Μήνυμα στις 7/8/2014 στις 23:15 @Sex
14 Αυγούστου περιμένω να αδιαθετησω* και όλο αυτό εγινε χωρίς προφυλαξη :(
Πήγαινε στο θέμα: !!!
Μήνυμα στις 7/8/2014 στις 23:12 @Sex
Ρε παιδιά σορρυ που σας πρίζω!ειναι η δεύτερη φορά που γράφω για το ίδιο θέμα αλλα δεν μπορω να ησυχάσω με τιποτα!νομίζω θα τρελαθώ!εκανα πρωκτηκο με το αγορι μου που στην ουσία δεν μπήκε καν στον πρωκτό μου παρά μόνο προσπαθούσε!είχε προσπερματικα αλλα δεν τελείωσε!οταν πήγα αμέσως τουαλέτα κ σκουπίστηκα είδα υγρά!δικά μου λογικά!δεν ξερω αυτό εγινε την προηγούμενη πέμπτη κ σημερα εχω κατι περίεργα συμπτώματα!φοβάμαι μήπως ειμαι έγκυος!σας παρακαλω βοηθήστε!η μάνα μου κ γενικά κανείς δεν ξέρει οτι εχω σχέση 2,5 χρονια!δεν ξερω τι να κανω!τα συμπτώματα ειναι τα εξής: συχνοουρια,πόνος στο στήθος,και νοιώθω κουρασμένη. Βοηθήστε με σας παρακαλω!144 περιμένω περίοδο οπότε δεν μπορω να κανω κάποιο τεστ! Σημείωση moderator: Banned γιατί αγνόησες προηγούμενη προειδοποίηση για κακή χρήση του τίτλου στο θέμα σου. Πήγαινε στο θέμα: !!!
Μήνυμα στις 7/8/2014 στις 09:30 @Sex
Σε ευχαριστω πάρα πολύ!νοιώθω μια ανακούφιση αλλα παράλληλα και άγχος :Ρ ελπιζω να έχετε δίκαιο και οι δύο γιατι αλλιώς την έβαψα! Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!!
Μήνυμα στις 6/8/2014 στις 00:12 @Sex
Ναι ξερω!!αλλα ίσα ίσα που το ένοιωσα!δεν μπήκε καν απλα ηθελε να νοιώσει αυτό το λιγο!το μυαλο μου όμως εμενα παει στην εγκυμοσύνη! Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!!
Μήνυμα στις 5/8/2014 στις 23:37 @Sex
Γεια σας παιδιά!χρειάζομαι την βοήθεια σας σε μια βλακεία που εκανα!ειμαι καιρό με το αγορι μου κ δεν εχουμε προχωρήσει ιδιαίτερα πάρα μόνο τα προκαταρκτικά!μια μέρα ετσι όπως ειμασταν μαζι μου ειπε να δοκιμάσουμε πρωκτικο γιατι του αρέσει κ ετσι ίσα ίσα να φτιαχτεί... Δεν φόρεσε όμως προφυλακτικό!το πέος δεν μπήκε!πολύ ελάχιστα ίσα που το αισθανόμουν!σε κάποια φάση τραβήχτηκα κ ένοιωσα υγρά!σίγουρα δεν είχε τελειώσει!λογικά ηταν προσπερματικα!μετά πήγα κ εγω τουαλέτα ώστε σε περίπτωση που υπάρχει κάποιο σπέρμα στοΝ κόλπο μου να το αφαιρέσω με τα ούρα. Παρατήρησα όμως πως κ εγω είχα αρκετά υγρά... Ρε παιδιά δεν ξερω γενικά εγω φοβάμαι πάρα πολύ σε κατι τετοια!υπάρχει περίπτωση να ειμαι έγκυος? Πήγαινε στο θέμα: βοήθεια!!
Μήνυμα στις 23/7/2014 στις 08:51 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Δεν εχω τολμήσει να βαλω ποτέ κερί εκει γιατι φίλες μου λενε πως θα πεθάνω από τον πόνο οπότε εγω το κανω με ξυραφάκι..τωρα αν εσύ εισαι θαρραλέα κάντο ... Θα σου πρότεινα βέβαια αν ειναι να πας σε αισθητικό γιατι μόνη σου οταν ξέρεις οτι θα πονέσεις δεν θα το κάνεις! Πάντως κ με ξυραφάκι μια χαρα γίνεται απλα πρεπει να το κάνεις μέρα παρά μέρα ενώ με το κερί αργούν να βγουν οι τρίχες!Πήγαινε στο θέμα: αποτρίχωση ευαίσθητης περιοχής
Μήνυμα στις 22/7/2014 στις 19:12 @Μηχανήματα
Λοιπόν!πρώτα από ολα θελω να σας ευχαριστω που διαβάζετε το δικό μου θέμα!εχω μια απορία περί κινητού!παίρνω έναν αριθμό συγκεκριμένο που έχουν γίνει διάφορα με αυτον τον τύπο κ για να πω την αλήθεια περιμενα να το εχει απενεργοποιημένο. Δεν λεει όμως πως ειναι απενεργοποιημένο ουτε χτυπάει!δεν ακούγεται απολύτως τιποτα!γίνεται να μου εχει κανει φραγή?ή να ειναι εκτός συνόρων?θελω οπωσδήποτε να τον βρω!παίρνω με αποκρυψη οπότε δεν νομίζω να γίνεται φραγή!οποίος εχει κάποια ιδέα ας μου πει!θα το εκτιμούσα!ευχαριστω και παλι!
Πήγαινε στο θέμα: φραγή?
Μήνυμα στις 15/7/2014 στις 15:36 @Διασκέδαση
Και εγω αναγκάστικα να διαβασω βιβλία γιατι ο καθηγητής της έκθεσης μου το είχε προτείνει για να φτιάξω τον λόγο μου!αν κ δεν μου ποτέ τα βιβλία κόλλησα με την συγγραφέα Λένα Μαντά!ολα μα ολα τα βιβλία της ειναι τέλεια!το αγαπημένο μου ειναι το "Έρωτας σαν βροχή" αλλα κ πολύ συγκινητικό και το "Όσο αντέχει η ψυχή" θα σου πρότεινα λοιπόν να αρχίσεις κ να ψάχνεις γνωστούς σου που ίσως τα έχουν κ να τα δανειστεις γιατι γενικά τα βιβλία ειναι ακριβά!ελπιζω να σε βοήθησα!αξίζει να τα διαβάσεις τα συγκεκριμένα πάντως!
Πήγαινε στο θέμα: βιβλια
Μήνυμα στις 1/7/2014 στις 19:05 @Flame
Λοιπόν παιδιά θελω βοήθεια για αυτό το θέμα...Εχει να κανει με ενα μωράκι περίπου τεσσάρων μηνών... Ζουν ακριβώς στον πανω όροφο. Ειναι αλβανοί αν κ δεν εχει σχέση αυτό.. Ακούω συνέχεια το μωράκι να κλαίει κ να μην σταματάει!δεν μπορω να καταλάβω τι γίνεται!ίσως ειναι κ γκρινιαρικο μα από την αλλη αυτό δεν σταματάει με τιποτα... Δεν εχω πολλές παρτηδες με τους γονείς του μα ρε παιδιά μου σπαράζεται η καρδια κ μόνο που το ακούω... Μου έχουν περάσει διάφορα από το μυαλο τύπου οτι δεν ασχολούνται μα δεν μπορει!πρώτο τους παιδί ειναι κ επιπλέον γενικά δεν το χωράει το μυαλο μου!τι μπορω να κανω μου λέτε?!ευχαριστω προκαταβολικά...
Πήγαινε στο θέμα: το μωρό της γειτόνισσας
Μήνυμα στις 30/6/2014 στις 16:32 @Κλάψιμο
Ηταν ιδιότης... Τα σκυλιά του γέννησαν τρία μικρά κ τα πούλησε... Δεν νομίζω να εχει αλλα αφήστε που φοβάμαι μην εξαφανιστεί... Πήρε χθες τον αδερφό μου τηλέφωνο κ του ειπε οτι θα συναντηθούν από βδομάδα γιατι παει ταξίδι με την δουλειά... Ελπιζω να μην μας δουλεύει γιατι αν κανει κατι τέτοιο θα γίνουμε πιο χάλια από οτι είμαστε... Θα ήθελα κ εγω ενα νέο μικρό αλλα παντα σκεφτομαι Μοτι μπορει να γίνει κατι κ να το χάσω όπως το μικρό μου... Ας δούμε πρώτα τι θα γίνει με τα λεφτά κ μετά βλέπουμε..κ η μάνα μου ειναι χάλια επειδη δεν το ηθελε αρχικά αλλα το αγάπησε κ μου ειπε να μην το ξανακάνουμε αυτό γιατι ειναι δυσκολο να συνηθίσουμε ξανά χωρίς αυτό.... Και την καταλαβαίνω!Νοιώθω μπερδεμένη το μόνο που θελω τωρα ειναι να απομακρυνθω από όλους κ από ολα...
Πήγαινε στο θέμα: το σκυλάκι μου :(... |