Μήνυμα στις 8/1/2018 στις 11:11 @Sex
Αδερφε με ολο τον σεβασμο αλλα αυτο ειναι ανηθικο ..ειμαι 20 ετων αρχικα,κατα την γνωμη μου το πιο σωστο ειναι να της πεις 'θελεις μια ξεπετα; αν ναι ενταξει αν οχι συγγνωμη αλλα δεν μπορω να σε χρησιμοποιω μονο για αυτο για το δικο σου καλο' ...ξεχνα τις ορμονες της ηλικιας σου η την ανωρυμοτητα των φιλων σου,καλο ειναι να μην παιζεις με τα συναισθηματα των αλλων ανθρωπων γιατι ποτε δεν ξερεις που θα καταληξεις ειτε εσυ ειτε αυτοι.Ειλικρινεια μονο και οχι υποκρισια και διπροσωπια στο αντιθετο φυλο,δειξε σεβασμο εκτος και αν η κοπελια ειναι καμια του δρομου που δεν σεβεται η ιδια το σωμα της. Με λιγα λογια καταλαβαινεις οτι ποτε δεν θα εδειχνα ενα προσωπο το οποιο δεν ειναι το πραγματικο μου προκειμενου να ικανοποιησω το κατω μου κεφαλι!
Πήγαινε στο θέμα: Θα το κάνατε (στην θέση μου) ? ?
Μήνυμα στις 20/10/2017 στις 13:42 @Sex
φιλε εγω προσωπικα να σου πω την αληθεια με την δικια μου ειχαμε το ιδιο προβλημα μονο που αυτη εβγαζε και αιμα ενω δεν εμπαινε ας πουμε..πολυ λιγο.Η δικια σου βγαζει καθολου αιμα ;..επειδη ουσιαστικα ειχαμε το ιδιο προβλημα να σου πω μονο να εισαι υπομονετικος και να τσεκαρεις αν οντως το βαζεις σωστα.Η σταση που μας βοηθησε ηταν να ειναι μπρουμητα κατω αυτη και εγω απο πανω με ολη μου την ανεση.Πλεον εχουν περασει απο τοτε 30 απιστευτες φορες.Ελπιζω να βοηθησα.
Πήγαινε στο θέμα: Ξεπαρθενιασμα ?
Μήνυμα στις 12/10/2017 στις 19:34 @Sex
δεν υπαρχει λογος να αγχωνεσαι για τιποτα,εγω για να καταλαβεις που ειχα φιμωση και εκανα περιτομη..δεν κατεβαινε ουτε με χερι ουτε μονο του οποτε εισαι αρχοντας.
Πήγαινε στο θέμα: Φιμωση;;;
Μήνυμα στις 27/9/2017 στις 18:04 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:χωρις να ειμαι κοπελα για να γνωριζω σιγουρα,απλα αυτο το αγχος που σου δημιουργειται ισως εχεις ως αποτελεσμα την καθυστερηση (συμφωνα με την κοπελα μου.)Πήγαινε στο θέμα: Sex
Μήνυμα στις 22/9/2017 στις 11:13 @Sex
Καλημερα φιλε,πριν 1 χρονο εκανα και εγω περιτομη.Εγω να σου πω την αληθεια δεν πηρα καμια αντιβιωση.Τωρα σχετικα με την μυρωδια,εμενα ειχαν μονο τα ουρα μου για καποιο χρονικο διαστημα λογω των ενεσεων προφανως.Στην γαζα δεν ειχα αιμα πολυ οπως λες εσυ απλα μετα την ουρηση που δυσκολευοταν με την γαζα,μενανε κατι λιγα εκει.Μηπως για αυτο να μυριζει;
Πήγαινε στο θέμα: Περιτομή-Ανάρρωση
Μήνυμα στις 29/8/2017 στις 15:22 @Sex
προσωπικα θα σου ελεγα να μιλησεις με τους γονεις σου καθως εισαι ανηλικος.Παντως σε περιπτωση που ανησυχεις για κατι,δεν χρειαζεται.
Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 29/8/2017 στις 03:52 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:φιλε..το πετσακι δεν φευγει ετσι απλα,μπορει να υπαρξει βεβαια μερικη η ολικη ρηξη του χαλινου.Αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα γινει οπωσδηποτε και σε ολους κατα την πραξη.Το οτι μυριζει ισως οφειλεται στο οτι δεν το πλενεις σωστα(δηλαδη να κατεβαζεις το πετσακι) η μπορει να χρειαζεσαι καποια ιατρικη διαγνωση σε περιπτωση που το πλενεις σωστα και σε καθημερινη βαση.Πήγαινε στο θέμα: Σεξ
Μήνυμα στις 24/8/2017 στις 04:25 @Sex
Καλησπερα στο φορουμ,σημερα και χθες παρατηρησα κατι με την κοπελα μου ενω καναμε ερωτα.Χθες ενω το καναμε για 45λεπτα κατι συνεβη και αναγκαστηκαμε να σταματησουμε.Το θεμα ειναι οτι αργοτερα ειχα προβλημα με την στυση μου.Δεν γινοταν πετρα οπως λεμε ενω δεν τελειωσα καν.Μετα απο διαλλειμα μιας ωρας προκειμενου να τσιμπησουμε κατι,συνεχισαμε και σε 20 λεπτα τελειωσαμε και οι δυο.Σημερα λοιπον εγινε το ιδιο πραγμα.Παλι 45 λεπτα και σταματησαμε για καποιο σοβαρο τηλεφωνημα.Μετα ομως ειχα θεμα παλι με την στυση μου.Πρεπει να ανησυχω για κατι; Και τις 2 μερες πριν την κατασταση επινα 2 μπυρες και κανενα σφηνακι...Μηπως παιζει ρολο αυτο; Επιπλεον τις τελευταιες μερες ημουν κουρασμενος λογω ταξιδιων και δεν κοιμομουν αρκετες ωρες,ευχαριστω για τον χρονο σας.(20 ετων)
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με στυση
Μήνυμα στις 19/8/2017 στις 20:59 @Sex
Καλησπερα σε ολα τα μελη.Εδω και μισο χρονο εχω σχεση με ενα κοριτσι το οποιο ειναι 17 και ειναι παρθενα.Εγω ειμαι 19 και ειμαι εξισου παρθενος.Ειχα πολλες σχεσεις,μου εχουν και εχω κανει πολλες φορες προκαταρκτικα αλλα δεν ετυχε κατι παραπανω διοτι πριν λιγους μηνες εκανα περιτομη και τωρα νιωθω ανετος.Λοιπον πριν ενα μηνα προσπαθησαμε να προχωρησουμε απλα επειδη μας πιεζε τελικα ο χρονος οταν καταλαβα οτι βγηκε αιμα σταματησαμε.Εχουμε προσπαθησει αλλες 4-5 φορες αλλα καθε φορα βγαινει λιγο αιμα.τοσο ωστε να ειναι ευδιακριτο.Μηπως στοχευω αλλου;Το πεος μου ειναι αρκετα μεγαλο και παχυ και δεν ξερω αν δυσκολευει την διεισδυση.Καποιες φορες που κοιταω το αιδοιο της βλεπω οτι εχει κατι σαν ενα ''μηλαρακι'' το οποιο πολλες φορες διασπαται οταν πηγαινω προς τα εκει και φαινεται εν τελη μια μικρη τρυπα.Μετα απο λιγο ομως αυτο το μηλαρακι γινεται ενιαιο.Ειναι ο παρθενικος υμενας;Εχω αγχωθει απειρα με αυτο το θεμα,σας παρακαλω πειτε μου τι κανω λαθος.Ευχαριστω για τον χρονο σας
Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά με παρθένα *βοήθεια *
Μήνυμα στις 4/8/2017 στις 00:49 @Sex
φυσικα και θα ξαναβγουν.Οτι σημειο ξυριζεις παντα θα βγαινουν.Μονο αμα κανεις αρκετες φορες λειζερ κλπ δεν θα βγουν ξανα.
Πήγαινε στο θέμα: Θα ξαναβγούν οι τρίχες στο πέος; |