Sex
Μήνυμα #136534 από Mady στις 11 Μαρτίου 2016, 12:59μμ
μέλος από: 11/3/2016 μηνύματα: 1 0 |
Καλησπερα παιδια ειμαι 25 ετών και εδω και μια εβδομάδα έχουν έρθει τα πανω κατω στη ζωή μου!! Ολα άρχισαν πριν μια εβδομάδα οπου με τον σύντροφο μου ήρθαμε σε σεξουαλικη επαφή Πέμπτη βραδυ και να σημειώσω οτι μολις ειχε τελειώσει η περίοδος μου!!! Ήρθαμε σε επαφή και οχι απλα τρύπησε το προφυλακτικό αλλα σκίστηκε ..και ειχε τελειώσει ..οποτε οπως καταλαβαίνετε πήραμε το χάπι!!!!οκ πηρα το χάπι ειχα αυτές τις ζαλάδες κ ολα τα σχετικά...πριν 2 μερες ομως μου ξαναήρθε περίοδος ...οχι τοσο πολυ ροη ..πιο λιγο ..τελος παντων χθες είχαμε επαιτιο και ήρθαμε σε επαφή ενω ειχα αίμα...κ το προφυλακτικό ξανα εσπασε 😭 Τι να κανω;;;;;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #136536 από NebulaSpirit στις 11 Μαρτίου 2016, 5:57μμ
μέλος από: 10/2/2016 μηνύματα: 91 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚαταρχάς για να σπάσει ένα προφυλακτικό σημαίνει ένα πράγμα μόνο. Ότι αυτός που το έβαλε δεν το έβαλε σωστά. Πες του να μάθει να το βάζει σωστά αλλιώς θα σπάει πάντα. Όταν βάζεις προφυλακτικό δεν πρέπει να μένει καθόλου αέρας μέσα, δεν πρέπει να το τραβάει καθώς το φοράει αλλά απλά να το ξετυλίγει ομαλά. Τα προφυλακτικά έχουν αντοχές που δεν φαντάζεσαι. Επίσης το γεγονός πως κάποιος φοράει προφυλακτικό δεν σημαίνει ότι μπορεί να τελειώνει και όσο είναι μέσα. Το προφυλακτικό υπάρχει για ασφάλεια αλλά ταυτόχρονα πριν τελειώσει κάποιος βγαίνει, δεν μένει μέσα... Συγνώμη για το ύφος μου αλλά το θεωρώ απαράδεκτο και επικίνδυνο για έναν μεγάλο άντρα να μην ξέρει ή να μην κάνει τα βασικά. Χάπι της επόμενης ημέρας μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν κάνει να ξαναπάρεις. Σωστή λύση στο πρόβλημα σου αυτή τη στιγμή μόνο ένας γυναικολόγος μπορεί να σου δώσει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136537 από Dieftharmenos στις 11 Μαρτίου 2016, 7:50μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Κανεις δεν βγαινει ενω φοραει προφυλακτικο.Ολοι τελειωνουν μεσα...και εγω δηλαδη. Το πιο συνηθισμενο λαθος ειναι οταν το φορας να μην πιανεις με το ενα χερι το τσουτσουνακι που εχει απο πανω με αποτελεσμα να μενει αερας εκει.Λαθος μεγαλο! Μπορει να παρεις το Norvelo παραπανω απο μια φορα τον ιδιο μηνα χωρις να εχεις προβλημα.Αλλα μονο αυτο...το αλλο το χαπι(Ellaone η καπως ετσι νομιζω το λενε) δεν κανει να το παρεις παραπανω απο μια φορα τον ιδιο μηνα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #136540 από Petrosniko στις 12 Μαρτίου 2016, 5:46μμ
μέλος από: 3/2/2016 μηνύματα: 9 0 |
Και με προφυλακτικό προτιμώμενο να τελειώνει κάποιος έξω. Είναι πιο ασφαλές. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |