Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Παπούτσι από τον τόπο σου κι ας είναι και παντόφλα!
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Ντρέπομαι γυμνός ...

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #125406 από ScapeGoated στις 16 Φεβρουαρίου 2014, 5:37πμ

ScapeGoated

Εικονίδιο
μέλος από: 16/2/2014
Γεια σας παιδιά .
Καταρχήν από πάντα ήμουν ντροπαλός και πάντα αυτό ήταν πρόβλημα...
Τώρα τελευταία όμως παρουσιάζεται πιο έντονα όσων αφορά το θέμα του γυμνισμού... Νιώθω τρομερά άβολα στην σκέψη μόνο ότι κάποιος θα με δει γυμνό ... Σε λίγο έρχεται και η 5ήμερη και δεν θέλω να έχω θέμα αν τυχών και παίξει τίποτα . Αυτό που θέλω είναι συμβουλές , πολλές και καλές . Δεν θέλω να κουβαλάω αυτό το κόμπλεξ για πάντα , αλλά να το ξεφορτωθώ μια και καλή!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125427 από pi8hkos97 στις 16 Φεβρουαρίου 2014, 7:27μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Φίλε μη σε αγχώνει το θέμα. Στην τελική όταν βρεθείς με κοπέλα και κάνετε σεξ θα είναι και αυτή γυμνή αρα θα αισθάνεστε άνετα καθώς θα είστε και οι 2 στην ίδια κατάσταση. Αν θες μπορείς να πιεις ένα ποτηράκι να σε χαλαρώσει (προσοχή όμως μην το παρακάνεις). Ελπίζω να σε κάλυψα
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125443 από ScapeGoated στις 17 Φεβρουαρίου 2014, 12:11πμ

ScapeGoated

Εικονίδιο
Ευχαριστώ για την απάντηση αλλά δεν είναι αυτό το θέμα μου ... Δηλαδή δεν νομίζω ναι ντρέπομαι τότε. Γενικά όμως δεν είμαι άνετος με το σώμα μου και έχω μεγαλώσει με τα ταμπού αυτού του θέματος και μου είναι δύσκολο να τα ξεπεράσω ... Για παράδειγμα ΠΑΝΤΑ έχω την πόρτα κλειδωμένη στο μπάνιο ... Πραγματικά δεν ξέρω τι φταίει αφού δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το σώμα μου ( Μέγεθος κτλ... ) . Αυτό που ψάχνω είναι συμβουλές για να απελευθερωθώ από αυτό το πρόβλημα . Να σας δώσω να καταλάβετε εάν τυχών βρεθώ να κάνω μπάνιο και ένας από τούς φίλους μου μπει μέσα μαααλλον θα πεθάνω... Ε ναι εκεί αν όχι να φερθώ φυσιολογικά θέλω απλά να επιζήσω ...
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125456 από pi8hkos97 στις 17 Φεβρουαρίου 2014, 2:26μμ

pi8hkos97

Εικονίδιο
μέλος από: 14/1/2014
Φίλε πιστεύω ότι πρέπει να χαλαρώσεις γιατί και να σε δει κάποιος τί έγινε; Αν είναι άντρας, και αυτός έχει τα ίδια ακριβώς μέσα από το σώβρακό του. Αν είναι γυναίκα και σε δει γυμνό πάει να πει ότι θα είναι η κοπέλα σου άρα χαλάρωσε. Και στην τελική δεν χρειάζεται να σε βλέπουν οι άλλοι γυμνό άμα το σκεφτείς θα πρέπει να βγάλεις τα ρούχα σου μόνο στο σεξ
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125462 από ScapeGoated στις 17 Φεβρουαρίου 2014, 4:49μμ

ScapeGoated

Εικονίδιο
Καταλαβαίνω τι λες αλλά για έλα λίγο στη θέση μου. Ξέρω ότι πρέπει να χαλαρώσω μα αυτό είναι παντελώς αδύνατο κάτω από αυτές τις συνθήκες . Πώς θα μπορούσα να αντιδράσω στο παραπάνω παραδειγμα ας πούμε φυσιολογικά ( οκ δεν τρέχει τίποτα ) αφού αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά μου... ( Όσοι μπορείτε απαντήστε παρακαλώ!!! )
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125606 από sotirisblack στις 24 Φεβρουαρίου 2014, 2:56πμ

sotirisblack

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 9/1/2014
Φιλε ακριβως το ιδιο ειχα παθει εγω στην 5ημερη. Ντροπαλος και δεν ηθελα με τιποτα ο αλλος να με δει γυμνο.Η λυση ηταν πολυ απλη. Κανοντας μπανιο ειτε με κλειδωμενη πορτα ειτε οταν ελειπαν οι συγκατοικοι. Ετσι και την δουλεια μου εκανα και ουτε γατα ουτε ζημια. !!! Αποδεκτη αν θες
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125625 από ScapeGoated στις 25 Φεβρουαρίου 2014, 6:33μμ

ScapeGoated

Εικονίδιο
Το να το αποφεύγεις όμως δεν λύνει το πρόβλημα και αν δεν είναι σήμερα θα 'ναι αύριο . Ψάχνω ένα τρόπο να απαλλαχθώ από αυτό μόνιμα!
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #125658 από Requiem στις 27 Φεβρουαρίου 2014, 12:47μμ

Requiem

μέλος από: 7/1/2014
Άμα δεις ότι πάει να παίξει κάτι στην 5ήμερη, άρχισε τα ποτά, φτιάξε κεφάλι κ θα τα ξεχάσεις όλα!!!Μετά όλα θα γίνουν πολύ καλύτερα κ σιγά σιγά θα απελευθερώνεσαι..Εδώ ο Κοντομηνάς γαμάει την Σπυροπούλου χωρίς να χει κόμπλεξ,εσυ θα κολλήσεις???Καλή συνέχεια!!!!!
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login