Υμένας
Μήνυμα #125222 από DefileThePure στις 07 Φεβρουαρίου 2014, 7:38μμ
μέλος από: 1/1/2014 μηνύματα: 11 0 |
Καλημέρα/καλησπέρα! Πριν λίγες μέρες βρεθήκαμε με την κοπέλα μου σε σπίτι και λίγο πριν φύγουμε...ανέβηκε από πάνω μου, έβαλε τον πέος μου στο αιδίο της και άρχισε να κατεβαίνει. Είναι παρθένα και υπήρχε κάποια αντίσταση από τον υμένα. Το θέμα μου είναι όμως ότι έφτασε σε σημείο να έχει αρχίσει να λυγίζει το πέος μου οπότε και της είπα να σηκωθεί. Είναι φυσιολογικό να είναι τόσο σκληρός ο υμένας; Δεν έχω κάνει σεξ ποτέ στην ζωη μου οπότε δεν έχω καμία εμπειρία. Ευχαριστώ |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
6
Μήνυμα #125224 από lenaki19 στις 08 Φεβρουαρίου 2014, 1:31πμ
μέλος από: 5/6/2013 μηνύματα: 255 0 |
Αποδεκτή απάντησηοσο και ανθεκτικος να ειναι ο υμενας, το λυγισμα δε το παθαινεις, ετυχε επειδη ειναι πολυ στενη εκει κατω, με αποτελεσμα να μη μπορει να μπει το πεος σου μεσα της και με την αντισταση, προηλθε το λυγισμα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125225 από Dieftharmenos στις 08 Φεβρουαρίου 2014, 1:37πμ
μέλος από: 23/1/2014 μηνύματα: 936 0 |
Προσθεσε σε αυτα που λεει το lenaki οτι μπορει και να μην ηταν αρκετα υγρη η και καθολου.Πως περιμενεις να μπεις ευκολα οταν στο ακυρο εκει π πατε να φυγετε το εκανε αυτο?Την επομενη φορα απλα να εισαι ετοιμος και να την υγρανεις πριν κανετε οτι κανετε...ασε που για παρθενα δεν ξερω κατα ποσο θα επρεπε να ειναι απο πανω γιατι η πρωτη φορα που θα μπεις μεσα της πρεπει να ειναι αργη και σταθερη...δεν ειμαι σιγουρος οτι με αυτη την σταση μπορει να το ελεγξει τοσο ευκολα.Κανε εσυ την κινηση την επομενη φορα. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |