Μήνυμα στις 17/3/2014 στις 17:21 @Sex
ok σας ευχαριστω πολυ κ τους δυο :)
Πήγαινε στο θέμα: Πως να χαιδεψω το αιδοιο???
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 16:45 @Sex
Πως ομως πρεπει να το χαιδεψω? Με κυκλικες κινησεις, πανω κατω πως ακριβως? ή δεν παιζει ρολο αυτο?
Μήνυμα στις 16/3/2014 στις 03:07 @Sex
ε ναι εννοειτε με προφυλακτικο παντα!!!Εσυ lenaki συμφωνεις με το 2ο μηνυμα??Οντως σε εκεινο το σημειο σας αρεσει?
Μήνυμα στις 14/3/2014 στις 15:09 @Sex
Ευχαριστω lenaki. Απλα επειδη θα ειναι η πρωτη της φορα μονο χαλαρη δεν θα ειναι. Θα εχει αγχος θα σφιγγεται και θα πονεσει εστω και λιγο. Γενικα εχω ακουσει οτι οι κοπελες δεν ευχαριστιουνται την πρωτη τους φορα λογω αγχους και πονου. Απο την 5η και μετα... Πήγαινε στο θέμα: Πως να χαιδεψω το αιδοιο???
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 16:50 @Διασκέδαση
ΓΙΑ ΜΕΝΑ: 1)AMUSEMENT 2)THE STRANGERS 3)MY BLOODY VALENTINE 4)GRAVE ENCOUNTERS 5)MAMA 6)THE COLLECTOR 7)ORPHAN 8)THE EXORCISM OF EMILY ROSE 9)THE LAST HOUSE ON THE LEFT 10)FINAL DESTINATION 3 και 5 Πήγαινε στο θέμα: Ταινιες Τρομου-Θρυλερ
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 16:33 @Sex
Κι εγω αυτης της αποψης ειμαι. Καλυτερα τοτε παρα με δαχτυλο. Βεβαια ειχαμε κανει παλια μια κουβεντα κ μου ειχε πει καλυτερα με δαχτυλο γιατι με το αλλο φοβοταν οτι θα πονεσει πολυ. Βασικα θα ειχε γινει πολυ καιρο τωρα αλλα φοβαται τον πονο κ το αναβαλλει. Πήγαινε στο θέμα: Πως να χαιδεψω το αιδοιο???
Μήνυμα στις 13/3/2014 στις 13:37 @Sex
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε βοηθησες παρα πολυ να καταλαβω τι πρεπει να κανω. Να σαι καλα. Δυο ερωτησεις ακομα εχω. 1ον η κοπελα μου ειναι παρθενα. Αν βαλλω δαχτυλο δεν υπαρχει κινδυνος να σπασει ο παρθενικος υμενας κ να βγαλλει αιμα? 2ον με τι ειναι καλυτερο να ξεπαρθενευτει? Με δαχτυλο ή με το πεος?
Μήνυμα στις 12/3/2014 στις 12:26 @Sex
Γεια σας. Ειμαι με την κοπελα μου 7 μηνες κ εχουμε αρχισει να προχωραμε στον ερωτικο τομεα. Εγω ειμαι 19 κ η κοπελα μου 18. Εχουμε κανει αρκετα πραγματα. Εχουμε μεινει γυμνοι απ την μεση και πανω ενω, ασχολειται με το πεος μου κτλ. Θελω ομως σιγα σιγα να αρχισω να ασχολουμαι κ με το δικο της αλλα δεν ξερω κ πολλα. Δεν εχει προβλημα απο οτι εχω καταλαβει αλλα δεν ξερω πως να της το χαιδεψω και κυριως που??? Αν μπορει καποιος ας μου δωσει καποιες συμβουλες γτ θελω πολυ να ασχοληθω μαζι της αλλα δεν εχω εμπειριες και φοβαμαι μην κανω καμια βλακεια ή μηπως δεν της αρεσει.. Ευχαριστω εκ των προτερων...
Πήγαινε στο θέμα: Πως να χαιδεψω το αιδοιο??? |