Μήνυμα στις 13/9/2018 στις 11:57 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Ειχα το ιδιο θεμα προσφατα και σου συνιστω να πας σε εναν ουρολογο ανδρολογο για να σου πει εαν ειναι απαραιτητο να κανετε χειρουργειο που λογικα θα ειναι. Εαν δεν το κανεις θα σου κοπει την ωρα της πραξης και ο πονος θα ειναι ελαφρως αφορητος και το αιμα θα ρεει ασταματητα απο οτι μου ειχε πει και ο δοκτωρας. όσο για το σπέρμα μπορεί να είσαι ακόμη στις απαρ΄χες της εφηβείας και ειναι κάτι που θα φτιάξει με τον καιρό ή μπορει να επηρεάζεται και απ άλλους παράγοντες (αγχος,διαθεση,διατροφη κτλ) . Αποδεκτη εαν σε καλυψα :). Μην αμελησεις το θεμα με τον γιατρο ( Η επεμβαση ειναι εντελως ανωδυνη) :pΠήγαινε στο θέμα: Ειμαι 16 και εχω βραχυ χαλινο
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 11:43 @Sex
Δηλαδή θες να πάρουμε στα σοβαρά ένα άτομο που λέει οτι έκανε όργια με κάτι φίλους του , του άρεσε και μας ρωτάει εάν είναι γκευ ; Χώρια όλα τα άλλα που μας έχεις γράψει. Έλεος
Πήγαινε στο θέμα: τελικα τι ειμαι?
Μήνυμα στις 23/7/2018 στις 09:09 @Sex
Διαβάζω εδώ και μέρες τα άρθρα σου και απορώ πώς μερικοί σε παίρνουν στα σοβαρά και κάθονται και σου απαντάνε ενώ τους δουλεύεις κανονικά και νομίζεις οτι τρολλάρεις κιολας.
Πήγαινε στο θέμα: τελικα τι ειμαι?
Μήνυμα στις 2/3/2018 στις 09:23 @Sex
Παιδια μπαινω κατευθεια στο ψητο. Τις 4-5 τελευταιες φορες που αυνανιστηκα (1καθε ημερα) ενω τελειωνω κανονικα (εξπερματωνω δλδ) δεν νοιωθω καθολου ευχαριστηση. Ουσιαστικα εξερματωνω αλλα δεν νοιωθω τον οργασμο,απλα χύνω. Τι μπορει να φταιει και δεν νοιωθω ΚΑΜΙΑ ευχαριστηση ; Αποδεκτη σε οποιον με καλυψει:(
Πήγαινε στο θέμα: Τι στον **** γινεται;;;
Μήνυμα στις 22/2/2018 στις 17:47 @Sex
Επικοινωνείτε καθόλου εδώ μέσα ; Το βρίσκετε φυσιολογικό να σου τραβήξει "απλά" μαλακία η αδερφή σου ;
Πήγαινε στο θέμα: Αδερφος με βλεπει ερωτικα
Μήνυμα στις 19/1/2018 στις 17:26 @Διάφορα
Καααααανείςςςς ;
Πήγαινε στο θέμα: Μετεγγραφή Πανεπισημίων
Μήνυμα στις 19/1/2018 στις 09:48 @Διάφορα
Καλησπέρα μέλη του φτου. Θέλω βοήθεια σε 2 ερωτήματα. Εγώ ειμαι πολύτεκνος (5αδέρφια) αλλά εκείνα είναι ενήλικα όλα τους,θεωρούμε πολύτεκνςο για το πανεπιστήμιο ανεξάρτητα εάν είναι ανήλικα ; Εάν θεωρούμε πολύτεκνος,μπορώ να πάρω μετεγγραφή σε όποιο αντίστοιχο τμήμα θέλω πχ απο Μυτιληνη Ιωάννινα επειδή είμαι πολύτεκνος αν και μένω πιο κοντα στην Αθήνα; ΑΠΟΔΕΚΤΗ σε όποιον με καλύψει.. ^.^
Πήγαινε στο θέμα: Μετεγγραφή Πανεπισημίων
Μήνυμα στις 16/1/2018 στις 09:00 @Sex
Δεν ήμουν εκεί να ξέρω. Τώρα θα ακουστώ ξανά υπερβολικός αλλα εάν έχουν τρέξει υγρά (σπέρμα) μέσα της η μόνη λύση είναι χάπι της επόμενης ημέρας. Πριν το πάρεις συμβουλεύσου φαρμακοποιό και γυναικολόγο ΣΗΜΕΡΑ κιόλας. Γιατί εάν έγινε η μαλακία ετοιμάσου για το μαιευτήριο Πήγαινε στο θέμα: Εχει μεινει έγκυος? |