Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Ποτέ μην τα βάζεις με ένα γουρούνι. Και οι δυο θα βρωμίσετε αλλά το γουρούνι θα το ευχαριστηθεί.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

στοματικό

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #136504 από sweet_girl στις 08 Μαρτίου 2016, 11:31μμ

sweet_girl

Εικονίδιο
μέλος από: 8/3/2016
Γεια σας! Ειμαι 17 χρονων και ειμαι μαζι με το αγορι μου πολυ καιρο, θελει να του κανω στοματικο απο την μια θελω, αλλα απο την αλλη φοβαμαι λιγο μηπως δεν τον ικανοποιησω γιατι ειναι η πρωτη μου φορα. Επισης εχω ακουσει που λενε οτι καταπινουν τα υγρα και αυτο δεν ξερω καπως μου φαινεται :/ μπορει να μου ερθει να ξεράσω ... Συγνωμη που το λεω τοσο χύμα απλα δεν ξερω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136505 από sweet_girl στις 09 Μαρτίου 2016, 12:05πμ

sweet_girl

Εικονίδιο
καμία βοηθειαα... :(
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #136506 από aglina στις 09 Μαρτίου 2016, 12:54πμ

aglina

Εικονίδιο
μέλος από: 7/12/2012

Αποδεκτή απάντηση

Γεια σου!
Μην αγχώνεσαι αν δεν τον ικανοποιήσεις απο την πρώτη σου φορά. Αφού ειναι αγόρι σου ξέρει πως δεν το έχεις ξανά κάνει οποτε με αποτέλεσμα να σε βοηθήσει με το να δε καθοδήγει για το πως να το κανεις ή λέγοντας σου τι του αρέσει. Τώρα για το δεύτερο δεν είναι κ υποχρεωτικό να τα καταπεις. Μπορεί να το συζητήσεις μαζί του. Είτε μπορείς να μην τα καταπιείς την πρώτη φορά κ να το πας σιγά σιγα την επόμενη είτε μπορείς να του πεις πως σου ακούγετε λίγο περίεργο ή αηδιαστικό αλλα θες να το δοκιμάσεις. Άρα να του πεις πως σε περίπτωση που αντιδράσεις περίεργα ή το φτύσεις μην παρεξηγηθεί. Ελπίζω να σε βοήθησα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136507 από NebulaSpirit στις 09 Μαρτίου 2016, 2:57πμ

NebulaSpirit

Εικονίδιο
μέλος από: 10/2/2016
Στο στοματικό δεν έχει κάτι ιδιαίτερο να κάνεις οπότε όπως και να χει θα τον ικανοποιήσεις. Το θέμα είναι να το θες εσύ πραγματικά, όχι να το κάνεις μόνο και μόνο για να ικανοποιήσεις αυτόν. Δεν καταπίνουν όλες, μην το κάνεις άμα δεν θέλεις. Και μην το κάνεις μόνο και μόνο για να του κάνεις την χάρη γιατί έτσι θα ρίξεις τον εαυτό σου. Το θέμα στο σεξ είναι να απολαμβάνουν και οι δύο όχι μόνο ο ένας.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136529 από Petrosniko στις 10 Μαρτίου 2016, 5:56μμ

Petrosniko

μέλος από: 3/2/2016
Βάλτον να τελειώσει σε ένα κουταλάκι και δοκίμασε μία φορά. Αν δε σου αρέσουν πες του το.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136530 από sweet_girl στις 10 Μαρτίου 2016, 6:27μμ

sweet_girl

Εικονίδιο
ευχαριστω πολυυ με καλυψατε πληρως :D
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #136636 από great στις 22 Μαρτίου 2016, 2:56μμ

great

Εικονίδιο
μέλος από: 22/3/2016
οτι και οσο θελεις κανεις ....και με το πρωτο δεν αποκτας οικιοτητα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login