Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Κυνικός είναι αυτός που ξέρει την τιμή όλων των πραγμάτων αλλά δεν ξέρει τη αξία κανενός.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Αγχος για στοματικο σεξ:/

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #124713 από katerinaki1011 στις 13 Ιανουαρίου 2014, 9:13μμ

katerinaki1011

Εικονίδιο
banned
μέλος από: 13/1/2014
Καλησπέρα!!
με λένε Κατερίνα και είμαι 16 χρονών και τα έχω με ένα αγόρι ίδιας ηλικίας και τον αγαπώ και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε λιγάκι..αύριο μου είπε να πάμε τουαλέτες να του πάρω πίπα..εγώ το θέλω όπως και εκείνος μα δεν ξέρω τίποτα για αυτό..είμαι εντελώς άσχετη..και αγχώνομαι μήπως τον ξενερώσω..και αυτού πρώτη φόρα θα είναι..
απλά θέλω να μου πείτε τι να κάνω ακριβώς,γεύση σπέρμα-πέους και όσα άλλα γνωρίζετε! μιας και είμαι από τα ντροπαλά κορίτσια και δεν ξέρω πως να το χειριστώ και τι να κάνω ακριβώς πάνω στο στοματικό σεξ..
θέλω απαντήσεις:)

ευχαριστώ!!
προφίλάλλα...˵quote˶
4
Μήνυμα #124715 από Nelly96 στις 13 Ιανουαρίου 2014, 10:25μμ

Nelly96

Εικονίδιο
μέλος από: 11/1/2014

Αποδεκτή απάντηση

Καταρχην βεβαιωσου οτι το θελεις κ εσυ κ δεν ειναι δικη του αποφαση! επειτα δν χρειαζεται καθολου να φοβασαι μν τον ξενερωσεις γτ εφοσον σ'αγαπαει θα κατανοησει οποιαδηποτε αδυναμια...εκ των πραγματων δεν γινεται να εισαι τελεια με την πρωτη φορα! Για να σου γινει ισως πιο κατανοητο τσεκαρε εδω πληροφοριες http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13302&subid=2&pubid=1395485..Α! εχω ακουσει οτι βοηθανε πολυ και οι τσοντες αλλα εμενα πρσωπικα δεν με συγκινουν! Ελπιζω να βοηθησα!! Αν κανε πατα αποδεκτη! :)
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login