ότι δεν σου αρέσει;" Ελπίζω να ε΄γινα κατανοητός. Δεν θέλω να έρθω σε καμία κόντρα μαζί σου, κανου΄με μια ανταλλαγή απόψεων απλώς άνοιξε λίγο την σκέψη σου και θα καταλάβεις πως έχω δίκιο.
Μήνυμα στις 8/8/2006 στις 11:54 @Sex
Για να κάνεις μια γυναίκα ευτυχισμένη χρειάζεται μόνο να είσαι : φίλος, συντροφός, ερωμένος, αδερφός, πατέρας, δάσκαλος, εκπαιδευτής, μάγειρας, ξυλουργός, υδραυλικός, μηχανικός, διακοσμιτής, σεξολόγος, μαιευτήρ - γυναικολόγος, ψυχολόγος, ψυχιατρος, θεραπευτής, ριψοκίνδυνος, οργανωτικός, καλός πατέρας, πολύ καθαρός, συμπαθητικός, αθλητικός, στοργικός, προσεκτικός, ιπποτικός, έξυπνος, ζωιρός, δημιουργικός, γλυκός, δυνατός, συγκταβατικός, ανεκτικός, φιλόδοξος,ικανός,τολμηρός,αποφασιστικός,παθιασμένος,περιποιητικός,...
Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...???
Μήνυμα στις 8/8/2006 στις 10:24 @Sex
Συμφωνό απόλυτα στο ότι έχουν χαζέψει και την έχουν δει κάπως αλλιώς, και καβαλάνε το καλάμι με το παραμικρό.Θέλουν γη και νερό να τους δώσεις για να σου κάτσουν απλά. Λές και όλος ο κόσμος περιστρέφεται γύρω από το μ.... τους. Συγνώμη που εκφράζομαι έτσι αλλά ορισμένες το έχουν ξεφτιλήσει το θέμα σχέσεις.
Μήνυμα στις 8/8/2006 στις 09:51 @Sex
Έγω έχω μια δική θεωρία, με την οποία μπορεί να μην συμφωνήσουν πολλοί αλλά γι'αυτό έχει αξία η συζήτηση και η ανταλλαγή απόψεων. Πιστεύω πωσ οι περισσότερες γυναίκες δεν ερωτέυονται αλλά βολέυονται και θα εξηγήσω γιατί. Βλέπουμε καθημερινά γύρω μας νεαρές κοπέλες να έχουν σχέσεις και να παντρέυονται πολυ μεγαλυτέρους ανδρες σε ηλικία. π.χ. μια κοπέλα 25 έτων είναι δυνατόν να παντρεύεται έναν 50 χρονών. Είναι προφανές πώς εδώ δεν υπάρχει η αγάπη αλλά η εξασφάλιση γιατί συ΄νήθως ο 50άρης είναι πολύ πλούσιως η γενικά "παράγοντας" που μπορεί να βοηθήσει την νεαρά να εξελιχθεί πολύ ευκολά. Έπίσης δεν είναι απαραίτητο στοιχείο η μεγάλυ ηλικία αλλά γενικά το χρήμα,οι περισσότερες κοπέλες θέλουν να βρουν το φραγκάτο άνδρα για να βολευτούν και να εξασφαλισθούν.Ξέρω το πήγα αλλόυ το θέμα αλλά έχω αυτην την θεωρία και πολύ ευχαρίστως να ακουσώ τις απόψεις των γυναικών.
Πήγαινε στο θέμα: Σέξ ή αγάπη...???
Μήνυμα στις 8/8/2006 στις 09:41 @Sex
Ξέρεις, όλοι άνδρες και γυναίκες έχουμε επηρεαστεί από τις ερωτικές ταινίες όπου εκεί με το καλημέρα αρχίζουν τα τσι....κια.Πιστεύω πως εάν δεν υπήρχαν αύτες οι ταινίες οι άνδρες δεν θα ζητήσουν από τις γυναίοκες διάφορα όπως π.χ. (να καταπίνουν το σπέρμα,να τις πέρνουν από πίσω,να κάνουν παρτούζες), γιατί σίγουρα υπάρχουν πολύ λίγες γυναίκες οι οποίες ζητούν από τους άνδρες π.χ. να το κάνουν από πίσω.Πιστεύω πως αρκετές τα σκέφτονται αυτά αλλά από φόβο μήπως παραξηγηθούν και χαρακτηριστούν "ελευθέρων ηθών" από τον σύντροφό τους δεν τα ζητούν. εγώ αυτή τη γνώμη έχω ας μιλήσουν ο΄μως και οι άμεσα εμπλεκόμενες γυναίκες και να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις και εμπειρίες.
Μήνυμα στις 7/8/2006 στις 13:28 @Sex
Ένταξει εγώ δεν είπα να το κάνουν συνέχεια, αλλά θέλω να δώ πωσ το βλέπουν οι κοπέλες σαν εμπειρία. Το θεωρούν πολύ αισχρό?
Πήγαινε στο θέμα: Οι γυναίκες καταπίνουν το σπέρμα...??? |