Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Να ερωτευτείς είναι φοβερά απλό. Να ξε-ερωτευτείς είναι απλά φοβερό!
Τετάρτη, 16 Απριλίου

Ανασφαλεια με το μεγεθος μου..βοηθεια..

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125671 από Harris1991 στις 27 Φεβρουαρίου 2014, 8:18μμ

Harris1991

μέλος από: 16/4/2013
Γεια σας,
Βλεπετε εχω προβλημα με το μεγεθος του πεους μου. Ναι ξερω ειναι το κλασσικο ερωτημα του καθε αντρα και καλα αλλα οταν σου ριχνει τη ψυχολογια γινεται καθαρα προσωπικο θεμα. Ειμαι 23 χρονων, 1,71 υψος και 76 κιλα. Το πεος μου σε στυση σε μηκος φτανει τα 12-12,5 εκατοστα και σε παχος τα 12 με 13. Η αληθεια μου ειναι οτι δεν εχω ακομα ολοκληρωσει με γυναικα λογω αυτου του φοβου. Οποτε προσπαθησα παντα κομπλαρα τη τελευταια στιγμη.. Ειναι φυσιολογικο το μεγεθος? Μπορω να ικανοποιησω μια γυναικα με αυτο το μεγεθος? Η θα βρεθω να με κοροϊδευει αυτη κ οι φιλες της? Τα βασικα ερωτηματα που με τυραννανε συνεχεια. Πραγματικα θελω την αποψη σας σε αυτο. Ειμαι με μια κοπελα αυτον το καιρο και προφανως ηρθε η ωρα να γινει το αναμενομενο. Αλλα φοβαμαι. Τι να κανω? Πραγματικα το αγχος που εχω δεν περιγραφεται..

Σας ευχαριστω για την οποια απαντηση μου δωσετε..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125677 από άσχετος στις 27 Φεβρουαρίου 2014, 9:22μμ

άσχετος

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 27/2/2012
Μην φοβάσαι για τίποτα φίλε!
Ο κόλπος της γυναίκας είναι γύρω στα 8 εκ. σε μήκος..Και με πέος 10 εκ μπορείς να ικανοποιήσεις γυναίκα..Εξάλλου μετράει πολύ και το πάχος και από πάχος είσαι μια χαρά!Οπότε μη φοβάσαι τίποτα!ΌΡΜΑ!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125680 από Harris1991 στις 27 Φεβρουαρίου 2014, 9:43μμ

Harris1991

μέλος από: 16/4/2013
ξερω γω φιλε..το σκεφτομαι συνεχεια τωρα και με εχει παρει απο κατω.. κι φυσικα ολο αυτο το κανει χειροτερο απ οτι ειναι..
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125681 από Webmaster στις 28 Φεβρουαρίου 2014, 7:15πμ

Webmaster

Εικονίδιο
Administrator
μέλος από: 14/8/2002
** Γκούχου **

(ουσιαστική και οριστική λύση στο πρόβλημα μετά από εμπειρίες μελέτες κλπ κλπ)

-----------------
The only unbearable thing is that nothing is unbearable.
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login