Μήνυμα στις 5/5/2015 στις 21:12 @Sex
κοιτα...γενικα δεν νομιζω να εχω προβλημα στυσης διοτι μονος μου φερνω το πεος μου σε στυση οποτε θελω σχεδον..απλως τωρα μου εχει μινει στο μυαλο αυτο που εγινε και φοβαμε οτι θα το σκευτομε και την επομενη φορα και δεν θα μου συκωθει...θα εχω το ανγχος αν θα μου σικωθει η οχι με την επομενη..αυτο ενοω και δεν μιλησα καθολου για το κομματι> "ρεζιλι στην κοπελα" Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο πρωτη φορα..Και προβλημα στυσης
Μήνυμα στις 4/5/2015 στις 22:02 @Sex
Γεια σας παιδια θα σας πω το προβλημα μου και θα μου πειτε τι πιστευετε..λοιπων καταρχας ειμαι παρθενος και ενας φιλος μου μου κανονιζε κονε μια χοντρη σχετικα που δεν μου αρεσε ισα ισα για να μου παρει πιπα..λοιπων και ετσι πηγε να γινει..ειμασταν σε ενα μαγαζι και μου εκανε νοημα να παμε στις τουαλετες..εμενα εκει με επιασε ανγχος ιδικα οταν μπικαμε στις τουαλετε χτηπαγε η καρδια μου...γιατι δεν ξερω..(να επισιμανω οτι αυτη ειναι εμπειρη)τελος παντω αρχησε να με κολαει στον τοιχο και να με φυλαει και να μου πιανει το οργανο..για καπιο λογο το φιλη της δεν με ερεθιζε..δεν ξερω γιατι..σας να μην ηθελα να γινει κατι..σαν αγκαρια μου φαινοταν..δεν ξερω αν φτεω εγω..ηταν το πρωτο μου φιλη και νομιζα οτι φιλαγα και λαθως..αυτο μου δημιουργησε extra ανχγος..τελος παντων μου ξεκουμποσε το παντελονι και αρχισε να μου τον παιζει...τιποτε ομως..δεν ειχα στυση...μετα απο λιγη ωρα μου λεει γιατι δεν?και της κανε θες να βοηθησεις αλλιως?και επεσε στα γονατα και αρχισε να μου περνει πιπα(το πεος συνεχιζε να μην ειχε στυση)αρχισε λοιπων να το πιπιλαει ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΟΥ ΣΙΚΟΝΟΤΑΝ!!!μπορειτε να μου πειτε τι φτεει????δεν με ερεθιζε καθολου!!σαν να μην μου την επιανε!!πειτε μου σας παρακαλω..
Πήγαινε στο θέμα: Στοματικο πρωτη φορα..Και προβλημα στυσης
Μήνυμα στις 20/12/2014 στις 17:21 @Sex
Ναι 17 ειμαι..απλως ολους οσους εχω ρωτησει μου εχουν πει οτι το πεος τους εχει στηση σε ορθη γωνια με το σωματου δηλαδη πηγαινει ευθεια...
Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια..
Μήνυμα στις 19/12/2014 στις 19:32 @Sex
Γεια σας θα ηθελα να κανω μια ερωτηση..το πεος μου σε πληρη στυση με λιγα λογια κοιτα το ταβανι..και με αλλα λογια ειναι τοσο ορθιο που ακουμπα στην κοιλια μου..ειναι φυσιολογικο αυτο?οταν παω να το φερω σε ορθιο γωνια με το σωμα μου δεν παει..και ποναει και αυτο με προβληματιζει για το αν θα μπορω να κανω σεχ.. να σημειωσω επειδη εψαξα λιγο οτι δεν φαινετε το πεος μου να εχει καμψη διοτι σηκονεται ολο ορθιο και οχι ενα μερος Πήγαινε στο θέμα: Βοηθεια.. |