Μήνυμα στις 3/2/2019 στις 16:03 @Sex
αν σου πεταει σποντες κτλ προφανως γουσταρει τρελα το παιδι, τι να του πεις κοπελια? δεν θελει οδηγιες χρησεις, θελεις, θελει, πες του να σε ακολουθησει καπου που θα ειστε μονοι, φασωθειτε, πιπωσε τον και θα σου πει κι ευχαριστω. ουτε αυτος θα το πιστευει.
Πήγαινε στο θέμα: πιπα
Μήνυμα στις 29/1/2019 στις 16:11 @Διάφορα
Αποδεκτή απάντηση:οχι δεν θα κανεις διαιτα γιατι με την γυμναστικη θα χασεις απλα βαρος δηλαδη λιπος και μυικη μαζα. πρεπει να γυμναζεσαι και να τρως σωστα, ισορροπημενα ετσι θα αλλαξει το σωμα σου.οταν κανουμε γυμναστικη(κυριως βαρη) οι μυες που εχεις γυμνασει ''σπανε'' και αρχιζουν να ξανα δημιουργουνται δυνατοτεροι και μεγαλυτεροι. για να γινει αυτο πρεπει να τρεφεσαι σωστα με φρουτα λαχανικα υδατανθρακες και το βασικοτερο καλες πρωτεινες. δηλαδη αρκετο κοτοπουλο, μοσχαρι, πολλα αυγα, με ρυζι η μακαρονια και ψωμι. απεφευγε κοκα κολες σοκολατες και γενικα τζανκ φουντ. οχι εντελως αλλα περιορισε τα. ο οργανισμος χρειαζεται ολες τις τροφες για να λειτουργει σωστα. καλο πρωινο και σωστα μικρα γευματα ολη την ημερα. πρεπει να λαμβανεις ολες τις βιταμινες που περιεχουν οι τροφες. επιπλεον και καποιο συμπληρωμα σκονη πρωτεινης πριν την προπονηση θα βοηθησει. θα δεις οτι το σωμα σου σιγα σιγα θα αρχισει να αλλαζει εντυπωσιακα, θελει υπομονη και επιμονη. Πήγαινε στο θέμα: Διατροφή
Μήνυμα στις 28/1/2019 στις 15:06 @Sex
δοκιμασε να την παιξεις με καποιο λαδι τυπου μπειμπι οιλ και να τριβεις περισσοτερο το κεφαλακι τωρα εκτος απο δαχτυλο μπορεις να χρησιμοποιησεις και κατι μεγαλυτερο, αγγουρι? αλλα με προσοχη
Πήγαινε στο θέμα: Μεγαλη ηδονη
Μήνυμα στις 28/1/2019 στις 15:04 @Sex
εχω κανει λειζερ οχι ομως σε ευαισθητη περιοχη και δεν θα στο προτεινα. ειναι καλο για ποδια πλατη κτλ. με ενοχλουν κι εμενα οι τριχες πισω και απλα τις τριμαρω με την μηχανη στη πιο κοντη σκαλα. βοηθαει να ξαπλωσεις στο πατωμα πανω σε πετσετα και να βαλεις εναν καθρεφτη μπροστα. τωρα σε εσωρουχα μποξερακια αλλα κολλητα για να μενουν ολα στη θεση τους. αυτα με την τρυπα δεν με βολευουν προσωπικα δυσκολευομαι να τον βγαλω απο εκει. Πήγαινε στο θέμα: Τρίχες και εσώρουχα
Μήνυμα στις 28/1/2019 στις 14:56 @Κλάψιμο
μπορεις να εισαι σιγουρος μονο με τεστ DNA αν θελεις τοσο πολυ να το ψαξεις. τωρα και να μην ειναι οι βιολογικοι σου γονεις δεν ειναι απιθανο αλλα δεν ειναι και κατι τραγικο, αυτοι οι ανθρωποι σε μεγαλωσαν και προφανως σε φροντισαν σαν δικο τους παιδι και σιγουρα σε νιωθουν δικο τους παιδι αρα δεω αλλαζει κατι. ξερω περιπτωση γυναικας που δεν μπορουσε για χρονια να συλλαβει παιδι και υιοθετησε και μετα την υιοθεσια καταφερε και εμεινε και εγκυος οποτε εχει 2 παιδια ενα βιολογικο και ενα υιοθετημενο, και τα 2 τα λατρευει γιατι ειναι παιδια της οποτε μην αγχωνεσαι. αν θες να μιλησεις ρωτα αρχικα μονο την μητερα σου, χωρις ομως να της προκαλεσεις τυψεις η να νιωσει ασχημα, αν σε υιοθετησε εκανε κατι αξιοσεβαστο και θαυμαστο. Πήγαινε στο θέμα: Οι γονείς μου μάλλον δεν είναι οι βιολογι
Μήνυμα στις 28/1/2019 στις 14:51 @Κλάψιμο
φιλε μου ημουν παρθενος μεχρι τα 22 κι αυτο γιατι δεν ειχα βρει το ατομο που θα μου βγαλει το να κανω σεξ μαζι του, ενω ειχα καποιες προτασεις για σεξ. ειναι κατα ενα πολυ μεγαλο ποσοστο και θεμα τυχης και συγκηριων. αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να αρχισεις να ασχολεισαι με τον εαυτο σου, γυμνασου, τρωγε σωστα, κανε ενα μοντερνο κουρεμα, προσεξε λιγο το στυλ σου, βγες με παρεες, γνωρισε κοσμο και σιγουρα καποια στιγμη θα σου τυχει. θελει αυτοπεποιθηση, θα φας την χυλοπιτα οπως ολοι, ακομα και οι πολυ ωραιοι την τρωνε, μην μασας, καποια στιγμη θα σου κατσει.
Πήγαινε στο θέμα: Παρθένος ετών 22
Μήνυμα στις 27/1/2019 στις 11:45 @Sex
με τον ξαδερφο ημουν 16 αυτος 14, βλεπαμε τσοντα μαζι και του ειχε σηκωθει και τις παιζαμε και του προτεινα να του τη παιξω, με αφησε αλλα για 2 λεπτα οχι παραπανω. με τον συμμαθητη ημασταν 15 ειχα παει σπιτι του να κοιμηθουμε και το βραδυ ειχαμε καβλες, αρχισαμε να συζηταμε σεξουαλικα κτλ και αυτος ειπε οτι ηθελε να την παιξει, του λεω να σε βοηθησω τοτε, στη πλακα, και το εκανα. στοματικο οχι δεν εκανα. θες να τη παιξεις με φιλο κι εσυ? δεν εχει τυχει ποτε? Πήγαινε στο θέμα: Σας την έχει παίξει άλλος?
Μήνυμα στις 26/1/2019 στις 18:00 @Sex
τι ηλικια εχεις και πες λεπτομεριες πως εγινε με φιλο και συμπαικτη? εσυ το ζητησες η αυτοι? περιεγραψε την εμπειρια Πήγαινε στο θέμα: Σας την έχει παίξει άλλος?
Μήνυμα στις 26/1/2019 στις 17:55 @Sex
την εχω παιξει στον ξαδερφο μου και σε εναν συμμαθητη μου
Πήγαινε στο θέμα: Σας την έχει παίξει άλλος? |