Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 21:43 @Sex
ξερω γω φιλε..το σκεφτομαι συνεχεια τωρα και με εχει παρει απο κατω.. κι φυσικα ολο αυτο το κανει χειροτερο απ οτι ειναι..
Πήγαινε στο θέμα: Ανασφαλεια με το μεγεθος μου..βοηθεια..
Μήνυμα στις 27/2/2014 στις 20:18 @Sex
Γεια σας, Βλεπετε εχω προβλημα με το μεγεθος του πεους μου. Ναι ξερω ειναι το κλασσικο ερωτημα του καθε αντρα και καλα αλλα οταν σου ριχνει τη ψυχολογια γινεται καθαρα προσωπικο θεμα. Ειμαι 23 χρονων, 1,71 υψος και 76 κιλα. Το πεος μου σε στυση σε μηκος φτανει τα 12-12,5 εκατοστα και σε παχος τα 12 με 13. Η αληθεια μου ειναι οτι δεν εχω ακομα ολοκληρωσει με γυναικα λογω αυτου του φοβου. Οποτε προσπαθησα παντα κομπλαρα τη τελευταια στιγμη.. Ειναι φυσιολογικο το μεγεθος? Μπορω να ικανοποιησω μια γυναικα με αυτο το μεγεθος? Η θα βρεθω να με κοροϊδευει αυτη κ οι φιλες της? Τα βασικα ερωτηματα που με τυραννανε συνεχεια. Πραγματικα θελω την αποψη σας σε αυτο. Ειμαι με μια κοπελα αυτον το καιρο και προφανως ηρθε η ωρα να γινει το αναμενομενο. Αλλα φοβαμαι. Τι να κανω? Πραγματικα το αγχος που εχω δεν περιγραφεται.. Σας ευχαριστω για την οποια απαντηση μου δωσετε.. Πήγαινε στο θέμα: Ανασφαλεια με το μεγεθος μου..βοηθεια..
Μήνυμα στις 18/4/2013 στις 00:39 @Sex
Ευχαριστω πολυ για τη τονωση του ηθικου..χρειαζοταν μετα τη νιλα π επαθα μ τη κοπελια...
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι το πεος μου φυσιολογικο?..:/
Μήνυμα στις 16/4/2013 στις 01:49 @Sex
Καλησπερες, ειμαι 21 χρονων κι εχω το κλασσικο ερωτημα...ειναι το πεος μου φυσιολογικο τελικα?...Προσφατα εφαγα μια μεγαλη απορριψη εξαιτιας αυτου του θεματος. Θεωρουσε οτι ηταν το πεος μου ηταν μικρο. Η αληθεια ειναι οτι κι εγω δεν το θεωρω φυσιολογικο. Ειναι 12,5-13 cm κ μου εχει δημιουργησει πολλεε ανασφαλειες ολο αυτο. δεν ξερω τι νσ κανω πραγματικα. η προηγουμενη κοπελα μου δεν ειχε προβλημα αλλα η τελευταια μου εφερε πισω ολες αυτες τις ανασφαλειες. Ειναι φυσιολογικο τελικα το 13αρι ή να παω να φουνταρω? (πλακιζοντας φυσικα)
Πήγαινε στο θέμα: Ειναι το πεος μου φυσιολογικο?..:/ |