Μήνυμα στις 1/12/2014 στις 16:34 @Θ. Κλημεντίνη
Ρε παιδιά ο κόσμος δεν πάει καλά ... Βοηθήστε με λιγο...χθεσ μιλούσα με το αγόρι μ το μεσημέρι και μιλούσαμε με καρδούλες κ τέτοια και το βράδι μ έστειλε μνμ ότι ήθελε να σταματήσει όλο αυτο μεταξύ μας γιατι λέει δεν θέλει αλλο....κ δεν του απάντησα κ σμρ μ έστειλε μνμ να μιλήσουμε από κοντά γτ δεν θέλει να χαθούμε... Και μιλήσαμε κ στο Τηλ και μάλλον θα τα πούμε αυριο από κοντά... Ειμαι τελείως μπερδεμένη ... Και σκεφτόμουν ότι θέλει απλα να συνεχίσουμε τη φάση και τπτ αλλο.... Τι να κάνω αυριο κ τι να του πω; η αλήθεια είναι πως τν θελω ..πολυ..αλλα τέτοιες μλκσ δεν τις μπορώ ... Βοηθήστε πλζζ...ευχαριστώ
Πήγαινε στο θέμα: προβλημα με αγορι
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 18:05 @Sex
Αν κάνω μόνο αυτο κ δν συνεχισουμε (αν δν του πάρω πίπα ασ πούμε) θα είναι κάπως; θελω να πω πως συνήθως θέλουν και συνέχεια σ αυτό το θέμα κ το να του την παιξεισ ίσως να μν είναι και κάτι τόσο σπουδαίο...αν σταματήσω εκει θα ξενερώσει ;;
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 15:06 @Θ. Κλημεντίνη
Λοιπόν...για τα περισσότερα κορίτσια πιστεύω οτι όταν σε μια σχέση η έστω φάση το αγόρι τη φωναζει "μωρο μου" και οχι "μωρο " η κοπέλα το βρισκει πιο γλυκο και τρυφερό....για ένα αγόρι έχει διαφορα όταν φωνάζει το κορίτσι του "μωρο" η "μωρο του";;; υπάρχει διαφορά στον τρόπο που τη βλεπει η κτ τετοιο η είναι απλα θέμα συνήθεια το να σε φωνάζει μωρο...σκετο ;
Πήγαινε στο θέμα: μωρο ή μωρο μου
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 10:39 @Sex
Οχι το πρώτο δεν γινεται δημόσια...πανω στη φάση αλλα δν ξέρω τ να του λεω...
Πήγαινε στο θέμα: βρωμολογα κ χουφτωμα :P
Μήνυμα στις 30/11/2014 στις 10:23 @Sex
Πείτε μ ρε παιδιά...
Πήγαινε στο θέμα: βρωμολογα κ χουφτωμα :P
Μήνυμα στις 29/11/2014 στις 23:10 @Sex
Γεια σας...λοιπον...Ειναι κάποιες φορές π τ αγόρι μ με φωνάζει καυλα του κ η αλήθεια είναι πως μ αρεσει αλλα δεν ξέρω πως ν απαντάω σε κάτι τέτοια; αγόρια τ σας αρεσει να ακούτε; :P κοριτσιαα τι τους λέτε εσείς; .... Κ επίσης είναι και κτ αλλο...καμια φορά όταν περνάει απο πίσω μ στο σχολείο με χουφτώνει αλλα είναι λίγο περίεργο γτ έχει τύχει να το δει κάποιος καθηγητή κ μετά με ρωτούσε διαφορα ;ρ (ο καθηγητής)αν του πω να μν το κάνει ετσι..δημοσια θα ξενέρωσε η κτ τετοιο; κ πως να του το πω; αυτα.. Ευχαριστώ προκαταβολικά :) Πήγαινε στο θέμα: βρωμολογα κ χουφτωμα :P
Μήνυμα στις 28/11/2014 στις 22:46 @Sex
Λοιπόν...θελω βοήθεια...ειμαι 16 και ειμαι με κάποιον εδώ κ λιγο καιρό και θέλει να προχωρήσουμε.βασικα μ βάζει το χέρι μ στο παντελόνι του και κάθε φορά το αποφεύγω...θελω να του την παίξω αλλα δεν θελω να του πάρω πίπα γτ προσωπικά το βρισκω αηδία προς το παρόν... Αλλα δν ξερω πως να του τη παίξω ... Σχετικά μ αυτο μπορεί κάποιος να μ πει τι περίπου πρέπει να κάνω για να τον ευχαριστησω μ αυτο τν τρόπο;
Πήγαινε στο θέμα: πρωτη φορα |