Γλωσσοφιλο
Μήνυμα #133411 από Anna_Z. στις 01 Μαΐου 2015, 11:25μμ
μέλος από: 1/5/2015 μηνύματα: 11 0 |
Παιδια, εχω ενα προβλημα οσον αφορα το γλωσσοφιλο κ χρειαζομαι οπωσδηποτε βοηθεια.Ειμαι 14,5 κ ακομα δν εχω φιληθει στο στομα(ουτε καν πεταχτα).Ναι, ναι το ξερω...ειναι ρεζιλεμα.Τελος παντων, θελω να μου πειτε με καθε λεπτομερεια για το τι πρεπει να κανω ακριβως(π.χ. τα χειλη τα ακουμπανε πανω στου αλλου ή τα βαζουμε ενδιαμεσα του παρτενερ μας, τη γλωσσα τη βαζουν και οι 2 ή μονο ο ενας κτλ.) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #133412 από gina_trella στις 01 Μαΐου 2015, 11:29μμ
μέλος από: 31/3/2015 μηνύματα: 34 0 |
Αποδεκτή απάντησηακου, δεν ειναι τιποτα που πρεπει να αγχωνεσαι. Πρωτα πρωτα πρεπει να προσεξεις 4 πραγματα:1) Μην αφησεις πολλα σαλια 2) Μην κανεις περιεργους ηχους 3) Μην κανεις εντονες και πολυ περιεργες κινησεις με την γλωσσα 4) Μην ανοιγεις παρα πολυ το στομα σου (δηλαδη προσεχε να μην την καταβροχθισεις) Γενικα το γλωσσοφιλο γινεται με παθος και το βασικο ειναι να εξερευνεις το στομα του αλλου με την γλωσσα με εναν απαλο και απολαυστικο τροπο. Λογικο ειναι να σε αγχωνει η 1η φορα , εγω οταν ηταν να φασωθω για 1η μου φορα εψαχνα διαφορα βιντεο και εβλεπα πως γινοταν, μπορεις να το κανεις κι εσυ. Απλα αρχιζεις με απλο φιλι ανοιγοντας το στομα σου και κλεινοντας το ωστε να φιλας εσυ το κατω χειλος της και αυτη το πανω χειλος σου. Μετα βαλε ευγενικα και αργα την γλωσσα σου (δεν ειναι απαραιτητο να βαλετε γλωσσα ταυτοχρονα αν και σε τετοιες περιπτωσεις το συναισθημα ειναι μοναδικο) προσπαθησε αρχικα να βαλεις λιγη γλωσσα ωστε να ακουμπησεις την δικια της και μετα κανε αργες κινησεις και βαζε ολο και πιο πολυ γλωσσα. Τα χερια σου θα ηταν προτιμοτερο να ειναι στην μεση της η εκει που τελειωνει η σπονδυληκη στηλη (λιγο πιο πανω απο τον κωλο της) Δεν θα ηταν κακο αμα τα εβαζες στο πρωσοπο της αλλα οι περισσοτερες κοπελες προτιμουν να το κανουν αυτο οι ιδιες για να εχουν υπο ελεγχο τις κινησεις των αγοριων. Μια μικρη παρενθεση, προσεχε να μην εχεις ξερα χειλη και προτιμοτερο να ειναι υγρα (ας πουμε μπορεις να γλυψεις λιγο τα χειλη σου πριν πας να την φιλησεις χωρις να σε βλεπει) επισης προσεχε την αναπνοη σου, δηλαδη μην εχεις φαει κανενα τζατζικι και κοψιδια και εχει μεινει κανενα κομματακι κρεας στα δοντια σου γιατι ετσι η κοπελα θα εξαφανιστει απο προσωπου γης. Κατα τη γνωμη μου αυτο που αρεσει στις περισσοτερες ειναι να εχεις μασησει καποια τσιχλα με ωραια γευση πιο πριν η να εχεις μολις πιει κανενα αναψυκτικο (κατα προτιμηση παγωμενο για να δωσετε ενα δροσερο φιλι). Αυταααα, ελπιζω να βοηθησα! ^_^ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133413 από ScandalousAngel στις 01 Μαΐου 2015, 11:35μμ
μέλος από: 3/7/2012 μηνύματα: 268 0 |
Εεε όχι και ρεζιλεμα! Επειδή οι άλλοι έτυχε ή το επιδιωξαν να φιληθουν στα 12-13-14 δεν σημαίνει ότι εσύ έχεις μείνει πίσω. Το γλωσσοφιλο δεν έχει καμία συγκεκριμένη τεχνική είναι αυθόρμητο. Όμως θα σου δώσω μερικά βασικά πράγματα που πρέπει να θυμάσαι για να είναι ακόμα καλύτερο. Αρχικά κολλάς το στόμα σου στο στόμα του άλλου. Όταν αυτός το ανοίξει με τέτοιο τρόπο ώστε το χείλος σου να μπει στο στόμα του θα κανεις το αντίστοιχο. Όταν βάλει γλώσσα βάλε και εσύ. Προσεξε τα δόντια σου. Το να κκουτουλανε κλακ κλακ είναι απαίσιο. Μην αγχώνεσαι να είσαι χαλαρη μην σε πιάσει νευρικό γέλιο γιατί μου χει συμβεί :p Όταν βάλεις την γλώσσα σου μην τον πνίξεις σιγά σιγά με αργές κινήσεις ακουμπά τη γλώσσα του και εσύ. Αφέσου ελεύθερη και θα σου βγει είναι πιο απλό από όσο ακούγεται. Ελπίζω να σε βοήθησα! :) Καλή τύχη! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133416 από Anna_Z. στις 01 Μαΐου 2015, 11:59μμ
Ευχαριστω πολυ.Αν εχει καποιος να προσθεσει κατι θα με βοηθουσε.Απλα εχω μια ερωτηση: δηλαδη, στο γλωσσοφιλο τα χειλια σου καλυπτουν τα πανω χειλος του παρτενερ και ο τελευταιος το κατω δικο σου χειλος; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133417 από Anna_Z. στις 02 Μαΐου 2015, 12:16πμ
Ευχαριστω παρα πολυ.Μονο μια ακομα ερωτηση:δηλαδη, στο γλωσσοφιλο τα χειλια σου καλυπτουν τα πανω χειλος του παρτενερ και ο τελευταιος το κατω δικο σου χειλος; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133436 από gina_trella στις 03 Μαΐου 2015, 5:53μμ
μέλος από: 31/3/2015 μηνύματα: 34 0 |
Ναι αυτο ειναι το απλο φιλι. Ξεχασα να επισημανω οτι πρεπει να γυρεις λιγο το κεφαλι σου απο μια μερια για να μην συγκρουσθούν οι μυτες σας...Α! και μου φανηκε πως εισαι αγορι για καποιο λογο αρα αυτα που σου ειπα για τα χερια κτλ. μην τα κανεις, προτιμοτερο θα ηταν να τα βαλεις στο πρωσοπο του ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #133454 από Anna_Z. στις 03 Μαΐου 2015, 10:27μμ
Χαχα.Οχι, κοριτσι ειμαι.Οταν λες το απλο φιλη δν εννοεις το γλωσσοφιλο,ετσι?Στο γλωσοοφιλο πως πρεπει να ειναι τα χειλια σου σε σχεση μ του αλλου(πχ. ειναι εναλαξ με του αλλου, ακουμπαει το πανω χειλος σου με του αλλου και το κατω σου αντιστοιχα με του αλλου κτλ.)? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |