Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κυνικός είναι αυτός που ξέρει την τιμή όλων των πραγμάτων αλλά δεν ξέρει τη αξία κανενός.
Σάββατο, 23 Νοεμβρίου

πώς προχωράς όταν both είστε πρωτάρηδες

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #128562 από Mary.95 στις 29 Ιουνίου 2014, 11:01πμ

Mary.95

Εικονίδιο
μέλος από: 29/6/2014

Γεια σας παιδιά! Είμαι σε μια σχέση εδώ και ενάμιση μήνα περίπου και συμβαίνει το εξής περίεργο σχετικά με το ερωτικό κομμάτι:καταρχάς δεν εχουμε προχωρήσει στο τελικό στάδιο αλλά αυτο π συμβαινει ειναι ότι ενώ είμαστε στα φσωματα χουφτωματα και τα λοιπά ο φίλος μου τελειώνει προωρα(μέσα στο παντελόνι αν έχει τον Θεό του δηλαδή) χωρίς να φαίνεται να θέλει να προχωρησει πχ στο να τον βγάλει εξω και μετά από λίγο αφουβχαλαρωσει λίγο του ξανασηκωνεται..Επειδή λοιπόν κι εγώ τον έβλεΠΑ να μη κατεβάζει παντελόνι να μη μ ζητάει τελοσπαντον κάτι πραπανω προσπαθησα κι εγώ να του την παίξω (πάνω από το εσώρουχο) και κει συνηδητοποιησα ότι είχε ήδη χύσει.. Παρρολαυτα τώρα ηθελε πάλι... Ε και σε αυτην την φάση μ βγήκε αυθόρμητα εκεινη την ώρα και τον ρωτάω "θες να συνεχίσουμε;" και μ λέει δεν έχω πρόβλημα ο,τι θες εσύ δεν θέλω να σε πιεσω κλπ κλπ.. Έχω δεμ εχω ξανακάνει σεξ στο παρελθόν και πιστεύω ούτε αυτός αν και δεν είμαι καθόλου σίγουρη μπορεί κ να το κάνει Κ απλά να μην θέλει οντως να με πιέσει..Τ λέω "αν ειναι κάτι π δεν το θέλω θα στο πω" Όπως και να χει μ λει "αφού το θες ας συνεχίσουμε" και του λέω "τι εννοείς;" "εσυ τι εννοείς" χαχαχχα εγώ προφανώς δεν εννοούσα το σεξ ίσως κάτι Ποιο spicy πχ να του την παίξω έξω από το εσώρουχο ή να.κάνει κάτι παρόμοιο και αυτός σε μενα... Ε τελικα του λέω "θες να βγάλεις το παντελόνι σου;" Ε και κάπου εκεί κόλλησε το πράγμα.. Πήγε να το βγάλει μετά Μ λέει μόνο αν θελεις και δεν θέλω να σε πιέσω κλπ κλπ.. Ε μετά εννιωθα τέρμα άβολα γιατί το είχαμε παραψυρησει το θέμα και μάλιστα του το είπα "δεν έπρεπε να σ ειχΑ μίλησει σορρυ" Κ Μεει "δεν πειράζει κι εγώ θα στο ελεγα καΠοια στιγμη" κ τοΥ κάνω "μα δεν μ λες κι εσύ τι θέλεις, τα περιμένεις ολα από μένα" με ναζιαρικο όμως όχι αυστηρό τόνο τελοσπαντον δεν μίλησε και συμφωνήσαμε να το συζητήσουμε κάποια στιγμή.. Αλλά παιδιά δεν ξερω τι να κάνω για να αρχίσουμε να κάνουμε κάτι παραπάνω..Γιατί αυτά τα πράγματα δεν τα συζητάς τι θα του πεις του άλλου; "βγαλτον να Στον παίξω" ή "χάιδεψε με;" χαχαχα ντάξει έχω πάρει πρωτοβουλιες λλα αυτός δεν κάνει τίποτα π να δείχνει ότι θελει να συνεχίσει. Και πραγματικά δεν μπορώ να ρα κάνω όλα εγω
προφίλάλλα...˵quote˶
7
Μήνυμα #128565 από Dieftharmenos στις 29 Ιουνίου 2014, 12:58μμ

Dieftharmenos

Εικονίδιο
μέλος από: 23/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Αρχικα να σου πω οτι εφοσον ειναι πρωταρης ειναι λογικο να τελειωνει γρηγορα.Οσο γι αυτο που τελειωνει μεσα στο παντελονι εμενα η κοπελα μου καμια φορα που δεν θελει να γινει χαλια αφου μου τον παιξει και μου κανει στοματικο τον ξαναβαζει μεσα και σπρωχνοντας με κανει να τελειωσω.Δεν ειναι κατι το ασυνηθιστο να τελειωνεις μεσα στο παντελονι σου.

Παρακατω,δεν επρεπε να μιλησεις αλλα να του του βγαλεις κατευθειαν το πεος εξω και να του την παιξεις.Μην το πεις "κατεβασε το παντελονι σου".Καντο εσυ η ιδια...

Τωρα αν θες να γινουν πιο γρηγορα τα πραγματα παρτου το χερι και βαλτο εκει που ξερεις...να δεις για ποτε θα ξεθαρεψει...

Οσο πιο πολυ μιλας τοσο πιο αβολα θα νιωθεις.Κλεισε τα ματια σου,φιλα τον και κατεβασε του το παντελονι...δεν θα σε παρεξηγησει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128576 από Mary.95 στις 29 Ιουνίου 2014, 5:49μμ

Mary.95

Εικονίδιο
Φίλε Διεφθαρμενε (!) σε ευχαριστώ καταρχάς π μπήκες στον κόπο να απαντησεις, κατά δεύτερον έχεις δίκιο σε αυτό π λες κ το προσπάθησα η αλήθεια ειναι μρ το παντελονι αλλά δεν είναι τόσο εύκολο να ξεκουμπωσεις Κ να κατεβάσεις το παντελόνι του αλλου χωρίς βοήθεια χαχχαχαχα και στο κάτω κάτω όπως είπα κ πριν έστω κι αν είναι πρωταρης δεν μπορεί περιμενει να τα κάνω όλα εγώ εξάλλου κι εγώ μια απ τα ίδια ειμαι.. Αφου βλέπει ότι του κάνω handjob εστω Κ πάνω από το σώβρακο θα έπρεπε μόνος του να κατεβάσει το παντελόνι.. Τελοσπαντον όσο για το άλλο η αλήθεια είναι πως μπορώ να το προκαλέσω άλλα κολωνω λιγουλάκι η αλήθεια ειναι... Οπως κ να χει πάντος όπως είπες κι εσύ καλύτερες οι πράξεις από τα λόγια θα το εφαρμόσω την επόμενη φορά κι ας πάει η υποτιθέμενη "συζήτηση" στο βροντο! Ευχαριστώ κ παλι
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128580 από Mary.95 στις 29 Ιουνίου 2014, 6:24μμ

Mary.95

Εικονίδιο
Αν πάντος έχει κάποιος να μ δώσει κ καποια άλλη συμβουλή Είμαι όλη αυτιά!χΔ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #128597 από Altair69 στις 30 Ιουνίου 2014, 11:37μμ

Altair69

Εικονίδιο
μέλος από: 26/6/2014
Εγώ απ ότι κατάλαβα ο φίλος σου ειναι ντροπαλός ειναι και πρωτάρης όποτε δώσε του λιγο παραπάνω ώθηση (ίσως ειναι και ευαίσθητο παιδί )
ίσως φοβαται μην σε χάσει και δεν θέλει να σε πίεση.... (δεν μας είπες και πόσο χρονών ειναι για να καταλάβουμε

μια συμβουλη όταν κάνετε ερωτά η φεσωνόσαστε παίρνε πρωτοβουλίες
   όχι λογία και κουβέντες μόνο ο ήχος τον φίλιων σας θα ξεθαρεψει με το καιρό   δύσκολο να του κάνεις κάτι που δεν του αρεση απλα δεν εκδηλώνετε...

κατέβασε του το παντελόνι αν θες μην τον ρωτάς και μην φοβασαι αν λερωθείς με το σπέρμα του ( το θεωρώ τέλειος αντισεξουαλικο )το σπερμα δεν ειναι βρωμιά ειναι η αποδειξη για το πόσο σε θέλει (άλλωστε μετά θα πλυθείς αν σε ενοχλεί )

και πάντα να παίρνετε προφυλάξεις σε περίπτωση που προχωρήσετε

προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login