Στείλε λεφτά στο ftou.gr
Φτύσε καλλιτεχνικά
Δεν πέθαναν τα Windows. Έτσι μύριζαν πάντα.
Παρασκευή, 22 Νοεμβρίου

Να προχωρησω?

Απάντησε  Γράψε θέμα
Μήνυμα #122256 από Alexandra7 στις 06 Αυγούστου 2013, 4:08μμ

Alexandra7

Εικονίδιο
μέλος από: 21/1/2013
Γεια σας.
ειμαι με ενα παιδι εδω και 1 χρονο..εγω ειμαι 15 και εκεινος 17...και οι 2 δεν εχοθμε προχωρησει στις προηγουμενες σχεσεις μας....κανουμε μονο προκαταρκτικα αλλα τις τελευταιες μερες και οι 2 νιωθουμε πολυ εντονα να προχωρησουμε....δεν ξερω τι να κανω...εχουμε μια πολυ καλη σχεση μεταξυ μας ...αλλα εχω καποιους ενδιασμους.....θελω πολυ αλλα κατι με κραταει ισως η ηλικια μου..επισεις δεν θελω να προδωσω την μητερα μου γτ με εχει εμπιστευθει οσο αναφορα το σεξ...επισεις σε 5 μερες το αγορι μ θα φυγει και θα κανω αρκετο καιρο να τν δω..δεν θελω να γινει ετσι....ειναι χαζι το θεμααπλα θελω να ακουσω καποιες γνωμες...ευχαριστω
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122257 από Gray στις 06 Αυγούστου 2013, 4:37μμ

Gray

Εικονίδιο
μέλος από: 29/4/2011
το θεμα του σεξ ειναι πολυπλοκο. Πολλοι νεοι της δικης σου ηλικιας (15-17) Νιωθουν ετοιμοι να κανουν σεξ , και μετα τους βλεπεις να μπαινουν σε φορουμ η να ρωτανε "αν η κοπελα τους θα κανει παιδι επειδη δεν εβαλαν προφυλακτικο" . Αυτο που θελω να πω ειναι πως , μερικες φορες απλα δεν ειμαστε ετοιμοι .

Αυτο που θα σου πω ειναι οτι καποιος θα πρεπει να κανει σεξ/ερωτα πες το οπως θες , μονο οταν : εχει την 100% γνωση του τι μπορει να συμβει (εστω και κατα λαθος) και την 100% συγκαταθεση και προθυμια να αντιμετωπισει τυχων συνεπειες . Το ξερω οτι ακουγομαι συντηρητικός και σε φοβιζω , αλλα ειναι προτιμότερο απο το να βλεπεις παιδια να εχουν aids και να κανουν μωρα απο τα 16 τους . Και ολο αυτο ειτε επειδη νομιζαν οτι ηταν ετοιμοι ενω δεν ηξεραν που παν τα 4 , ειτε επειδη εγινε καποιο λαθος ειτε ειτε ειτε .

Πρεπει να εισαι σιγουρη για κατι τετοιο , και στην ηλικια σου το σωμα σου ζηταει σεξουλικες πραξεις , κατι που μπορει να μην σε αφησει να σκεφτεις .

Θες να το κανεις ? καντο με προσοχη ! αλλα πριν αποφασησεις , διαβασε ξανα το ποστ σου , δες ποσες πολες τελειες εβαλες (..) αβεβαιοτητα ..... <-

Η απαντηση ισως βρισκεται εδω ( λλα εχω καποιους ενδιασμους.....θελω πολυ αλλα κατι με κραταει ισως η ηλικια μου )

προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122258 από Alexandra7 στις 06 Αυγούστου 2013, 4:38μμ

Alexandra7

Εικονίδιο
κανεις????
προφίλάλλα...˵quote˶
Μήνυμα #122259 από Alexandra7 στις 06 Αυγούστου 2013, 4:42μμ

Alexandra7

Εικονίδιο
εχεις δικιο απλα το νιωθω πολυ εντονα...και εχω μπει σε διλυμα... φυσικα και γνωριζω τους κινδυνους αλλα δεν ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω πιθανων προβληματα
προφίλάλλα...˵quote˶
Απάντησε Γράψε θέμα Τελευταία σελίδα

Δεν μπορείς να απαντήσεις, είσαι Guest. Πρέπει να γραφτείς μέλος ή να κάνεις login:
Εγγραφή Login