πιθανή εγκυμοσύνη
Μήνυμα #127538 από marianna97 στις 26 Μαΐου 2014, 5:59μμ
![]() |
Γεια σας! Είμαι καινούργια εδώ και θα ήθελα τη γνώμη σας για το θέμα όσο πιο σύντομα γίνεται.. Είμαι 17 χρονών και πριν 3 μέρες ήρθα πρώτη φορά σε επαφή με το αγόρι μου και δυστυχώς επειδή δεν ήταν προγραμματισμένο δεν είχαμε προφυλακτικά.. Το κάναμε λοιπόν χωρίς. Δεν τελείωσε μέσα μου και σε πέντε μέρες είναι να μου έρθει περίοδος αλλά έχω αγχωθεί απίστευτα διότι διάβασα ότι υπάρχει περίπτωση να μείνεις έγκυος και από τα προσπερματικά υγρά.. Παρακαλώ απαντήστε μου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127540 από baby97 στις 26 Μαΐου 2014, 6:37μμ
![]() μηνύματα: 36 ![]() |
Ναι δυστυχώς υπάρχει οχι βέβαια πολύ μεγάλη πιθανότητα... Ελπιζω τουλαχιστον να πήγες τουαλέτα μετά την επαφή...μπορείς σε καμιά βδομάδα να πάρεις ενα τεστ κ να σιγουρευτείς... Πάντως υπάρχει πιθανότητα να έχεις καθηστερηση λόγω άγχους για αυτό προσπάθησε να μη το σκέφτεσαι... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127541 από marianna97 στις 26 Μαΐου 2014, 6:40μμ
![]() |
Δεν εχω καθυστέρηση ειναι σε πεντε μερες να μου ερθει περιοδος! Επισης το τεστ ποσο κανει γενικα για να ξερω; Ευχαριστω για την απαντηση!! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127552 από άσχετος στις 26 Μαΐου 2014, 8:33μμ
![]() ![]() μηνύματα: 427 ![]() |
Μην αγχώνεσαι!Πάρε ένα τεστ εγκυμοσύνης και τέλος! Το τεστ κοστίζει νομίζω γύρω στα 8 με 15 ευρώ.. Και ΠΑΝΤΑ προφυλακτικό! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |