μη ολοκληρωμενη διεισδυση και δαχτυλο
Μήνυμα #125805 από inakii tsm στις 09 Μαρτίου 2014, 1:37πμ
μέλος από: 15/2/2013 μηνύματα: 6 0 |
γεια σε ολους, ειμαι 15,5 χρονων..με το αγορι μου τα εχουμε 1 χρονο και κατι μερες. αποφασισαμε πριν κανα μηνα να προχωρησουμε το δοκιμασαμε αλλα δεν εγινε ολοκληρωτικη διεισδυση λογω του οτι ημουν πολυ στενη..δοκιμασε με δαχτυλο (επισης προηγουμενως ειχε ακουμπησει το μοριο του που ειχε βγει προσπερματικο υγρο αλλα ειχαν περασει αρκετα λεπτα μεχρι που το ξανα εκανε και ειχε σκουπισει το χερι του) και ξανα δοκιμασαμε αφου ειχα ανοιξει λιγο αλλα πονουσα υπερβολικα κι ετσι το σταματησαμε.. πριν κατι μερες μου εβαλε ξανα δαχτυλο, στην αρχη λιγο και μετα ολο και πονεσα καπως και το εβγαλε.. μετα απο μερικα λεπτα πηγα τουαλετα και ειδα στο εσωρουχο μου μια σταγονα αιμα και στην αρχη μομιζα πως μου ηρθε περιοδος και σκουπιστηκα κ δν ειχα τιποτα και τελος παντων πηγα και του ειπα οτι μαλλον ματωσα εξωτερικα γιατι ειδα αιμα. (τουλαχιστον ετσι νομιζα) καθως περασαν οι μερες το ξανα σκεφτηκα και μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι εσπασε ο υμενας.. 1. υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι πλεον παρθενα απο το δαχτυλο? 2. απο αυτο που ειχε ακουμπησει το πεος του και μετα απο λιγο μου εβαλε δαχτυλο γινεται να εμεινα εγκυος? (να προσθεσω οτι δεν εχω συμπτωματα οπως ζαλαδες,εμετους η κατι τετοιο..μονο που θελω συνεχεια να τρωω σαν λυγουρα να το πω) σε 4 μερες θα παω με την μανα μου στο γυναικολογο για αντισυλληψη (χαπια ή ενεση), για να κανω το εμβολιο και καποιες εξετασεις και φοβαμαι μην πει η γυναικολογος οτι ειμαι εγκυος και παθω εγκεφαλικο η μανα μου ξερει οτι εχουμε προχωρησει αλλα οχι ολοκληρωτικα λογω του πονου.. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125820 από inakii tsm στις 09 Μαρτίου 2014, 10:29μμ
κανεις?:// |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125825 από inakii tsm στις 10 Μαρτίου 2014, 3:32πμ
παιδια απαντηστε τουλαχιστον στην δευτερη ερωτηση,οι μερες περνανε και κοντευω να σκασω!:/ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #125826 από M1k3y στις 10 Μαρτίου 2014, 9:00πμ
μέλος από: 29/12/2010 μηνύματα: 846 0 |
Αποδεκτή απάντηση1. Ναι, μπορεί να σπάσει ο υμένας από το δάχτυλο, αλλά ίσως ο δικός σου να έχει μόνο διαρραγεί ελαφρώς (να μην έχει σπάσει εντελώς δηλαδή)2. Δεν παίζει να είσαι έγκυος. Στο μυαλό σου είναι. Να το θέσω απλά: Για να μείνεις έγκυος πρέπει κάποιος να εκσπερματώσει στον κόλπο σου. Επίσης πρέπει να είσαι στις γόνιμες ημέρες σου. Ακομα και αυτά να ισχύουν και πάλι δεν είναι σίγουρο ότι θα μείνεις. Εδώ λοιπόν δεν είχαμε σπέρμα, τα προσπερματικά τα σκούπισε, διείσδυση σωστή δεν έγινε -> no baby. Και σταμάτα να σπαμάρεις. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125841 από inakii tsm στις 11 Μαρτίου 2014, 1:41πμ
σε ευχαριστω πολυ :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125919 από semina10 στις 15 Μαρτίου 2014, 10:42πμ
μέλος από: 26/1/2014 μηνύματα: 11 0 |
Πολύ πιθανό να σου έσπασε ο υμένας,αλλά δεν είναι και απαραιτητο! Μπορεί να σε έχει γδάρει εσωτερικά!σε αγχωνει τόσο πολύ το γεγονος οτι μπορεί πια να μην είσαι παρθένα? Δεσ'το λογικά.... Κάποια στιγμη θα γινότανε... Όσο για το δεύτερο δεν υπάρχει ουτε μια περιπτωση... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125998 από inakii tsm στις 18 Μαρτίου 2014, 3:34πμ
χαχα οχι δεν με αγχωνει καθολου απλα ηθελα να μαθω και επισης θα προτιμουσα να. εσπαγε αλλιως και οχι με δαχτυλο:Ρ οσο για το δευτερο ενταξει σιγουρευτηκα οτι δεν ειμαι :) ηταν ολο μια ιδεα |
προφίλάλλα...˵quote˶ |