Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ο υπολογιστής δε θ' αντικαταστήσει ποτέ τις εφημερίδες. Τι μπορεί να τυλίξει κανείς με έναν υπολογιστή;
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πρώτη φορά με παρθένα *βοήθεια *

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #139756 από cv0uraki στις 19 Αυγούστου 2017, 8:59μμ

cv0uraki

Εικονίδιο
μέλος από: 1/8/2017
Καλησπερα σε ολα τα μελη.Εδω και μισο χρονο εχω σχεση με ενα κοριτσι το οποιο ειναι 17 και ειναι παρθενα.Εγω ειμαι 19 και ειμαι εξισου παρθενος.Ειχα πολλες σχεσεις,μου εχουν και εχω κανει πολλες φορες προκαταρκτικα αλλα δεν ετυχε κατι παραπανω διοτι πριν λιγους μηνες εκανα περιτομη και τωρα νιωθω ανετος.Λοιπον πριν ενα μηνα προσπαθησαμε να προχωρησουμε απλα επειδη μας πιεζε τελικα ο χρονος οταν καταλαβα οτι βγηκε αιμα σταματησαμε.Εχουμε προσπαθησει αλλες 4-5 φορες αλλα καθε φορα βγαινει λιγο αιμα.τοσο ωστε να ειναι ευδιακριτο.Μηπως στοχευω αλλου;Το πεος μου ειναι αρκετα μεγαλο και παχυ και δεν ξερω αν δυσκολευει την διεισδυση.Καποιες φορες που κοιταω το αιδοιο της βλεπω οτι εχει κατι σαν ενα ''μηλαρακι'' το οποιο πολλες φορες διασπαται οταν πηγαινω προς τα εκει και φαινεται εν τελη μια μικρη τρυπα.Μετα απο λιγο ομως αυτο το μηλαρακι γινεται ενιαιο.Ειναι ο παρθενικος υμενας;Εχω αγχωθει απειρα με αυτο το θεμα,σας παρακαλω πειτε μου τι κανω λαθος.Ευχαριστω για τον χρονο σας
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #139759 από lida στις 20 Αυγούστου 2017, 5:52μμ

lida

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 17/8/2017

Αποδεκτή απάντηση

Δεν ειμαι και εμπειρη αλλα σκεφτομαι μηπως εισαι καπως διστακτικος. Λεω μηπως θα επρεπε να κανεις ένα δυνατο ντου και να μπεις? Θα πονεσει η κοπελλα αλλα έτσι θα τελιωσουν όλα καλα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login