Μήνυμα στις 13/11/2022 στις 13:17 @Sex
Κακώς ντρέπεσαι που τον λέρωσες. Όποιος μπαίνει εκεί ξέρει τι τον περιμένει. Και σε εμένα έχει τύχει κάμποσες φορές να λερωθώ από τον πρωκτό της άλλης, αλλά δεν με νοιάζει καθόλου. Όταν πας για την πίσω πόρτα ξέρεις τι μπορεί να συμβεί και ή το αποδέχεσαι και προχωράς ή δεν μπαίνεις καθόλου. Και αυτός εφόσον το επέλεξε θα πρέπει να είναι και εντάξει με αυτό. Και εσύ αν θες να το κάνεις από πίσω θα πρέπει να αποδεχτείς ότι αυτό συμβαίνει καμιά φορά.
Πήγαινε στο θέμα: Λερώθηκα στο πρωκτικό
Μήνυμα στις 25/7/2022 στις 13:52 @Sex
Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για ακράτειες και λοιπές χαζομάρες που λένε. Εκτός αν το παρακάνεις στο fisting εκεί δεν ξέρω τι μπορεί να συμβεί, αλλά με πρωκτικό σεξ δεν υπάρχει περίπτωση για τέτοια πράγματα. Έχω κοπέλα που επί 15 χρόνια κάνουμε πρωκτικό τουλάχιστον 5-6 φορές την εβδομάδα και μερικές φορές παρα πάνω και δεν έχει πάθει απολύτως τίποτα. Όπως λες και εσύ, εκτός από μια πολύ ελαφρά διαφορά στην ευκολία του να μπω (πάλι δύσκολα απλά όχι τόσο όσο στις αρχές), είναι σαν την πρώτη φορά πάντα. Αυτά περί ακράτειας και χαλάρωσης είναι μπούρδες και μύθοι.
Πήγαινε στο θέμα: Συχνότητα πρωκτικου
Μήνυμα στις 17/7/2022 στις 11:14 @Sex
Μα καλά πότε προλάβατε σε 3 μέρες; Το παιχνίδι αυτό είναι η μόνη περίπτωση που η πρόωρη εκσπερμάτωση είναι προνόμιο αν δεν θες να χάσεις!
Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδι μεταξύ αγοριών
Μήνυμα στις 16/7/2022 στις 16:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ένας είναι ο σωστός και μοναδικός τρόπος μέτρησης. Με χάρακα από το πάνω μέρος με τη μία άκρη στο ηβικό οστός και την άλλη ως το άκρο του πέους. Κανονικά ναι πιέζεις το ηβικό οστό διότι ο άντρας όσο πιο πολύ λίπος έχει τόσο πέος μένει κρυμμένο. Όσους βλέπεις να γράφουν ότι στα 14 τους έχουν 20 εκ πέος, απλά ξεκινάνε την μέτρηση από την πλάτη τους (για να μην πω από κάπου αλλού).Πήγαινε στο θέμα: Σωστός τρόπος μέτρησης πέους
Μήνυμα στις 16/7/2022 στις 12:35 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ναι το λένε Soggy biscuit στο εξωτερικό. Το έχω ακούσει/διαβάσει και άλλες φορές, νομίζω και εδώ δεν είμαι σίγουρος. Αν το ψάξεις γενικά στο google βγάζει διάφορα, υποθέτω δεν είναι κάτι σπάνιο.Πήγαινε στο θέμα: Παιχνίδι μεταξύ αγοριών
Μήνυμα στις 9/4/2022 στις 08:09 @Sex
Καθόλου. Το αντίθετο μάλιστα, με ξενερώνει απόλυτα κάτι τέτοιο και όσες φορές έτυχε να πέσω σε κοπέλα που της άρεσε, την έκανα αμέσως πέρα, οριστικά. Είναι το πιο ξενερωτικό πράγμα από όλα για μένα.
Πήγαινε στο θέμα: Μιλάτε βρώμικα στο σεξ;
Μήνυμα στις 28/9/2021 στις 11:03 @Sex
Lida είσαι λάθος σε αυτό. Το ότι πολλές δεν το κάνουν ή το ότι για πολλές είναι "δύσκολο" δεν σημαίνει τίποτα. Το ότι σε εσένα δεν έχει συμβεί δεν σημαίνει ότι είναι για όλες δύσκολο. Για άλλες είναι πολύ εύκολο και για άλλες ο κανόνας. Επίσης όχι, το squirt δεν γίνεται μόνο με δάχτυλο σε συγκεκριμένο σημείο εσωτερικά. Γίνεται και με το πέος, ακόμα και με γλυφομούνι. Η κοπέλα μου σχεδόν πάντα κάνει όταν φτάνει σε οργασμό από την πράξη και όχι από δάχτυλο. Επίσης μου έχει συμβεί με δύο πρώην συντρόφους να κάνουν μέχρι από γλυφομούνι. Δεν υπάρχει λοιπόν κανόνας ούτε συγκεκριμένος τρόπος. Είναι καθαρά θέμα της κάθε κοπέλας. Τέλος το squirt δεν δίνει πολύ έντονο οργασμό, ο έντονος οργασμός είναι που οδηγεί σε squirt. Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 18/9/2021 στις 14:25 @Sex
Είσαι σίγουρη ότι αυτό που σου συμβαίνει είναι αυτό που νομίζεις; Γιατί εμένα πιο πολύ για squirt μου μοιάζει αυτό που λες και είναι 100% φυσιολογικό και φουλ ερωτικό.
Πήγαινε στο θέμα: Ντρέπομαι
Μήνυμα στις 20/6/2021 στις 06:04 @Sex
είμαι ήδη πολύ μεγαλύτερος από εσένα! Μεγαλώνοντας και εσύ θα καταλάβεις αυτό που έγραψα
Πήγαινε στο θέμα: Αιδοίο
Μήνυμα στις 11/6/2021 στις 10:42 @Sex
Μην φρικάρεις, έτσι κι αλλιώς είναι σπάνιο να πετύχεις ωραίο αιδίο. Σχήμα, φούσκωμα, χείλη, μέγεθος κλειτορίδας, μυρωδιά... για να βρεις ωραίο αιδίο είναι πολύ σπάνιο. Άρα μην φρικάρεις, στο σεξ άλλωστε δεν κοιτάς το αιδίο, το πρόσωπο ή την πλάτη κοιτάς. Συννεπώς μην εστιάζεις εκεί αλλά στην πράξη. BTW lida όχι δεν σέρνει καράβι. Κάτι χάπατα σέρνει μόνο που μέσα στην ανασφάλεια και τα κόμπλεξ τους καταλήγουν να σέρνονται. Πήγαινε στο θέμα: Αιδοίο |