Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 22:25 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Καταρχην βεβαιωσου οτι το θελεις κ εσυ κ δεν ειναι δικη του αποφαση! επειτα δν χρειαζεται καθολου να φοβασαι μν τον ξενερωσεις γτ εφοσον σ'αγαπαει θα κατανοησει οποιαδηποτε αδυναμια...εκ των πραγματων δεν γινεται να εισαι τελεια με την πρωτη φορα! Για να σου γινει ισως πιο κατανοητο τσεκαρε εδω πληροφοριες http://www.womenonly.gr/article.asp?catid=13302&subid=2&pubid=1395485..Α! εχω ακουσει οτι βοηθανε πολυ και οι τσοντες αλλα εμενα πρσωπικα δεν με συγκινουν! Ελπιζω να βοηθησα!! Αν κανε πατα αποδεκτη! :)Πήγαινε στο θέμα: Αγχος για στοματικο σεξ:/
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 22:12 @Θ. Κλημεντίνη
Σ'ευχαριστω πολυ!!! Και μην το λες..ισως δν βρεθηκε ακομα το καταλληλο ατομο!!! ;)
Πήγαινε στο θέμα: πως να καταλαβω αν ο κολλητος μου με θελε
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 15:42 @Sex
Και σιγουρα μια ρομαντικη ατμοσφαιρα ειναι οτι πρεπει..κερακια λουλουδια κλασικα..ετσι θα νοιωσει και πιο ανετα και θα απολαυσει περισσοτερο οτι προκειται να ακολουθησει..Ολες θελουν η πρωτη τους φορα να ειναι ρομαντικη..Οσο για σενα δειξε οτι εισαι ανετος και οτι ξερεις τι κανεις ετσι ωστε να ειναι ετοιμη να αφεθει πανω σου!Καλη επιτυχια! :)
Πήγαινε στο θέμα: Ιδεες για πρωτη φορα
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 15:34 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Στην πρωτη σου φορα το μονο σιγουρο ειναι οτι θα βγαλεις αιμα..απλα σε μερικες κοπελες ειναι πολυ και σε αλλες λιγο!Πήγαινε στο θέμα: Πρώτη φορά.
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 15:29 @Θ. Κλημεντίνη
Καταρχην σ'ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου! :) επειτα δεν θελω να τν ρωτησω και στην τελικη να μην συμβαινει τιποτα και να γινω ρεζιλι! Απλα αρχιζει και μενα να μου αρεσει γτ απο ενα σημειο και μετα ηρθε πιο κοντα μου..με πειραζει πιο πολυ ερχεται και με αγκαλιαζει θυμωνει οταν δν παω καπου που μου λεει ενω ειναι ατομο που δεν θυμωνει ευκολα..σχεδον ποτε βασικα! και θελω να μαθω γτ εχω σκασειιι!! παντως ενδιαφερουσες οι συμβουλες σου θα προσπαθησω να τις εφαρμοσω!!! :)
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 00:45 @Θ. Κλημεντίνη
Βοηθειστε..plzzzzz!!! :/
Μήνυμα στις 11/1/2014 στις 23:19 @Διάφορα
Και εγω πιστευω πως το καλυτερο ειναι να κανεις αυτο που σου αρεσει και αν αυτο ειναι η ηθοποιια τοτε να ακολουθησεις αυτο! Ετσι οποιαδηποτε προσπαθεια σου θα γινεται με παθος και η ανταμοιβη σου θα σε χαροποιησει ιδιαιτερως!!!
Πήγαινε στο θέμα: Δραματικη σχολη ή πανελληνιες
Μήνυμα στις 11/1/2014 στις 23:08 @Θ. Κλημεντίνη
Κανουμε παρεα εδω και 6 χρονια τωρα! απο την αρχη δεθηκαμε πολυ και ταιριαξαμε απολυτα..κανουμε πολυ καλη παρεα πειραζουμε πολυ ο ενας τον αλλον γελαμε και ετσι! εχω ακουσει απο πολλα ατομα και κυριως τωρα το τελευταια οτι η συμπεριφορα του δειχνει οτι με βλεπει αλλιως κ οχι απλα φιλικα..αλλα επειδη ειναι περιεργος χαρακτηρας,δν μπορεις ευκολα να τον ψυχολογησεις, δεν μπορω να καταλαβω αν με βλεπει φιλικα πλεον η αν του αρεσω..πως μπορω να το καταλαβω??
Πήγαινε στο θέμα: πως να καταλαβω αν ο κολλητος μου με θελε |