Αποδυτηρια
Μήνυμα #124767 από Dubkon41 στις 15 Ιανουαρίου 2014, 12:54πμ
μέλος από: 15/1/2014 μηνύματα: 8 0 |
Γεια σας παιδια! Απευθυνομαι σε οσους πηγαινουν γυμναστηριο. Μετα τη γυμναστικη κανετε μπανιο στις ντουζιερες των αποδυτηριων? Εχετε θεμα να σας δουν γυμνους οι αλλοι? εχω γραφτει σε γυμναστηριο εδω και μια βδομαδα και επειδη ειναι ενα τεταρτο απο το σπιτι μου και φευγω ιδρωμενος, για να μην αρρωστησω, σκεφτομαι να κανω ενα μπανιο εκει πριν φυγω. |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
4
Μήνυμα #124768 από kalakalatom@@to στις 15 Ιανουαρίου 2014, 1:49πμ
μέλος από: 8/12/2011 μηνύματα: 367 0 |
Αποδεκτή απάντησηφιλε μου δεν πρεπει να ντρεοεσαι αν σε δουν γυμνο ετσι και αλλιως υπαρχουν αντρικα και γυναικια , εγω κανω καμια φορα και ειναι ολα κομπλε , ολοι το ιδιο ειμαστε μην ντρεπεσαι :) |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #124784 από Dubkon41 στις 15 Ιανουαρίου 2014, 10:34μμ
Σ ευχαριστω φιλε μου! Απλα οι περισσοτεροι που βλεπω στα αποδυτηρια ειναι ξυρισμενοι στην περιοχη του πεους, ενω εγω δεν ξυριζομαι και σκεφτομαι μην νιωθω αβολα..Πειτε μου γνωμες! |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125245 από giorgos!!! στις 08 Φεβρουαρίου 2014, 8:26μμ
μέλος από: 8/2/2014 μηνύματα: 7 0 |
Dubkon41 και γω φιλε γραφτηκα σε γυμναστηριο.... μην ντρεπεσαι δεν υπαρχει λογος....εμενα το προβλημα ειναι οι καβλες που εχω μετα την προπονηση και που θελω να την παιξω ... και δεν ξερω τι να κανω....θα θελα να το πω και σε κανενα αλλον αν τισ παιξουμε μαζι αλλα δεν εξρω πως θα το παρει,,, ¨( εσυ ειδες κανεναν να την παιζει? η να ειναι καβλωμενος? |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125253 από Dubkon41 στις 09 Φεβρουαρίου 2014, 2:58πμ
Γεια σου φιλε μου! Κοιτα γενικα δεν κυκλοφορουν πολλοι γυμνοι στα αποδητηρια, αλλα στις ντουζιερες παροτι εχει συρομενη πορτα μπροστα να μην σε βλεπουν οσοι ειναι απ εξω, αναμεσα στις ντουζιερες εχει τζαμι. Αρα οποιος κανει μπανιο στα διπλανα ντουζ σε βλεπει θελεις δεν θελεις κ τον βλεπεις κ εσυ. δεν ξερω με ποια λογικη το εφτιαξαν ετσι :P κοιτα γενικα να το ζητησεις αυτο ειναι καπως αν δεν ξερεις κανεναν και μπορει να σε παρεξηγησει. ειναι κοινος χωρος κ προσπαθεις να εισαι κοσμιος.στα ντουζ αν θες μπορεις να τον παιζεις. εχω δει να την παιζει ο αλλος στο ντουζ αλλα οχι πολυ.μονο ετσι οπως πλενετε μπορει λιγο οπως κανω κ εγω. μερικοι ναι καβλωνουν κ μ εχει τυχει κ εμενα καποιες φορες αλλα οχι διαρκως. γενικα εσυ οσους βλεπεις ειναι ξυρισμενοι? βεβαια εγ δεν εχω κομπλεξ πια που δεν ξυριζομαι τελειως τοσοι που με βλεπουν στο μπανιο :P |
προφίλάλλα...˵quote˶ |
Μήνυμα #125255 από giorgos!!! στις 09 Φεβρουαρίου 2014, 7:12πμ
μέλος από: 8/2/2014 μηνύματα: 7 0 |
ακομα δεν εχω δει ξυρισμενο τελειως ...οσους ειδα ηταν αξυριστοι.... |
προφίλάλλα...˵quote˶ |