Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 16:36 @Θ. Κλημεντίνη
δεν χρειαζεται να κανεις πραγματα που της αρεσουν προκειμενου να της τραβηξεις το ενδιαφερον!! ειναι λιγο παιδικο αυτο.πιασ'την και μιλα της ξεκαθαρα!! οι γυναικες το εκτιμουν παρα πολυ αυτο και ειναι κατι που τις ενθουσιαζει και τις γοητευει!! ετσι συνεβη με εμενα και το αγορι μου!θα πρεπει να εισαι ειλικρινης και αληθινος....
Πήγαινε στο θέμα: τι πρεπει να κανω για να την κερδισω
Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 16:25 @Sex
εγω σου προτεινω να πατε για δευτερο γυρο! βεβαια εγω θα μπορουσα να πω οτι σε ζηλευω καπως γιατι εμενα το αγορι μου τελειωνει στα 30 λεπτα !! ειναι πολυ κουραστικο ...τωρα αν εσυ νομιζεις οτι ειναι ωραιο..παω πασο :*
Πήγαινε στο θέμα: γιατι διαρκει λιγο?
Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 16:19 @Θ. Κλημεντίνη
φιλε technojim αυτο ειναι ενθουσιασμος! εγω πιο συγκεκριμενα το επαθα αυτο οταν χωρισα με το αγορι μου και ειχα απογοητευτει!! νομιζα οτι τους ηθελα ολους και μαλιστα παρα πολυ!! αν δοκιμασεις να τα βρεις με μια κοπελα τοτε θα καταλαβεις οτι τελικα δεν τις θες ολες...
Πήγαινε στο θέμα: Γιατι γινετε αυτο ?
Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 16:12 @Θ. Κλημεντίνη
αν αυτο σου δινει κουραγιο και ωθηση για να συνεχισεις, εχω να σου οτι εγω ειμαι 8 μηνες με τον κολλητο μου!!!
Πήγαινε στο θέμα: η κολλητη μου
Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 15:49 @Θ. Κλημεντίνη
εχετε δικιο! πρεπει να περιμενω. αυτο παντως που με καθησυχαζει ειναι το γεγονος οτι συνεχιζει να ενδιαφερεται! μου ζητησε να ερθει απο το σπιτι μου σημερα να κατσουμε και μαλιστα μου ειπε οτι μπορει να βρεθουμε και την κυριακη , πραγμα το οποιο ηταν σπανιο γιατι δουλευει!γενικα αυτο της κυριακης με εξεπλιξε.βεβαια πρεπει να σας πω οτι ειμαστε μαζι απο τον δεκεμβρη αλλα χωρισαμε για 2 μηνες (απριλιο-μαη) και τα ξανα βρηκαμε στις 14 ιουνιου!ο λογος που χωρισαμε ηταν επειδη εμπαιναν αναμεσα μας ασχετα ατομα και με περεσυραν ωστε να κανω πραγματα τα οποια δεν τα ηθελα !και οπως μπορειτε να μαντεψετε αυτα τα ατομα ,ηταν οι λεγομενες φιλες=φιδια! πλεον εχουν αλλαξει πολλα πραγματα!πριν κανουμε μια νεα αρχη τα συζητησαμε ολα ...μπορω να πω οτι ειμαστε πολυ καλα!! αλλα αυτο τωρα με την κοπελα με εχει προβληματισει! παντως το δηλωνω οτι ειμαι πολυ ζηλιαρα....
Πήγαινε στο θέμα: ZΗΛΕΙΑ
Μήνυμα στις 28/6/2014 στις 00:57 @Θ. Κλημεντίνη
Nαι,αλλα εγω τον θελω και δεν θελω να τον χασω!!!μαλλον θα πρεπει να περιμενω, να δω πως θα εξελιχθει η κατασταση!
Πήγαινε στο θέμα: ZΗΛΕΙΑ
Μήνυμα στις 27/6/2014 στις 17:03 @Θ. Κλημεντίνη
ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΥΝΤΟΜΗ.ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΒΓΗΚΕ ΓΙΑ ΚΛΑΜΠΙΝΓΚ.ΣΤΗ ΠΑΡΕΑ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ Η ΟΠΟΙΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ.ΠΡΟΧΘΕΣ ΠΗΓΑ ΣΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΗΣ ΣΤΟ FB ΚΑΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΛΙΚΕ ΣΕ ΚΑΤΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΟΛΙΑΣΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΑΣΑΝΕ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΣΟΥΝ! ΜΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ.ΒΕΒΑΙΑ ΕΓΩ ΖΗΛΕΥΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΦΤΑΣΑ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ.ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΩ? ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΗΜΑΔΙ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΙΟΛΑΣ ΦΟΒΑΜΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΠΩ, ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΝΕΥΡΙΑΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ! ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΤΕ? ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΩ? Πήγαινε στο θέμα: ZΗΛΕΙΑ
Μήνυμα στις 22/3/2014 στις 23:42 @Sex
Το ξέρω οτι είναι μια ιδέα! Έχω περάσει και εγώ πολλά! Μην ανησυχεις... Δεν θα άλλαζε και τίποτα..
Πήγαινε στο θέμα: μη ολοκληρωμενη διεισδυση και δαχτυλο
Μήνυμα στις 15/3/2014 στις 10:42 @Sex
Πολύ πιθανό να σου έσπασε ο υμένας,αλλά δεν είναι και απαραιτητο! Μπορεί να σε έχει γδάρει εσωτερικά!σε αγχωνει τόσο πολύ το γεγονος οτι μπορεί πια να μην είσαι παρθένα? Δεσ'το λογικά.... Κάποια στιγμη θα γινότανε... Όσο για το δεύτερο δεν υπάρχει ουτε μια περιπτωση...
Πήγαινε στο θέμα: μη ολοκληρωμενη διεισδυση και δαχτυλο
Μήνυμα στις 26/1/2014 στις 13:19 @Sex
Ομολογώ οτι το άγχος μου ηταν απερίγραπτο αυτές τις μέρες. Τόσο για αν θα πανε όλα καλά και πως θα νιώσω τη πρωτη φορά... Όσο και για αυτό που περναω τώρα!!
Πήγαινε στο θέμα: καθυστέρηση |