Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Όσο γρηγορότερα ελέγξεις την πάνα του μωρού, τόσο συντομότερα θα δεις ότι είναι κατουρημένη.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

απο πισω (αγορι)

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #123908 από kotos στις 12 Νοεμβρίου 2013, 8:17μμ

kotos

Εικονίδιο
μέλος από: 12/11/2013
Θα ηθελα να ρωτησω αυτους που δεν ειναι παρθενοι απο πισω,ποναει; Και πως ειναι; Τι χρειαζεται εκτος απο προφυλακτικο;

Οσο για το δαχτυλο;
προφίλάλλα...˵quote˶
6
Μήνυμα #124020 από Alekos18 στις 26 Νοεμβρίου 2013, 1:15πμ

Alekos18

Εικονίδιο
μέλος από: 13/4/2012

Αποδεκτή απάντηση

Γενικά καλό είναι να έχεις και ένα λιπαντικό δε νομίζεις; ΟΧΙ δεν είναι υποχρεωτικό να πονέσει, αντίθετα από ότι πιστεύουν οι περισσότεροι. Το πιο σημαντικό είναι να υπάρχει εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου, γιατί άμα εσύ πεις "Σταμάτα" πρέπει γι' αυτόν να σημαίνει ΣΤΑΜΑΤΑ. Αν το πουλί του πιέσει σε λάθος σημείο, ή το κάνει απότομα, μπορεί να πονέσεις πολύ και αιφνίδια. Σε αυτήν την περίπτωση σταματάτε αμέσως, περιμένεις λίγο να σου περάσει και ξαναδοκιμάζεις μετά από λίγο.

Καλή ιδέα είναι να δοκιμάσετε πρώτα με δάχτυλο, αν και μπορεί να μη σου αρέσει, μπορεί και ναι. Είναι διαφορετική αίσθηση και ανάλογα με τη φάση. Τέλος αν είναι η πρώτη σου φορά είναι ισως προτιμότερο να είσαι εσύ από πάνω, για να ελέγχεις την ταχύτητα, το ρυθμό, το βάθος όπως προτιμάς.

Εμένα η απορία μου είναι η εξής. Γιατί αναρωτιέσαι κατευθείαν για το πώς είναι το σεξ και όχι για το πώς είναι, πχ τα φιλιά με ένα αγόρι; Θα ήταν καλύτερο πιστεύω για σένα αν η πρώτη σου φορά ήταν με κάποιον που γουστάρεις και που έχετε προχωρήσει λίγο, αν όχι σε συναισθηματικό τομέα, τουλάχιστον σε φασώματα και χαμουρέματα. Αλλιώς μπορεί να μη σου αρέσει καθόλου το σεξ. Η γνωμη μου είναι ότι δεν κάνει τόση διαφορά η ίδια η πράξη (πχ αν τον "δίνεις" ή αν τον "παίρνεις") όσο το άτομο. Εν παση περιπτώσει, ελπίζω να βοήθησα! (Στην οποία περίπτωση, μία αποδεκτή δε θα με χάλαγε κιόλας :P )
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login