Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Λαγός την πτέραν έσειε, κακόν της κεφαλής του.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Πως να χαιδεψω το αιδοιο???

Σελ. 1
Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125859 από Asteras27 στις 12 Μαρτίου 2014, 12:26μμ

Asteras27

μέλος από: 12/3/2014
Γεια σας. Ειμαι με την κοπελα μου 7 μηνες κ εχουμε αρχισει να προχωραμε στον ερωτικο τομεα. Εγω ειμαι 19 κ η κοπελα μου 18. Εχουμε κανει αρκετα πραγματα. Εχουμε μεινει γυμνοι απ την μεση και πανω ενω, ασχολειται με το πεος μου κτλ. Θελω ομως σιγα σιγα να αρχισω να ασχολουμαι κ με το δικο της αλλα δεν ξερω κ πολλα. Δεν εχει προβλημα απο οτι εχω καταλαβει αλλα δεν ξερω πως να της το χαιδεψω και κυριως που??? Αν μπορει καποιος ας μου δωσει καποιες συμβουλες γτ θελω πολυ να ασχοληθω μαζι της αλλα δεν εχω εμπειριες και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια ή μηπως δεν της αρεσει.. Ευχαριστω εκ των προτερων...
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #125873 από paranoikos στις 12 Μαρτίου 2014, 8:13μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012

Αποδεκτή απάντηση

λοιπον αδελφε , αν και περιεργο που το θεωρεις τρομερο να μεινετε γυμνοι απο την μεση και πανω ;ρ αλλα τελος παντων , κοιτα , το μουνι της ειναι φαντασου σαν μια εθνικη οδο που περναει αναμεσα απο δυο βουνα , σαν ενα τουνελ αλλα να μην εχει γη απο πανω , τα δυο βουνα στα πλαγια ειναι τα χειλη της , και ο 'δρομος' ειναι στην αρχη η κλειτοριδα, 3 εκατοστα παρακατω η ουριθρα και αλλα 2 παρακατω ο κολπος... στο τελος του ΄δρομου΄βρησκετε ο πρωκτος της , προσεχε μην βαλεις το δαχτυλο σ εκει , γιατι δεν θα εχεις και τα καλυτερα αποτελεσματα, λοιπον , στην αρχη θα πας το χερι σου κατω και θα το περασεις μια φορα πανω απο οτι βρεις , ετσι για να εχεις αντιληψη του χωρου , αλλα να θυμασαι οτι το μουνι της βρισκεται ακριβως στο χψρισμα τον ποδιων , οχι στην υβικη περιοχη οπως το πεος σου... λοιποοον , αν δεις οτι καπου εκει υπαρχει ενα υγρο , προσπαθησε να λιπανεις τα δαχτυλα σου με αυτο και μετα ανεβα στην κλειτοριδα , θα το καταλαβεις ειναι σαν ενα μικρο κοκαλακι κατω απο το δερμα της εκει που ενωνονται τα χειλια στην πανω πλευρα , αρχισε εκει σιγα σιγα να την τριβεις και να την πιεζεις και λιγο αλλα οχι αποτομες κινησεις , αν δεις ανταποκριση οπως να βαρυνει η αναπνοη της ή να σε σφιγγει στην πλατη με τα νυχια της , τοτε προχωρα και αυξησε λιγο την ενταση και την ταχυτητα , συνεχισε να αυξανεις εντος λογικων πλαισιων και οταν φτασεις στο μεγιστο συνεχισε λιγο και μετα πιο αργα και μετα πιο γρηγορα και γενικοτερα αυτη τη δουλεια θα κανεις , μετα αν θες παρε το μεσεο σου δαχτυλο και βαλε το σιγα σιγα στον κολπο της , και ακολουθησε την ιδια διαδικασια με την προηγουμενη φορα , πρωτα μεσα εξω ΑΡΓΑ και μετα πιο γρηγορα.
ΥΓ.φροντισε να εχεις κοψει τα νυχια σου και να μην εχεις πετσακια γιατι οταν της βαλεις δαχτυλο θα την πονεσεις και
2ΥΓ. φροντισε τα δαχτυλα σου να ειναι παντα υγρα και να την φιλας στον λαιμο ή στο στηθος ταυτοχρονα, για το στοματικο ακολουθεις την ιδια διαδικασιαμ απλα στην θεση του δαχτυλου μπαινει η γλωσσα σου ;)

ΑΝ σε καλυψα ΠΑΤΑ αποδεκτη :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125892 από Asteras27 στις 13 Μαρτίου 2014, 1:37μμ

Asteras27

Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε βοηθησες παρα πολυ να καταλαβω τι πρεπει να κανω. Να σαι καλα. Δυο ερωτησεις ακομα εχω. 1ον η κοπελα μου ειναι παρθενα. Αν βαλλω δαχτυλο δεν υπαρχει κινδυνος να σπασει ο παρθενικος υμενας κ να βγαλλει αιμα? 2ον με τι ειναι καλυτερο να ξεπαρθενευτει? Με δαχτυλο ή με το πεος?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125896 από paranoikos στις 13 Μαρτίου 2014, 4:13μμ

paranoikos

Εικονίδιο
μέλος από: 6/8/2012
να σε καλα φιλε :) λοιπον , οχι με ενα λη 2 δαχτυλα δεν θα παθει τιποτα , θα το δεις και εσυ αναλογα με το ποσο σφιχτη ειναι . κοιτα γνωμη προσωπικη ειναι οτι ειναι καλυτερο να την ξεπαρθενιασεις την ωρα που θα ειστε μαζι αγκαλια και κανετε ερωτα, αυτο ειναι για μενα το καλυτερο και οχι δαχτυλο , ειναι καπως, μη αισθηματικο πως να σου το πω.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125899 από Asteras27 στις 13 Μαρτίου 2014, 4:33μμ

Asteras27

Κι εγω αυτης της αποψης ειμαι. Καλυτερα τοτε παρα με δαχτυλο. Βεβαια ειχαμε κανει παλια μια κουβεντα κ μου ειχε πει καλυτερα με δαχτυλο γιατι με το αλλο φοβοταν οτι θα πονεσει πολυ. Βασικα θα ειχε γινει πολυ καιρο τωρα αλλα φοβαται τον πονο κ το αναβαλλει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125911 από lenaki19 στις 14 Μαρτίου 2014, 1:29μμ

lenaki19

Εικονίδιο
μέλος από: 5/6/2013
σα κοπελα θα σου πω κατι... πιαστην και καθησυχασε την. δε ξερω απο συζητησεις τι βλακειες μπορει να τις εχουν πει οι φιλες της αλλα ο αφοριτος πονος δεν ισχυει σε ολες τις κοπελες.ειναι σπαννιο φαινομενο ο αφοριτος πονος που απο οτι εχω καταλαβει 1)αφορα την ανατομια στο συγκεκριμενο σημειο εκει κατω τησ κοπελας και 2) απο το ποσο θα την εχει προετοιμασει το αγορι της και απο το ποσο θπομονετικος θα ειναι. αμα ειναι ανηπομονος και μπει με φορα μεσα λες και παει να ανοιξει γεωτρηση ε λογικα ειναι η κοπελα να πονεσει. οποτε για αρχη αργα και σταθερα. παντως δεν ειναι ολες οι κοπελες ιδιες και δεν πονανε ολες το ιδιο και μερικες μπορει να μη πονεσουν και καθολου. αμα την προετοιμασεις σωστα και ειναι κι εκεινη χαλαρη ωστε να μη σφιγγεται τοτε θα μπορεις να μπεις πιο ανετα μεσα της κι εκεινης ο πονος θα ειναι λιγοτερος.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125912 από Asteras27 στις 14 Μαρτίου 2014, 3:09μμ

Asteras27

Ευχαριστω lenaki. Απλα επειδη θα ειναι η πρωτη της φορα μονο χαλαρη δεν θα ειναι. Θα εχει αγχος θα σφιγγεται και θα πονεσει εστω και λιγο. Γενικα εχω ακουσει οτι οι κοπελες δεν ευχαριστιουνται την πρωτη τους φορα λογω αγχους και πονου. Απο την 5η και μετα...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125915 από lenaki19 στις 14 Μαρτίου 2014, 7:42μμ

lenaki19

Εικονίδιο
το απο την πεμτπη και μετα ειναι σχετικο... οτι θα εχει αγχος θα εχει απλα προσπαθησε το να χαλαρωσει εστω και λιγο. πεσ της οτι πρεπει να σου εχει εμπιστοσυνη και οτι αν νιωσει τον παραμικρο πονο, θα σταματησεις επιτοπου. παντως αν δεις οτι ποναει σταματας λιγο χαλαρωνεται και ξαναπροσπαθειτε μετα απο λιγο. α! και ξεχασα... παντα με προφυλαξεις ε για να μην εχετε απροοπτα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125934 από Asteras27 στις 16 Μαρτίου 2014, 3:07πμ

Asteras27

ε ναι εννοειτε με προφυλακτικο παντα!!!Εσυ lenaki συμφωνεις με το 2ο μηνυμα??Οντως σε εκεινο το σημειο σας αρεσει?
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125936 από lenaki19 στις 16 Μαρτίου 2014, 3:07μμ

lenaki19

Εικονίδιο
αν ενοεις δευτερο μυνημα την απαντηση του παρανοηκου . ναι συμφωνω απολυτα μαζι του και ναι μας αρεσει. δε νομιζω να υπαρχει κοπελα που να μη της αρεσει.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login