Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Μην πτύετε καταγής
Όταν ήμουν νέος, υποσχέθηκα στον εαυτό μου να μην παντρευτώ προτού βρω την ιδανική γυναίκα. Τελικά την βρήκα - αλλά, έψαχνε και αυτή για τον τέλειο άνδρα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

μηπως ειμαι γκει;τι να κανω;(θελω γνωμες)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123914 από kotos στις 13 Νοεμβρίου 2013, 5:56μμ

kotos

Εικονίδιο
μέλος από: 12/11/2013
Ειχα ξαναγραψει ομως δεν ειχα απαντησεις

Γεια,ειμαι 16 στα 17 και απο μικρος θυμαμαι με κοροιδευαν για τη φωνη μου και με ελεγαν γκει γιατι δεν ηταν τοσο βαρια!μετα απο τοσα χρονια και αρκετες εμπειριες με κοπελες (1 φορα σεξ) ειχα παιξει την πουτσα ενος φιλου μου και ηθελα να την βαλω στο στομα μου ομως δδν μπορεσα,επισης προσπαθησα να τον βαλω στον κωλο ομως δεν χωρεσαι γιατι ηταν πολυ χοντρη!πριν 1μιση μηνα γνωρισα εναν φοιτητη απο site και πηγα σπιτι του και του πηρα πιπα μετα απο ωρα συζητησης και αγχους!ειμαι ερωτευμενος με κοπελα και με αρεσουν οι γυναικες ομως καυλωνω με γκει τσοντες και φανταδιονομαι με ανδρες!νομιζω πως θελω να δοκιμασω κατι πιο ολοκληρωμενο ξανα και να με βοηθησετε για να με πειτε αν ειμαι γκει και τι να κανω γιατι δεν ξερω
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #123915 από sakis211 στις 13 Νοεμβρίου 2013, 6:46μμ

sakis211

Εικονίδιο
μέλος από: 16/9/2013

Αποδεκτή απάντηση

Κοιτα φίλε απο τι φαινεται πρεπει να εισε bi αλλα νο προμπλεμ μποει και να εισαι και γκει μονο εσυ το γνοριζεις αυτο μαν πρεπει να μαθεις τι εισαι μεσα σου ;) αποδεκτη αν σε καλυψα.
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #123920 από kotos στις 13 Νοεμβρίου 2013, 9:38μμ

kotos

Εικονίδιο
μέλος από: 12/11/2013
Νιωθω οτι θελω να δοκιμασω αλλη μια φορα για να δω πως θα ειναι,αν με αρεσει
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login