Μήνυμα στις 12/10/2021 στις 06:51 @Sex
Ενιωσα αρκετά άσχημα είναι η αλήθεια με το προηγούμενο σου μήνυμα σε σημείο που έστειλα μήνυμα στη διαχείριση να κλείσει το θέμα για να μην υπάρξουν αλλά σχόλια. Τώρα όμως με βοηθάει πολύ περισσότερο το δεύτερο μήνυμα σου. Πρέπει όντως να μιλήσω στα άτομα που έχω κάνει σεξ αρκεί να βρω σύντομα το κουράγιο . Πρώτα όμως έκλεισα ένα ραντεβού με σύμβουλο σεξουαλικης υγείας να μάθω περισσότερα για την κατάσταση μου γτ μέχρι τώρα δεν είχα ενημερώθεονσωστα και έγινε ο, τι έγινε. Όσο για μελλοντικές σεξουαλικες συναντήσεις δεν θα γίνουν, έχω περάσει ήδη αρκετά βραδιά χωρίς ύπνο λόγω του θέματος. Σε ευχαριστώ Πήγαινε στο θέμα: HPV
Μήνυμα στις 11/10/2021 στις 13:32 @Sex
Έχεις δίκιο είχα προχωρήσει ξανά και έκανα σεξ επειδή είχα στο νου μου ότι εφόσον έκανα θεραπεία για τα κονδυλώματα δεν θα υπήρχε κινδυνος να τα μεταφέρω κάπου αλλού. Απλά δεν είχα ενημερωθεί σωστά και επειδή έτυχε να τ ενημέρωθω παραπάνω συνειδητοποίησα το βάρος του λάθους μου. Με αγχώνει κάθε μέρα το ότι έχω φέρει σε κίνδυνο αλλά άτομα, δεν ησυχάζω από πρωί μέχρι βραδυ. Όλα μια μεγάλη ανεύθυνη συμπεριφορά. Εννοείται πως το μετανιώνω μην με δικαζεις πριν ρωτήσεις. Απλά δεν ξέρω πλέον τι να κάνω από εδώ και πέρα Πήγαινε στο θέμα: HPV
Μήνυμα στις 10/10/2021 στις 05:31 @Sex
Στα 17 μου άρχισα να βγαζω κονδυλώματα. Αμέσως ακολούθησα θεραπεία και τα κονδυλώματα υποχώρησαν. Ο ιός όμως που τα προκαλεί ο HPV παραμένει στο σώμα μου και μπορεί εύκολα να μεταδοθεί ακόμα και με προφυλακτικό, αν και δεν έχω κάποια σημάδια που να αποκαλύπτουν ότι τον έχω . Το θέμα είναι ότι εγώ δεν σταμάτησα να έχω σεξουλικες επαφές με άλλα άτομα παρόλο που γνώριζω την κατάσταση, χωρίς να έχω ενημερώσει κανένα από τους ερωτικούς μου συντρόφους. Εννοείται χρησιμοποιουσα πάντα προφυλακτικο αλλά όπως είπα ακόμα και τότε μπορεί να μεταδοθεί. Αυτό που με αγχώνει περισσότερο από όλα είναι ότι έκανα σεξ με δύο άτομα παρθένα και δεν είχα καν το θάρρος να τους εξηγήσω ότι είμαι φορέας HPV για να πάρουν την απόφαση αν θέλουν να συνεχίσουν μαζί μου ή όχι. Αλλά και τα δύο άτομα ήταν άτομα που είχαμε μια σχέση και ήθελα πολύ να προχωρήσουμε δεν ήθελα αυτό το πρόβλημα μου να με περιορίζει στη ζωή μου. Είχα ανάγκη από ένα συναίσθηματικο δέσιμο αλλά και από σεξουαλικη επαφή μαζί τους. Η ερώτηση μου είναι η εξής. Θεωρείτε την συμπεριφορά μου ανεύθυνη και ηλιθια; Θεωρείτε ότι πρέπει να ενημερώσω τουλάχιστον τον ένα από αυτούς που ακόμα είμαστε μαζί ότι έχω HPV; ή απλά θα σπείρω πανικό και άγχος σε εκείνον και σε εμένα; και η πιο σημαντική ερώτηση, θεωρείτε ότι πρέπει να σταματήσω μελλοντικές σεξουαλικες συναντήσεις αν δεν ενημερώνω πρώτα ότι έχω HPV;
Πήγαινε στο θέμα: HPV
Μήνυμα στις 13/4/2020 στις 14:06 @Κλάψιμο
"Ζώον δίπουν απτερον" κατά τον Πλάτωνα Αλλά κι εγώ συμφωνώ ενέργεια είναι ο άνθρωπος,αιώνια και τρομακτική ως προς τις δυνατότητες της Ένας μοχλός που κινεί τον κόσμο ολόκληρο αν το θέλει Πήγαινε στο θέμα: τι είναι ο άνθρωπος
Μήνυμα στις 27/3/2020 στις 15:05 @Κλάψιμο
Δεν γράφω για κάποια απορία ή κάποια βοήθεια.Απλως έχω ανάγκη να μοιραστώ τις σκέψεις μου.Μολις διαπίστωσα ότι επέστρεψαν τα κονδυλώματα στο σώμα μου.Ειχα κάνει θεραπεία και πιο παλιά για αυτό το θέμα.Ξεκινησα το προηγούμενο καλοκαίρι και τελείωσα πριν μερικούς μήνες.Ηλπιζα και ήμουν αισιόδοξος ότι θεραπεύτηκα και ότι μόνο για προληπτικούς λόγους θα ξανά έκανα εξετάσεις.Αλλα τελικά διαψεύστηκα.Ηταν μια αρκετά επώδυνη θεραπεία σωματικά φυσικά αλλά κυρίως ψυχικά.Ο πατέρας που μου στάθηκε σε όλο αυτό ήταν πάντα πρόθυμος να βοηθήσει και να πληρώσει για όλα.Δεν του έδειξα όμως ποτέ πόσο πολύ φοβόμουν και πόσο πολύ πονούσα μέσα μου.Δεν είναι εύκολο να ξέρεις θα κουβαλάς μέσα σου έναν ιό για το υπόλοιπο της ζωής σου από τα 17.Ας έρθουμε στο σήμερα (κυριολεκτικά σήμερα ).Τώρα φοβάμαι, φοβάμαι τον κίνδυνο να πάθω καρκίνο, φοβάμαι να ξανά περάσω από όλη αυτή τη διαδικασία της θεραπείας, φοβάμαι ότι δεν μπορώ να το αντέξω πάλι.Δινω πανελλήνιες σε μερικούς μήνες ,δεν ξέρω ακριβώς πότε με τις τελευταίες εξελίξεις.Ειμαι πολύ πιεσμένος γιατί έχω ψηλούς στόχους και χρειάζεται αρκετή προσπάθεια.Δεν μπορώ να έχω και αυτό στο μυαλό μου,απλώς δεν μπορώ .Θα προσπαθήσω να το διαχειριστω και δεν θα πω κάτι στον πατέρα μου ακόμα ,ούτως ή άλλως με την απαγόρευση κυκλοφορίας και την έξαρση του κορονοϊου δεν μπορώ να ξεκινήσω θεραπεία τώρα . Θα περιμένω και θα προσπαθήσω να το αφήσω στην άκρη όσο μπορώ μέχρι να τελειώσω από όλα αυτά (τις πανελλήνιες,τα μαθήματα κτλπ).Είμαι πολύ φοβισμένος αυτή τη στιγμή και είναι ένα αίσθημα που σπάνια με κατακλύζει και πιο σπάνια το εκμυστηρεύομαι.Ευχαριστω αν έκατσες και τα διάβασες όλα αυτά.Νιωθω ήδη καλύτερα που ξέρω ότι κάποιος θα ακούσει τα προβλήματα μου,σε φίλους και άλλους συγγενείς ντρέπομαι να μιλήσω καθώς τα αφροδισια νοσήματα είναι ένα στίγμα(κοινωνικά μιλώντας) που δύσκολα φεύγει.
Πήγαινε στο θέμα: HPV στα 17
Μήνυμα στις 2/8/2019 στις 11:37 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Είναι πολυ απλόΝα του μιλήσεις και να προχωρήσετε Αν βλέπεις ότι κολλάει κάπου εξήγησε του οτι δεν υπάρχει θέμα και δείξε του πώς να το κάνεις σωστά Δεν καταλαβαίνω γιατί φοβάσαι Προτού βρεθείτε πες του να φέρει προφυλακτικα Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά
Μήνυμα στις 31/5/2019 στις 04:12 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Τίποτα να μην κάνειςΔεν κάνατε κάτι περίεργο ή κακό Απλα σε ακούμπησε και φαντάζομαι σου αρέσει Δεν σημαίνει ότι είσαι γκέι ,πολλά αγορια το κάνουν αυτο μεταξύ τους χωρίς να σημάνει κατι απαραίτητα Αφού δεν σου είπε τίποτα την επόμενη μέρα όλα οκευ Μην το φέρεις σε αβολη θέση ,προφανώς δεν θέλει να το συζητήσετε Αν ξανά τυχει και το θες μην πεις κάτι ,άσε το να γίνει Πήγαινε στο θέμα: Ο ξάδερφός μου
Μήνυμα στις 30/5/2019 στις 08:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:https://www.doctoranytime.gr/d/Ourologos/Koliakos--Nikolaos?ins=1&area=thessalonikiΔες αυτόν ειναι 100€ μόνο αλλά ψάξε το καλά (Επίσης το rakan από το lol; Άκυρος ειμαι το ξέρω :P) Πήγαινε στο θέμα: Φτηνός γιατρός για Βραχύ Χάλινο Πέους
Μήνυμα στις 30/5/2019 στις 00:53 @Sex
Doctor any time, ένα πολύ χρήσιμο site Ψάξε γιατρούς στην περιοχή σου και σύγκρινε τιμές Αν και για να του έκανε τέτοια τιμή μάλλον γνωστός του θα ήταν Πήγαινε στο θέμα: Φτηνός γιατρός για Βραχύ Χάλινο Πέους
Μήνυμα στις 6/4/2019 στις 03:23 @Sex
Εννοείς νομίζει πως το πεος σου δεν είναι κάτι το σπουδαίο ή ότι δεν πρέπει να σε νοιάζει πόσο μεγάλο είναι ; Το πέος σου είναι καλό παραπάνω από το μέσο όρο Άσε που θα μεγαλώσει κι άλλο αφού είσαι στην εφηβεία Πήγαινε στο θέμα: Είμαι αρκετά μεγαλος; |