Μήνυμα στις 18/3/2014 στις 03:41 @Sex
λοιπον με το αγορι μου οσες φορες προσπαθησαμε να κανουμε κατι παραπανω πονουσα υπερβολικα παρολο που καναμε πρωτα προκαταρτικα.. εχω ακουσει οτι με προφυλακτικο ποναει περισσοτερο απο οτι χωρις, ειδικα την πρωτη φορα και ισως ειναι γι αυτο (γιατι με προφυλακτικο προσπαθησαμε) αν και δεν εχει γινει ακομα ολοκληρωμενη διεισδυση δηλαδη εμπαινε μεχρι την μεση περιπου και μετα δεν αντεχα αλλο.. δεν θα ηθελα να γινει ΧΩΡΙΣ προφυλακτικο γιατι μιλησα και με γυναικολογο και μου εδωσε χαπια για 2 μηνες κ ειπε οτι αυτους τους πρωτους δυο μηνες πρεπει παντα ΜΕ προφυλακτικο οποτε δεν μπορω να κανω αλλιως.. υπαρχει καποιος τροπος ωστε να μην ποναω τοσο?
Πήγαινε στο θέμα: υπερβολικος πονος
Μήνυμα στις 18/3/2014 στις 03:34 @Sex
χαχα οχι δεν με αγχωνει καθολου απλα ηθελα να μαθω και επισης θα προτιμουσα να. εσπαγε αλλιως και οχι με δαχτυλο:Ρ οσο για το δευτερο ενταξει σιγουρευτηκα οτι δεν ειμαι :) ηταν ολο μια ιδεα Πήγαινε στο θέμα: μη ολοκληρωμενη διεισδυση και δαχτυλο
Μήνυμα στις 11/3/2014 στις 01:41 @Sex
σε ευχαριστω πολυ :)
Πήγαινε στο θέμα: μη ολοκληρωμενη διεισδυση και δαχτυλο
Μήνυμα στις 10/3/2014 στις 03:32 @Sex
παιδια απαντηστε τουλαχιστον στην δευτερη ερωτηση,οι μερες περνανε και κοντευω να σκασω!:/
Μήνυμα στις 9/3/2014 στις 22:29 @Sex
κανεις?://
Μήνυμα στις 9/3/2014 στις 01:37 @Sex
γεια σε ολους, ειμαι 15,5 χρονων..με το αγορι μου τα εχουμε 1 χρονο και κατι μερες. αποφασισαμε πριν κανα μηνα να προχωρησουμε το δοκιμασαμε αλλα δεν εγινε ολοκληρωτικη διεισδυση λογω του οτι ημουν πολυ στενη..δοκιμασε με δαχτυλο (επισης προηγουμενως ειχε ακουμπησει το μοριο του που ειχε βγει προσπερματικο υγρο αλλα ειχαν περασει αρκετα λεπτα μεχρι που το ξανα εκανε και ειχε σκουπισει το χερι του) και ξανα δοκιμασαμε αφου ειχα ανοιξει λιγο αλλα πονουσα υπερβολικα κι ετσι το σταματησαμε.. πριν κατι μερες μου εβαλε ξανα δαχτυλο, στην αρχη λιγο και μετα ολο και πονεσα καπως και το εβγαλε.. μετα απο μερικα λεπτα πηγα τουαλετα και ειδα στο εσωρουχο μου μια σταγονα αιμα και στην αρχη μομιζα πως μου ηρθε περιοδος και σκουπιστηκα κ δν ειχα τιποτα και τελος παντων πηγα και του ειπα οτι μαλλον ματωσα εξωτερικα γιατι ειδα αιμα. (τουλαχιστον ετσι νομιζα) καθως περασαν οι μερες το ξανα σκεφτηκα και μου εχει καρφωθει η ιδεα οτι εσπασε ο υμενας.. 1. υπαρχει περιπτωση να μην ειμαι πλεον παρθενα απο το δαχτυλο? 2. απο αυτο που ειχε ακουμπησει το πεος του και μετα απο λιγο μου εβαλε δαχτυλο γινεται να εμεινα εγκυος? (να προσθεσω οτι δεν εχω συμπτωματα οπως ζαλαδες,εμετους η κατι τετοιο..μονο που θελω συνεχεια να τρωω σαν λυγουρα να το πω) σε 4 μερες θα παω με την μανα μου στο γυναικολογο για αντισυλληψη (χαπια ή ενεση), για να κανω το εμβολιο και καποιες εξετασεις και φοβαμαι μην πει η γυναικολογος οτι ειμαι εγκυος και παθω εγκεφαλικο η μανα μου ξερει οτι εχουμε προχωρησει αλλα οχι ολοκληρωτικα λογω του πονου.. Πήγαινε στο θέμα: μη ολοκληρωμενη διεισδυση και δαχτυλο |