Στοματικο πρωτη φορα..Και προβλημα στυσης
Μήνυμα #133484 από Nikos1997 στις 04 Μαΐου 2015, 10:02μμ
μέλος από: 19/12/2014 μηνύματα: 4 0 |
Γεια σας παιδια θα σας πω το προβλημα μου και θα μου πειτε τι πιστευετε..λοιπων καταρχας ειμαι παρθενος και ενας φιλος μου μου κανονιζε κονε μια χοντρη σχετικα που δεν μου αρεσε ισα ισα για να μου παρει πιπα..λοιπων και ετσι πηγε να γινει..ειμασταν σε ενα μαγαζι και μου εκανε νοημα να παμε στις τουαλετες..εμενα εκει με επιασε ανγχος ιδικα οταν μπικαμε στις τουαλετε χτηπαγε η καρδια μου...γιατι δεν ξερω..(να επισιμανω οτι αυτη ειναι εμπειρη)τελος παντω αρχησε να με κολαει στον τοιχο και να με φυλαει και να μου πιανει το οργανο..για καπιο λογο το φιλη της δεν με ερεθιζε..δεν ξερω γιατι..σας να μην ηθελα να γινει κατι..σαν αγκαρια μου φαινοταν..δεν ξερω αν φτεω εγω..ηταν το πρωτο μου φιλη και νομιζα οτι φιλαγα και λαθως..αυτο μου δημιουργησε extra ανχγος..τελος παντων μου ξεκουμποσε το παντελονι και αρχισε να μου τον παιζει...τιποτε ομως..δεν ειχα στυση...μετα απο λιγη ωρα μου λεει γιατι δεν?και της κανε θες να βοηθησεις αλλιως?και επεσε στα γονατα και αρχισε να μου περνει πιπα(το πεος συνεχιζε να μην ειχε στυση)αρχισε λοιπων να το πιπιλαει ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΙΚΟΝΟΤΑΝ!!!μπορειτε να μου πειτε τι φτεει????δεν με ερεθιζε καθολου!!σαν να μην μου την επιανε!!πειτε μου σας παρακαλω.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133489 από Azatoth στις 05 Μαΐου 2015, 8:11μμ
μέλος από: 11/11/2014 μηνύματα: 62 0 |
Φίλε μου, αν σαν κοπέλα δεν σου αρέσει και κάνετε κάτι μόνο και μόνο για να το κάνετε τότε είναι λογικό να μη σου σηκώνετε. Και πέρα απο αυτό, μη φαντάζεσε οτι η πίπα είναι κάτι το τρελό (εκτός αν η κοπέλα είναι πορνοστάρ), κι εγώ έτσι νόμιζα στην αρχή αλλά την πρώτη φορά σκεφτόμουνα..."τι..αυτό είναι όλο;". Εγώ σου λέω να μη τρελένεσε και να δοκιμάσεις να κάνεις κάτι με κάποιοα που πραγματικά σου αρέσει. Αν και σε αυτή την περίπτωση δεν...τότε να θα σου πρότεινα να πάς να το κοιτάξεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133492 από Nikos1997 στις 05 Μαΐου 2015, 9:12μμ
μέλος από: 19/12/2014 μηνύματα: 4 0 |
κοιτα...γενικα δεν νομιζω να εχω προβλημα στυσης διοτι μονος μου φερνω το πεος μου σε στυση οποτε θελω σχεδον..απλως τωρα μου εχει μινει στο μυαλο αυτο που εγινε και φοβαμε οτι θα το σκευτομε και την επομενη φορα και δεν θα μου συκωθει...θα εχω το ανγχος αν θα μου σικωθει η οχι με την επομενη..αυτο ενοω και δεν μιλησα καθολου για το κομματι> "ρεζιλι στην κοπελα" |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #133501 από Azatoth στις 06 Μαΐου 2015, 12:52μμ
μέλος από: 11/11/2014 μηνύματα: 62 0 |
Αποδεκτή απάντησηΜην αγχώνεσε αδίκως. Αμα σου αρέσει η επόμενη θα σου γίνει κάγκελο πρίν καν καλά καλά στον αγγίξει.Μπορεί ακόμα και το περιβάλλον να έφτεγε. Πως να χαλαρώσεις μέσα σε τουαλέτες μαγαζιού; Δεν νομίζω να γίνει αυτό που λές πάντως. Εγώ λόγο πανελληνίων βλέπω την κοπέλα μου λιγότερο απ'ότι συνήθιζα και όταν κάνουμε κάτι μου σηκώνεται απο τα φασώματα, πριν ξεκινήσει να μου τον παίζει ή να μου κάνει στοματικό. Χαλάρωσε και περίμενε αυτή που πραγματικά θα σου αρέσει. Αν το κάνεις σαν "αγγαρία" όπως είπες, δεν θα αρέσει ούτε σε εσένα, ούτε στην κοπέλα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133562 από george_ftou στις 11 Μαΐου 2015, 4:32μμ
μέλος από: 11/5/2015 μηνύματα: 2 0 |
πρωτα απ ολα ποσο χρονων εισαι? Τελος παντων,για να μην σου σηκωθηκε ακομα κ αν εκανε οτι εκανε σημαινει οτι δεν σου αρεσε καθολου η κοπελια.Αμα ξαναγινει κατι τετοιο σκεψου το αλλιως.Μην λες οτι κανεις αγκαριες για την χοντρη :Ρ .Δημιουργησε καμια φαντασιωση,αφαισου κλπ.Ακουγεται ηλιθιο αλλα πιανει στανταρ.Τωρα για χαπια ειμαι γενικως κατα. Αποδεκτη ελπιζω ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |