Μήνυμα στις 16/11/2013 στις 16:17 @Sex
Φιλε κι εμενα ειναι στραβο και φαινεται πολυ ομως ειναι 19 cm!δεν ειναι τιποτα
Πήγαινε στο θέμα: Στραβό πέος
Μήνυμα στις 13/11/2013 στις 22:12 @Sex
Θελω ομως να βρω και καποιον αλλα απο την αλλη σκεφτομαι την κοπελα που θελω!θελω κατι πιονολοκληρωμενο αυτη τη φορα
Πήγαινε στο θέμα: θελω να δοκιμασω με αγορι
Μήνυμα στις 13/11/2013 στις 21:40 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Κοιτα γυρω στα 14 ειναι του μεσου αντρα!εγω για παραδειγμα που ειμαι 16 την εχω 19 και αλλα δεν ειναι τιποτα,ειναι φυσιολογικο!Πήγαινε στο θέμα: μεγεθος πεους
Μήνυμα στις 13/11/2013 στις 21:38 @Sex
Νιωθω οτι θελω να δοκιμασω αλλη μια φορα για να δω πως θα ειναι,αν με αρεσει
Πήγαινε στο θέμα: μηπως ειμαι γκει;τι να κανω;(θελω γνωμες)
Μήνυμα στις 13/11/2013 στις 17:56 @Sex
Ειχα ξαναγραψει ομως δεν ειχα απαντησεις Γεια,ειμαι 16 στα 17 και απο μικρος θυμαμαι με κοροιδευαν για τη φωνη μου και με ελεγαν γκει γιατι δεν ηταν τοσο βαρια!μετα απο τοσα χρονια και αρκετες εμπειριες με κοπελες (1 φορα σεξ) ειχα παιξει την πουτσα ενος φιλου μου και ηθελα να την βαλω στο στομα μου ομως δδν μπορεσα,επισης προσπαθησα να τον βαλω στον κωλο ομως δεν χωρεσαι γιατι ηταν πολυ χοντρη!πριν 1μιση μηνα γνωρισα εναν φοιτητη απο site και πηγα σπιτι του και του πηρα πιπα μετα απο ωρα συζητησης και αγχους!ειμαι ερωτευμενος με κοπελα και με αρεσουν οι γυναικες ομως καυλωνω με γκει τσοντες και φανταδιονομαι με ανδρες!νομιζω πως θελω να δοκιμασω κατι πιο ολοκληρωμενο ξανα και να με βοηθησετε για να με πειτε αν ειμαι γκει και τι να κανω γιατι δεν ξερω Πήγαινε στο θέμα: μηπως ειμαι γκει;τι να κανω;(θελω γνωμες)
Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 20:17 @Sex
Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που δεν ειναι παρθενοι απο πισω,ποναει; Και πως ειναι; Τι χρειαζεται εκτος απο προφυλακτικο; Οσο για το δαχτυλο; Πήγαινε στο θέμα: απο πισω (αγορι)
Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 20:02 @Sex
Καταρχας δεν ειναι κατι το τρομερο ουτε δυσκολο!καντο σιγα σιγα στην αρχη και μετα θα το καταλαβεις,αλλα δεν χρειαζεται τιποτα απλα βαλε αφρολουτρι,αυτο κανω κι εγω
Πήγαινε στο θέμα: τριχες στο πεος
Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 19:55 @Sex
Βασικα ο κολλητος σου ειναι bi; παντως νομιζω οτι τα λεει για πλακα!! Πήγαινε στο θέμα: ο κολλητος μου μας την πεφτει
Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 19:47 @Sex
Παιδια καποιος!!!!!
Πήγαινε στο θέμα: θελω να δοκιμασω με αγορι
Μήνυμα στις 12/11/2013 στις 19:30 @Sex
Γεια,ειμαι 16 στα 17 και απο μικρος θυμαμαι με κοροιδευαν για τη φωνη μου και με ελεγαν γκει γιατι δεν ηταν τοσο βαρια!μετα απο τοσα χρονια και αρκετες εμπειριες με κοπελες (1 φορα σεξ) ειχα παιξει την πουτσα ενος φιλου μου και ηθελα να την βαλω στο στομα μου ομως δδν μπορεσα,επισης προσπαθησα να τον βαλω στον κωλο ομως δεν χωρεσαι γιατι ηταν πολυ χοντρη!πριν 1μιση μηνα γνωρισα εναν φοιτητη απο site και πηγα σπιτι του και του πηρα πιπα μετα απο ωρα συζητησης και αγχους!ειμαι ερωτευμενος με κοπελα και με αρεσουν οι γυναικες ομως καυλωνω με γκει τσοντες και φανταδιονομαι με ανδρες!νομιζω πως θελω να δοκιμασω κατι πιο ολοκληρωμενο ξανα και να με βοηθησετε
Πήγαινε στο θέμα: θελω να δοκιμασω με αγορι |