Μήνυμα στις 19/12/2013 στις 15:24 @Sex
Ας μου απαντησει καποιος αν μπορει
Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 18/12/2013 στις 21:26 @Sex
Γεια σας,ειμαι 16 και δεν εχω ολοκληρωσει σε καποια σχεση...πριν λιγο καιρο χτυπησα την ευεσθητη περιοχη μου στο σιδερο του ποδηλατου μου (φρικτος πονος) και εβγαλα λιγο αιμα..Προφανως εσπασε ή ραγισε ο παρθενικος υμενας κατα τα λεγομενα της μητερας μου.ισχυει? Και αν ναι...προκειται να πονεσω λιγοτερο την 1η φορα? Γιατι εχω ακουσει οτι πονας επειδη σπαει ο παρθενικος υμενας ...απαντηστε μου αν μπορειτε..ευχαριστω εκ των προτερων
Πήγαινε στο θέμα: παρθενικος υμενας
Μήνυμα στις 7/8/2013 στις 13:01 @Sex
καταρχην το προβλημα εδω δεν ειναι οτι του ειπες οτι το εχεις ξανα κανει! το προβλημα ειναι ΑΥΤΟΣ.....!!!!! Σε παρατησε την πρωτη φορα που οπως λες απλα κανατε κατι (φαση)..ειναι σιγουρο πως θα σε παρατησει αφοτου κανετε σεξ......η πρωτη φορα πρεπει να ειναι μοναδικη...με καποιον που εμπιστευεσαι που σε αγαπαει κ τον αγαπας..προφανως απο αυτα π λες σε θελει για μια ξεπετα.....και επεισεις σε πιεζει να το κανεις...οποτε μην σκευτεσαι αν θα πονεσει η αν θα το κνσ καλα...σκεψου οτι πρεπει απλα να τον παρατησεις εσυ αυτη την φορα....δεν αξιζει!! Πήγαινε στο θέμα: τον θελω
Μήνυμα στις 6/8/2013 στις 16:42 @Sex
εχεις δικιο απλα το νιωθω πολυ εντονα...και εχω μπει σε διλυμα... φυσικα και γνωριζω τους κινδυνους αλλα δεν ειμαι ετοιμη να αντιμετωπισω πιθανων προβληματα
Πήγαινε στο θέμα: Να προχωρησω?
Μήνυμα στις 6/8/2013 στις 16:08 @Sex
Γεια σας. ειμαι με ενα παιδι εδω και 1 χρονο..εγω ειμαι 15 και εκεινος 17...και οι 2 δεν εχοθμε προχωρησει στις προηγουμενες σχεσεις μας....κανουμε μονο προκαταρκτικα αλλα τις τελευταιες μερες και οι 2 νιωθουμε πολυ εντονα να προχωρησουμε....δεν ξερω τι να κανω...εχουμε μια πολυ καλη σχεση μεταξυ μας ...αλλα εχω καποιους ενδιασμους.....θελω πολυ αλλα κατι με κραταει ισως η ηλικια μου..επισεις δεν θελω να προδωσω την μητερα μου γτ με εχει εμπιστευθει οσο αναφορα το σεξ...επισεις σε 5 μερες το αγορι μ θα φυγει και θα κανω αρκετο καιρο να τν δω..δεν θελω να γινει ετσι....ειναι χαζι το θεμααπλα θελω να ακουσω καποιες γνωμες...ευχαριστω Πήγαινε στο θέμα: Να προχωρησω?
Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 15:30 @Sex
το γλωσσοφιλο ερχετε μονο του..και εγω τις ιδιες αποριες ειχα με το πρωτο μου αγορι...εφοσον εκεινος ειναι 15 λογικα θα ξερει πως να κανει γλωσσοφιλο οποτε μηνμην φοβασε θα σε καθοδιγησει εκεινος...Αν δεν ξερει ουτε αυτος τοτε αρχιστε να φιλιεστε κανονικα..οχι πεταχτα... και μετα βαλε σιγα σιγα την γλλωσσα σου στο στομα του...οχι ολη! μην τρομαξει ο ανθρωπος...μπορεις επισεις να δεις διαφορα βιντεο με φιλια στο youtube ή να παρατηρεις (διακριτικα) αλλα ζευγαρια που φιλουνται οταν εισαι μπροστα..
Πήγαινε στο θέμα: θελω να φασωθωωω!!
Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 15:11 @Sex
Αποδεκτή απάντηση:Το φασωμα ειναι τα φιλια(απο απλα μεχρι γλωσσοφιλα) τα αγγιγματα,τα χουφτωματα...δεν ειναι τιποτα το περιπλοκο μεχρι τωρα τι εχετε κανει ? μονο πεταχτα φιλια? ή τιποτα? Πήγαινε στο θέμα: θελω να φασωθωωω!!
Μήνυμα στις 29/6/2013 στις 15:07 @Sex
Γεια σας,θελω να μου λυσετε καποιες αποριες Ειμαι με ενα αγορι εδω και ενα χρονο και τον τελευταιο καιρο αρχισαμε τα προκαταρκτικα...και οι 2 δεν ειχαμε προηγουμενες σεχεσεις τοσο προχορημενες . Το θεμα ειναι το πεος του το κεφαλι του ειναι πολυ ευαισθητο και καθε φορα που παω να του παρω πιπα λεει πως τον ποναει και δεν μ'αφηνει.Επιπλεον το κεφαλι του δεν ειναι εξω οταν εχει στυση.μικρος μου ειπε οτι ειχε βγαλει ενα σπιρακιε εκει οταν ειχε παθει ανεμοβλογια και ειχς κολησει το κεφαλακι μεσα επειδη φοβοταν και δεν αφηνε τον γιατρο να το πηραξει...Τι ακριβως εχει? μηπως χρειαζετε γιατρο? ακουσα οτι με την ερωτικη επαφη θα περασει και δεν θα ποναει ισχυει? παρακαλω απαντηστε μου το συντομοτερο Πήγαινε στο θέμα: βοηθεια.. |