πρωτη φορα
Μήνυμα #131351 από Eva33 στις 28 Νοεμβρίου 2014, 10:46μμ
μέλος από: 28/11/2014 μηνύματα: 7 0 |
Λοιπόν...θελω βοήθεια...ειμαι 16 και ειμαι με κάποιον εδώ κ λιγο καιρό και θέλει να προχωρήσουμε.βασικα μ βάζει το χέρι μ στο παντελόνι του και κάθε φορά το αποφεύγω...θελω να του την παίξω αλλα δεν θελω να του πάρω πίπα γτ προσωπικά το βρισκω αηδία προς το παρόν... Αλλα δν ξερω πως να του τη παίξω ... Σχετικά μ αυτο μπορεί κάποιος να μ πει τι περίπου πρέπει να κάνω για να τον ευχαριστησω μ αυτο τν τρόπο; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #131352 από XxXGreGXxX στις 29 Νοεμβρίου 2014, 1:27πμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
Αποδεκτή απάντησηΚαλησπερα φιλη μου. Ειναι πολυ απλο. Ισως για να τον κανεις να αναψει παραπανω μπορεις την ωρα που θα παει να σ βαλει το χερι να τραβηχτεις να τον κοιταξεις παιχνιδιαρικα στα ματια και να βαλεις το χερι σ μονη σου. Τωρα για να κανεις το παιχνιδι απλα θα του την πιασεις θα αρχισεις να την ανεβοκατεβαζεις σιγα σιγα κ οσο παει τον ρυθμο θα τον ανεβαζεις.. Το κολπο ειναι κατατην διαρκεια να παιζεις με το βλεμα σ. ελπιζω να σε βοηθησα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131387 από Eva33 στις 30 Νοεμβρίου 2014, 6:05μμ
μέλος από: 28/11/2014 μηνύματα: 7 0 |
Αν κάνω μόνο αυτο κ δν συνεχισουμε (αν δν του πάρω πίπα ασ πούμε) θα είναι κάπως; θελω να πω πως συνήθως θέλουν και συνέχεια σ αυτό το θέμα κ το να του την παιξεισ ίσως να μν είναι και κάτι τόσο σπουδαίο...αν σταματήσω εκει θα ξενερώσει ;; |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #131388 από XxXGreGXxX στις 30 Νοεμβρίου 2014, 6:49μμ
μέλος από: 14/7/2009 μηνύματα: 392 0 |
Ισα ισα εγω δεν θα ξενερωνα γιατι θα μου αρεσε να περιμενω πραφνατα απο τηννκοπελα μου σιγα σιγα χωρις να βιαζεται. Μπορεις απλα να του πεις πχ. Αν εισαι καλο παιδι θα γινω πιο αγρια.. Και θα τον κανεις ετσι να περιμενει πιο πολλα απο εσενα.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |