Μήνυμα στις 2/12/2022 στις 14:08 @Sex
Σημείωση moderator: Το μήνυμα σβήστηκε επειδή περιέχει επικίνδυνες ανακρίβειες και παραπλανητικές πληροφορίες ως συμβουλές που μπορεί να καταστρέψουν ζωές. (Η κομμουνιστικής κουλτούρας θεωρία ότι το έμβρυο είναι μια άμορφη μάζα ως δικαιολογία για έκτρωση.)
Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος?
Μήνυμα στις 2/12/2022 στις 10:32 @Sex
Είναι πολύ δύσκολο στην ηλικία που είσαι να κρατήσεις το παιδί. Τι θα κάνεις στη ζωή σου σχετικά με σπουδές και δουλειά; Το αγόρι σου δεν νομίζω να σε βοηθήσει, μόνη σου είσαι. Πάντως, αν αποφασίσεις να το κρατήσεις, δεν μπορείς να το κάνεις κρυφά από τους γονείς. Όμως αν κάνεις έκτρωση δεν θα το μάθει κανένας. Εσύ αποφασίζεις για το σώμα σου και το μέλλον σου. Καλού κακού όμως κάνε ακόμα ένα τεστ μήπως η αχνή γραμμή είναι λάθος.
Μήνυμα στις 2/12/2022 στις 03:19 @Sex
Αν τελικά είσαι έγκυος, η απόφαση για το τι θα κάνεις είναι καθαρά ΔΙΚΗ ΣΟΥ. Αν αποφασίσεις να κρατήσεις το παιδί, πρέπει να είσαι σίγουρη ότι θα υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες και φυσικά θα πρέπει να το πεις στους γονείς σου.
Μήνυμα στις 2/12/2022 στις 02:26 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Εμείς εδώ στο φόρουμ δεν μπορούμε να μαντέψουμε. Όμως το τεστ εγκυμοσύνης που θα αγοράσεις από το φαρμακείο μπορεί.Πήγαινε στο θέμα: Είμαι έγκυος?
Μήνυμα στις 25/11/2022 στις 10:53 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Όχι, ο αυνανισμός δεν φταίει για το χέρι σου. Αν έφταιγε όλα τα αγόρια θα ήταν κουλά. Όμως, πρέπει να δει το χέρι σου ένας γιατρός. Πάντως, αν πονάς στο δεξί έχεις και άλλο χέρι.Πήγαινε στο θέμα: Αυνανισμός - Πρόβλημα με το χέρι
Μήνυμα στις 12/11/2022 στις 06:37 @Sex
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!! Τα κακόβουλα υπονοούμενα ελήφθησαν. Δεν πειράζει, έχω ακούσει και χειρότερα. Πάντως οι περισσότερες φίλες μου είπαν ότι για 500€ και αφού ήταν ωραίος, μάλλον θα πήγαιναν. Επίσης στην τελική επειδή είχα θυμώσει και ξενερώσει, πολύ το χάρηκα που τον άφησα με το 500ευρο στο χέρι να σκέφτεται ότι αν δεν το πρότεινε θα ήταν κερδισμένος. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και χρήμα.
Μήνυμα στις 9/11/2022 στις 08:10 @Sex
Θα γράψω μια ιστορία που μου συνέβη και θα ήθελα τα σχόλιά σας. Ήταν πριν 2 χρόνια καλοκαίρι και δούλεψα λίγο καιρό σε ένα καφέ – μπαρ κοντά στη θάλασσα. Ένας πελάτης νέος, ευπαρουσίαστος, ευχάριστος και με ακριβό αυτοκίνητο, ερχόταν πολύ συχνά στο μαγαζί και με φλέρταρε. Δεν με άφησε καθόλου αδιάφορη και έδειξα καθαρά ότι “τσιμπάω”. Κάποια μέρα, του πήγα τον καφέ, μου έδωσε την κάρτα του και μου είπε να βρεθούμε. Πήρα την κάρτα, χαμογέλασα με νόημα και απομακρύνθηκα για τη δουλειά μου. Σε λίγο ξαναπέρασα από το τραπέζι του. Μου έδειξε ένα πεντακοσάευρο και μου είπε: “Είναι δικό σου αν μου χαρίσεις μια βραδιά”. Αυτό ήταν, ξενέρωσα εντελώς! Έβγαλα την κάρτα του από την τσέπη μου και την έσκισα κομματάκια. Του είπα: “Άκου φίλε, τα χάλασες όλα. Είχα σκοπό να βρεθούμε για όλα, αλλά με αυτό που έκανες με σκότωσες και δεν θέλω ούτε να σε ξέρω. Σε παρακαλώ μη με πλησιάσεις ξανά”, και έφυγα από το τραπέζι του. Δεν τον ξαναείδα από τότε. Κάθε κριτική, ακόμα και κακόβουλη, είναι ευπρόσδεκτη. Πήγαινε στο θέμα: Σεξ και χρήμα.
Μήνυμα στις 2/11/2022 στις 08:59 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν είναι κάτι ασυνήθιστο αυτό που σου συνέβη. Αν θέλεις να μειώνεις την πιθανότητα να συμβεί, φρόντιζε πριν να αδειάζεις το έντερό σου. Το κλύσμα με νερό από το ντους είναι καλή ιδέα.Πήγαινε στο θέμα: Λερώθηκα στο πρωκτικό
Μήνυμα στις 26/10/2022 στις 03:58 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Μου θύμισες την εποχή που έδινα πανελλήνιες. Είχε κυκλοφορήσει ότι όποιο κορίτσι μείνει έγκυος θα μπει σε όποια σχολή θέλει χωρίς εξετάσεις.Πήγαινε στο θέμα: Στρατός-σιδεράκια
Μήνυμα στις 24/10/2022 στις 11:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι αμέ, πολλές φορές και δεν εννοώ με τον σύντροφό μου. Ε, και; Θεωρώ ανόητες τις ντροπές για το γυμνό. Στην οικογένειά μου δεν ντρεπόμασταν ο ένας τον άλλον. Από πολύ μικρή συνήθισα να κοιμάμαι εντελώς γυμνή. Με τους γονείς μου κάναμε μπάνιο σε παραλίες γυμνιστών μαζί με οικογενειακούς φίλους, ξαδέρφια και θείους. Δεν σκεφτόμουνα ποτέ τον γυμνισμό σαν ντροπή ή κάτι πονηρό. Μεγαλώνοντας με τους φίλους μας και τις φίλες μου επιδιώκουμε να κολυμπάμε γυμνοί. Το νόημα του γυμνισμού είναι ελευθερία και πιο κοντά στη φύση. Δεν είναι σεξουαλικό θέμα. Αν δοκιμάσεις θα δεις ότι στην αρχή θα σου φαίνονται όλα περίεργα και διεγερτικά, γρήγορα όμως θα συνηθίσεις και θα καταλάβεις. Σκέψου τους ιθαγενείς της Ν. Αμερικής που κυκλοφορούσαν ολόγυμνοι χωρίς πρόβλημα και όταν ήρθαν από την Ευρώπη οι ιεραπόστολοι και τους έντυσαν άρχισαν τα προβλήματα ντροπής.Πήγαινε στο θέμα: Σας έχουν πιάσει ποτέ γυμνό η γυμνή; |