Πεος
Μήνυμα #126983 από giwrgaras98 στις 06 Μαΐου 2014, 1:21πμ
μέλος από: 6/5/2014 μηνύματα: 2 0 |
Παιδια ειμαι 15 και τον εχω ξυρισει αρκετες φορες..παρολα αυτα η διαδικασια αυτη ειναι χρονοβορα και το αποτελεσμα κραταει λιγο..εσεις ξυριζεστε?αν ναι ποσο αυχνα και πως τις ξυριζετε;(κοντρα,αφηνετε μερικες κτλ) ..Επισης οι τριχες στην περιοχη της κοιλιας μου εχουν αρχισει να πληθαινουν και να γινονται πιο σκουρες.. εχω αφαιρεσει δοκιμαστικα μερικεε με κερι αλλα κανει μπαμ...τι λετε να κανω?φοβαμαι μηπως με κοροιδευουν οι φιλοι μου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #126985 από Panos98 στις 06 Μαΐου 2014, 2:24μμ
μέλος από: 11/9/2013 μηνύματα: 115 0 |
Αποδεκτή απάντησηΞυριζομαι 1 φορα ανα δυο εβδομαδες και οχι κοντρα. Επισης δεν τις ξυριζω εντελως ολες αλλα αφηνω μερικες πολυ κοντες. Οσο για τις τριχες σου στην κοιλια καλυτερα θα ηταν απλα να τις κονταινεις με ενα ψαλιδακι η με καμια ξυριστικη μηχανη αμα εχεις και να τα κανεις οσο κοντα θελεις, δηλαδη να αφηνεις και μερικες κοντες να μην τς ξυριζεις εντελως!!Πατα αποδεκτη αμα σε καλυψα ;) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #126986 από giannaras στις 06 Μαΐου 2014, 3:31μμ
μέλος από: 6/5/2014 μηνύματα: 4 0 |
παιδια ειμαι 16 χρονων και αντιμετωπιζω και εγω το ιδιο προβλημα...εχετε δοκιμασει να βγαλετε με κερι τις πουτσοτριχες??να σας ρωτησω εσεις εχετε τριχες στον κωλο η μονο εγω??αν ναι τις πειραζετε? πλιζ πειτε μου |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #126995 από pi8hkos97 στις 06 Μαΐου 2014, 7:04μμ
μέλος από: 14/1/2014 μηνύματα: 507 0 |
giannaras όσον αφορά τις τρίχες στο πουλί της ξυρίζω προσεκτικά με ξυραφάκι. Ούτε ψαλιδάκια και μαλακίες να χάνω το χρόνο μου και να μην έχω το αισθητικό αποτέλεσμα, ούτε όμως και με ταινία, διότι μετά με βλέπω να ψάχνω τον πούτσο μου :D . Για τον κώλο άστα, πονεμένη ιστορία. Δυστυχώς όλοι ανεξαιρέτως έχουμε, εκτός από τους σπανούς (που μάλλον είναι πιο τυχεροί). Αν θες να τις ξυρίσεις ξύρισέ τις, αλλά κάθε βδομάδα μετά ρίχνε πάλι ξύρισμα διότι θα τσιτώνουν. Επίσης εννοείται ότι το ξυράφι που έχεις βάλει στον Κώλο το πετάς αμέσως, δεν ξυρίζεις άλλες περιοχές γιατί ο κώλος έχει άπειρα μικρόβια εκεί που είναι οι τρίχες. Για να μην λυπάσαι το ξυράφι, ξύριζε πρώτα περιοχές που δεν έχουν μικρόβια και άσε τον κώλο τελευταίο, ώστε μετά να το πετάξεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #126999 από Dieftharmenos στις 06 Μαΐου 2014, 8:31μμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Εγω παιδια εχω ξυριστικη που αν θελω αλλαζω το ξυραφι και ετσι εχω ενα για το προσωπο και ενα για την κατω περιοχη...το ξυραφακι μου επαιρνε πολυ ωρα και ετσι προτιμησα να χαραμισω το ενα ξυραφι... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #127022 από nikolass1998 στις 07 Μαΐου 2014, 4:51μμ
μέλος από: 7/5/2014 μηνύματα: 2 0 |
ρε παιδια εγω οποτε ξυριζω το πουλι μου μου παιρνει σταντε 20λεπτα...επισης στον κωλο εγω εχω στη σχισμη .εκει που ενονουν δλδ τα δυο κωλομερια...εχω δοκιμασει ξυραφι σε ολο τον κωλο και η αισθηση οταν βγαινουν οι τριχες ειναι χαλι...δοκιμαστε κερι..μποτει να ποναει αλλα αξιζει τον κοπο..εννοειται οτι στην περιοχη κοντα στα αρχιδια ξυραφακι και μονοο!!παντως ειναι πολυ καβλωτικο να μην εχεις τριχες σστην περιοχη αυτη..συμφωνειτε? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |