Τρίχες και εσώρουχα
Μήνυμα #142788 από Johnn στις 09 Ιανουαρίου 2019, 10:06μμ
Γειά σας και πάλι θα ήθελα να ρωτήσω αν έχετε τρίχες στον πισινό σας και αν σας ενοχλούν και αν έχετε κάνετε αποτρίχωση λέιζερ κτλπ? ... Επίσης τι εσώρουχα φοράτε είναι βολικά αυτά που έχουν κάτι σαν τρύπα μπροστά? Ευχαριστώ εκ των προτέρων! | |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #142792 από GiorgosMK στις 10 Ιανουαρίου 2019, 6:30μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΟύτε λέιζερ ούτε αποτρίχωση έχω κάνειΊσως στο μέλλον αν δω ότι βγαίνουν πολλές τρίχες στην πλάτη και στον πισινό θα κάνω λέιζερ Είμαι ακόμα σε ηλικία ανάπτυξης Ωστόσο ξυριζομαι από πίσω τακτικά γιατί δεν μπορώ τις τρίχες σε αυτό το σημείο εσώρουχα φοράω μόνο μποξερακια στενά όμως Τα φαρδιά δεν με βολεύουν Είχα πιο μικρός τέτοια με τρύπες δεν βολεύει Ούτε καν την χρησιμοποίησα Μάλλον χειρότερα ήταν γιατί φευγαν διάφορα από εκεί μέσα και λερωνε Αν μπορείς να πατήσεις αποδεκτη θα με βοηθούσες |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #142845 από zayn1d στις 28 Ιανουαρίου 2019, 3:04μμ
![]() |
εχω κανει λειζερ οχι ομως σε ευαισθητη περιοχη και δεν θα στο προτεινα. ειναι καλο για ποδια πλατη κτλ. με ενοχλουν κι εμενα οι τριχες πισω και απλα τις τριμαρω με την μηχανη στη πιο κοντη σκαλα. βοηθαει να ξαπλωσεις στο πατωμα πανω σε πετσετα και να βαλεις εναν καθρεφτη μπροστα. τωρα σε εσωρουχα μποξερακια αλλα κολλητα για να μενουν ολα στη θεση τους. αυτα με την τρυπα δεν με βολευουν προσωπικα δυσκολευομαι να τον βγαλω απο εκει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |