Μήνυμα στις 11/2/2014 στις 15:14 @Sex
Γεια σας..ειμαι 15 και θελω την βοηθεια των κοριτσιων ιδιαιτερα ποτε στην ζωη μου δεν εχω βλει δαχτυλο είτε γτ ειν λιγο καπως να νιωθεις το δαχτυλο στον γεννητικο σου δλδ η αφη ειτε γτ φοβαμαι..φοβαμαι οτι θα σπασω τπτ ή θα κανω ζημια κ φοβαμαι οτι θα ποναω κλπ ενω ολες οι κοπελες το κανουν εγω δεν το κανω ενω θελω να το κανω αλλα μονο τριβομαι θελω να μου πειτε πως ειναι? κ γενικα πανω στο θεμα του δαχτυλου! ευχαριστωω Πήγαινε στο θέμα: δαχτυλο..
Μήνυμα στις 11/2/2014 στις 15:09 @Sex
οπως λεει και ο Dieftharmenos παντα υπαρχει κινδυνος!ακομα και αν εχει τελειωσει την περιοδο πρεπει ΠΑΝΤΑ να βαζετε προφυλακτικο εκτος απο την εγκυμοσυνη και τους κινδυνους που εχει χωρις προφυλακτικο.. οποτε σεξ χωρις προφυλακτικο ΠΟΤΕ! Πήγαινε στο θέμα: γονιμες μερες
Μήνυμα στις 5/2/2014 στις 15:07 @Sex
οχι δεν κανεις τπτ αλλο!περα απο τα χουφτωματα! τωρα για το δαχτυλο απο πισω καλο θα ηταν να γνωριζεις αν το θελει..γτ ποναει πολυ πισω σε σχεση με το μπροστα!μα αν δν εχει προβλημα τοτε 1 αλλα οχι βαθια ετσι.. Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για fingering
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 15:13 @Sex
Γειαα σας!! ειμαι 15 χρονων και το αγορι μου επισης..και θελουμε να προχωρησουμε σε πιπα(αν και δεν μπορουμε να βρουμε μερος γτ σπιτια μας δεν γινεται!) μα θα θελα να μαθω για να ξερω πως ειναι.. τι σας τρελενει εσας αγορια πανω στο στοματικο οταν σας κανει η κοπελα σας? τι πρεπει να κανω σωστα?και πως θα προετοιμαστω για να του παρω?ας πουμε με μπανανα βοηθαει? και οτι αλλο ξερετε θα εκτιμουσα να μου πειτε! ευχαριστω♥ Πήγαινε στο θέμα: πιπαα..!
Μήνυμα στις 4/2/2014 στις 15:06 @Sex
βασικα αν απο την αρχη την αναψεις και γινει υγρη απο κατω,θα της αρεσει μετα και θα βλεπει αστερακια ;)
Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για fingering
Μήνυμα στις 3/2/2014 στις 16:33 @Sex
κοιτα να δεις.. αν δεν εχει ξαναβαλει δαχτυλο βαλτης ενα μονο αν οχι βαλτης μεχρι δυο μα προσεχε οχι πολυ βαθια! μεσα-εξω και αργαα!δεν χρειαζετε να βιαζεσε!:) Πήγαινε στο θέμα: Συμβουλες για fingering
Μήνυμα στις 26/1/2014 στις 18:34 @Sex
βασικα ποναει πολυ αν δεν εχουν κανει και προκαταρκτικα με δαχτυλο κλπ και αν το κοριτσι δεν ειναι υγρη ωστε να μην ποναει τοσο πολυ!:) γενικα αν δεν υπαρχει αγχος,να υπαρχει εμπιστοσυνη και προκαταρκτικα θα ειναι μια γενικα ωραια εμπειρια και οχι τοσο να ποναει! Πήγαινε στο θέμα: Πρωτη φορα σεξ
Μήνυμα στις 26/1/2014 στις 18:26 @Sex
αφου το αγορι σου φορεσε προφλυκακτικο δεν υπαρχει ΚΑΝΕΝΑ προβλημα:'D απλα ειναι που αγχωνεσαι πολυ!απλα μην αγχωνεσαι δεν τρεχει τιποτα!:) Πήγαινε στο θέμα: καθυστέρηση
Μήνυμα στις 13/1/2014 στις 21:13 @Sex
Καλησπέρα!! με λένε Κατερίνα και είμαι 16 χρονών και τα έχω με ένα αγόρι ίδιας ηλικίας και τον αγαπώ και έτσι αποφασίσαμε να προχωρήσουμε λιγάκι..αύριο μου είπε να πάμε τουαλέτες να του πάρω πίπα..εγώ το θέλω όπως και εκείνος μα δεν ξέρω τίποτα για αυτό..είμαι εντελώς άσχετη..και αγχώνομαι μήπως τον ξενερώσω..και αυτού πρώτη φόρα θα είναι.. απλά θέλω να μου πείτε τι να κάνω ακριβώς,γεύση σπέρμα-πέους και όσα άλλα γνωρίζετε! μιας και είμαι από τα ντροπαλά κορίτσια και δεν ξέρω πως να το χειριστώ και τι να κάνω ακριβώς πάνω στο στοματικό σεξ.. θέλω απαντήσεις:) ευχαριστώ!! Πήγαινε στο θέμα: Αγχος για στοματικο σεξ:/ |