φαση η οχι?
Μήνυμα #128670 από Giwtaaa στις 04 Ιουλίου 2014, 11:11μμ
![]() |
Γεια σας! ειμαι 16.5 χρονων και πριν λιγες μερες τα εφτιαξα με ενα αγορι που με αγαπαει...τον ειχα πετυχει 2 φορες χωρις γεια οποτε μιλαγαμε στο Facebook..τον εχω δει στο skype και ολα ειναι οκ..μου ζητησε σε λιγες μερες να βγουμε αλλα επειδη ειναι μακρια θα τον φερει ο αδερφος του σε μια πλατεια... εγω εχω λιγο αγχος γιατι φοβαμαι αν του αρεσω η οχι(με εχει δει και του αρεσω)αλλα φοβαμαι δεν ξερω καν τι να κανωω οταν τον δω:ρ γενικα θελω να μου πειτε...τι να κανω μαζι του στην βολτα ωστε να μην ξενερωσει?γτ ειμαι πολυ ντροπαλη:/ κ απο φασεις 9α παιχτει κτι?αν ναι σαν τι?καθως πειτε μου και αλλες συμβουλες για το θεμα φαση η στο ραντεβου! ευχαριστω πολυ! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #128671 από pi8hkos97 στις 04 Ιουλίου 2014, 11:48μμ
![]() |
Δεν χρειάζονται ντροπές. Απο τη στιγμή που του αρέσεις δεν πρόκειται να ξενερώσει. Θα πας άνετη, θα πάτε τη βόλτα σας και ακόμα και αν είσαι μαγκωμένη θα προσπαθήσεις να μην το δει. Όσον αφορά τη φάση αν δεν σε φιλήσει πρώτος (λίγο δύσκολο να κρατηθεί) τον φιλάς εσύ. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σε παρεξηγήσει. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #128672 από Epistimon στις 04 Ιουλίου 2014, 11:54μμ
![]() |
Αποδεκτή απάντησηΓεια σου γιωτα. Καταρχας η αγαπη δεν δημιουργηται τοσο γρηγορα οσο φανταζεσαι...η πραγματικη αγαπη θελει καιρο να αποδειχθει οτι υπαρχει! Καταρχας αφου τον εχεις δει εστω απο skype εχεις μια καλη γευση για το πως ειναι. Φανταζομαι μιλατε καιρο και εχετε αναπτυξει καλες επαφες. Αφου σε εχει δει και αυτος τοτε μην φοβασαι η πιθανοτητα να μην του αρεσεις ειναι ελαχιστες εως και μηδαμινες. Εισαι ντροπαλη και εχεις αγχος επειδη θα μιλησετε πρωτη φορα απο κοντα και ειναι λογικο. Απλα προσπαθησε να ανοιξετε μια κουβεντα οπως κανατε και στο chat και στο skype. Μην του συμπεριφερεσαι λες και ειστε αγνωστοι απλα ξεκινα να μιλας φυσιολογικα και θα δεις οτι με την ωρα θα συνηθισεις και αφου το καταφερεις αυτο θα εχεις εξασφαλισει ενα πολυ καλο μερος απο αυτη τη σχεση που λογικα θα αναπτυχθει μεταξυ σας. Λοιπον οσο αφορα τις φασεις και ολα αυτα πιστευω οτι κρινετε απο τους 2 σας. Αν θελεις να παιχτει φαση περιμενε να κανει αυτος πρωτα την κινηση γιατι παντα το αγορι σε τετοια πραγματα πρεπει να παιρνει τις πρωτοβουλιες...αν παλι δεν θελεις φαση και αυτος θελει πες του να περιμενει λιγο καιρο ακομα μεχρι να εισαι ετοιμη αν και πιστευω οτι θες και εσυ και η αληθεια ειναι οτι αμα του πεις "ΟΧΙ" θα ξενερωσει λιγο.Καταλλα προσπαθησε να εισαι φυσιολογικη οπως τις αλλες φορες που μιλατε και θα δεις οτι θα περασετε τελεια! Πατα αποδεκτη αν σε καλυψα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |