Μήνυμα στις 6/1/2015 στις 01:41 @Sex
γεια σου φιλε! τοσο μεγαλο πεος εχεις κ δεν θα χωραει στο μαγιο του πολο? αν κ δεν ξερω ποσο κοντα κ μικρα μπορει να ειναι τα μαγιο. οσο για το ντουσ μεταξυ αγοριων θα σαι σιγα το πραγμα κ αν σε δουν γυμνο. εμενα στο γυμναστηριο με βλεπουν συχνα γυμνο οταν κανω μπανιο
Πήγαινε στο θέμα: Πόλο
Μήνυμα στις 15/3/2014 στις 21:58 @Sex
Ευχαριστω πολυ παιδια. σκεφτομαι να ξυρισω την περιοχη πανω στους ορχεις και να αφηνω λιγες τριχες στην περιοχη πανω απο το πεος. τι λετε? και γενικα στα αποδυτηρια με εκνευριζει που μερικοι σε κοιτουν εντονα ενω εισαι γυμνος ή κανεις ντους. Εχει συμβει κ σε εσας? Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτηρια γυμναστηριων
Μήνυμα στις 15/3/2014 στις 12:25 @Sex
Ψαλιδιζω τις τριχες στην περιοχη του πεους, αλλα δεν ειναι λιγο αδερφιστικο να το ξυριζεις τελειως? και φαινεται σαν παιδικο. Στα αποδυτηρια εσεις βλεπετε αξυριστους ή οχι τελειως ξυρισμενους στο πεος? Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτηρια γυμναστηριων
Μήνυμα στις 14/3/2014 στις 17:25 @Sex
Οσοι χρησιμοποιειτε κοινα αποδυτηρια αλλαζετε ανετα γυμνοι μπροστα στους υπολοιπους μετα τα ντουζ? απευθυνομαι σε αγορια. ξυριζεστε στην περιοχη του πεους?σκεφτομαι μην φανει περιεργο στα αποδυτηρια που εγω ειμαι αξυριστος εκει οταν αλλαζω.
Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτηρια γυμναστηριων
Μήνυμα στις 9/2/2014 στις 03:15 @Sex
Φιλε σε ολους μας εχει κλιση προς τα δεξια, αριστερα, πανω ή κατω. Εμενα προσωπικα οταν εχω στυση στραβωνει προς τα αριστερα. αλλα ειναι φυσιολογικο. Και τον γιατρο που ειχα ρωτησει για την κλιση του πεους με ειχε δει και ειπε οτι ειναι φυσιολογικη. τωρα αν νιωθεις οτι σου ειναι πολυ στραβο πηγαινε σε εναν γιατρο και θα σου πει σιγουρα. Αποδεκτη αν σε καλυψα :)
Πήγαινε στο θέμα: Οχι απλα στραβο πεος
Μήνυμα στις 9/2/2014 στις 02:58 @Sex
Γεια σου φιλε μου! Κοιτα γενικα δεν κυκλοφορουν πολλοι γυμνοι στα αποδητηρια, αλλα στις ντουζιερες παροτι εχει συρομενη πορτα μπροστα να μην σε βλεπουν οσοι ειναι απ εξω, αναμεσα στις ντουζιερες εχει τζαμι. Αρα οποιος κανει μπανιο στα διπλανα ντουζ σε βλεπει θελεις δεν θελεις κ τον βλεπεις κ εσυ. δεν ξερω με ποια λογικη το εφτιαξαν ετσι :P κοιτα γενικα να το ζητησεις αυτο ειναι καπως αν δεν ξερεις κανεναν και μπορει να σε παρεξηγησει. ειναι κοινος χωρος κ προσπαθεις να εισαι κοσμιος.στα ντουζ αν θες μπορεις να τον παιζεις. εχω δει να την παιζει ο αλλος στο ντουζ αλλα οχι πολυ.μονο ετσι οπως πλενετε μπορει λιγο οπως κανω κ εγω. μερικοι ναι καβλωνουν κ μ εχει τυχει κ εμενα καποιες φορες αλλα οχι διαρκως. γενικα εσυ οσους βλεπεις ειναι ξυρισμενοι? βεβαια εγ δεν εχω κομπλεξ πια που δεν ξυριζομαι τελειως τοσοι που με βλεπουν στο μπανιο :P Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτηρια
Μήνυμα στις 15/1/2014 στις 22:34 @Sex
Σ ευχαριστω φιλε μου! Απλα οι περισσοτεροι που βλεπω στα αποδυτηρια ειναι ξυρισμενοι στην περιοχη του πεους, ενω εγω δεν ξυριζομαι και σκεφτομαι μην νιωθω αβολα..Πειτε μου γνωμες!
Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτηρια
Μήνυμα στις 15/1/2014 στις 00:54 @Sex
Γεια σας παιδια! Απευθυνομαι σε οσους πηγαινουν γυμναστηριο. Μετα τη γυμναστικη κανετε μπανιο στις ντουζιερες των αποδυτηριων? Εχετε θεμα να σας δουν γυμνους οι αλλοι? εχω γραφτει σε γυμναστηριο εδω και μια βδομαδα και επειδη ειναι ενα τεταρτο απο το σπιτι μου και φευγω ιδρωμενος, για να μην αρρωστησω, σκεφτομαι να κανω ενα μπανιο εκει πριν φυγω.
Πήγαινε στο θέμα: Αποδυτηρια |